Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλά βρέ δεν ξέρετε ότι δεν έχει ακόμη γεννηθεί σκώληξ που θα καταφέρει να τα πάρει απο το Μήτσο; Θα τα πάρει από το ''βολευτή'' και από το συμβούλιο αργότερα. Άσε που τα έχει ήδη πάρει εις διπλούν από τον ''Αλέκο''
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΓειά σας Pampers εεεε σκλήκια Μήτσοοοο αν τα πλερώ εσύ τα 'εξοδα αυτό και αν είναι Φ τεράστιο
-
Xiaomi mi note 2
ΜήνυμαΚαι στο δικό μου τα ίδια και ας είναι απο BG 4/64
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Παράθεση από vrs5: “Καλημέρα παρέα. ''Ψηλέ'' θα τα πούμε στο τηλ ” Θα του δώσεις οδηγίες πώς να πέφτει με....στυλ??? ” Και από που κρίνεις εσύ ότι εννοώ τον ''Τάκη'' ; Ψηλός 1,77 στην ταυτότητα μόνο ψηλός δεν είναι
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα παρέα. ''Ψηλέ'' θα τα πούμε στο τηλ
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα και καλή βδομάδα παίδες happy5.gif hello.gif hello.gif
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σας.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕγώ χρησιμοποιώ αυτό LunaPic | Free Online Photo Editor Τελικά για όλους υπάρχει κάτι το διαφορετικό
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα λαέ της γλίτσας.
-
Παράθεση από nickkon: “Παράθεση από vrs5: “Ζελατίνα και πάλι ζελατίνα. Έπειτα από όλα αυτά .. ” η ζελατίνα δεν το γλυτώνει από σπασιμο σε πτώσεις ομως... μόνο από γρατζουνιές. ” Τα είπατε όλα με τον Αντρέα δεν έχω να προσθέσω τίποτα Μόνο ότι αν τα χέρια σου είναι μανταλάκια ότι και να βάλεις στην οθόνη και όποιο κινητό και να είναι αυτό καθαρή δεν θα την βγάλει. Προσωπικά του έχω θήκη ''βιβλίο'' και ''δεν φοβού'' τίποτα αν και ΔΕΝ ανήκω στην κατηγορία μανταλάκηδων
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΣτο ''δίπλα'' που είναι κουνάμενο καλύτερο δείχνει
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΆρα όποιος το ανοίξει θα πάρει το 3ο τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ...............................
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΦελλοί μεταλλικές τάπες σιλικόνες, για όοοονομα λέμεεεεεεεεεεεε. @sso τίποτα περισσευούμενα ''κατάλληλα ζαρζαβατικά'' δεν έχεις να τους καλύψεις τώρα που έβγαλαν χούγια αρκετοί όπως βλέπω;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σε όλα τα φιλαράκια.
-
Παράθεση από vasileios13: “Παράθεση από vrs5: “ ” Κάθεται καλά η ζελατίνα? ” Παράθεση από Night_68: “Παράθεση από vrs5: “ ” ευχαριστώέριξα μια παραγγελία να δώ τι λένε ” Παίδες αν και πραγματικά ήταν η 1η μου φορά που τοποθέτησα ζελατίνη σε οθόνη είναι και πανεύκολο και κάθεται τέλεια. Κομμένη ακριβώς στα μέτρα του, δεν χάνεις (προσωπικά) σε αίσθηση και ομορφιά, στην αφή καθόλου. Έχει και καρτούλα μέσα (μέγεθος πιστωτικής) για την τοποθέτηση της. Δεν κρύβω βέβαια οτι με το που τις παρέλαβα και ά…