Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα παίδες hello.gif hello.gif
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα λεβέντες μου
-
Xiaomi mi note 2
ΜήνυμαΔεν είσαι ο μόνος, και μένα τα ίδια και πιστεύω πολλών άλλων που φοράμε την ίδια rom. Το γιατί σας αγχώνει βέβαια προσωπικά δεν το καταλαβαίνω. Όσο δουλεύει ρολόι ούτε που με νοιάζει
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα καλημέρα. Περιμένω μάταια να την πεί κάποιος άλλος 1,5 ώρα τώρα αλλά μου γίνατε αργόκαυστοι. Τι έγινε ωρέ σας πλάκωσε το πάπλωμα;
-
Magic WormHole
Μήνυμασπέρααααααααααα σκλήκιααααααααααααααααααα. Καλά βρε Γεώργιε αραχνούφαντε αν είναι ποτέ δυνατόν ΕΣΥ να έκανες κάτι τέτοιο. Έχουμε τον master @MarkosVL καί ΕΣΥ λέω ''πάς και το δίνεις αλλού; '' Δέν έχουμε πεί πολλάκις οτι είμαστε αυτόνομοι;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από vrs5: “ ” Το έχω παρατηρήσει και εγώ σε πάρα πολλές περιπτώσεις (μην σε πώ σε όλες!) με το Mi5s.Στραβομάρα...μάλλον λόγο χαρακτηριστικών του φακού . LENS DISTORTION ” Διάβασα το λίνκ αλλά δεν μου άρεσε η εξήγηση, ότι θέλουν λένε, δικαιολογίες και μπαρμπούτσαλα. Μου αρέσει καλύτερα η εξήγηση του Μεγάλου Αρχηγού μας Παράθεση από demakhs: “Εσυ σκουλήκι γεννήθηκες, σκουλήκι παραμένεις!!! Μα πόσο άσχετο σκουλήκι όμως!! Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερώ…
-
Magic WormHole
Μήνυμαστόοοοοοοοος, αλλά και να θέλω να αναπτυχθώ μπορώ νομίζεις έτσι που μας έχουν στριμώξει πΧιά; Άσε μου μου αρέσει υπερβολικά το , ''Μια φορά σκουλήκι για ΠΑΝΤΑ σκουλήκι''
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕίπαμε μετά την ''επιστροφή'' μας να αφήσουμε τα ηνία σε κάποιον άλλο, μη λέμε καλημέρα από τα χαράματα. Άσε που εχτές ο Μεγάλος Αρχηγός είπε να ''κόψουμε'' και περίμενα το πράσινο φώς για την εκκίνηση, Καλημέρα σας το λοιπόν
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Ρε σεις, μετά την επίτευξη του, ΑΝΕΦΙΚΤΟΥ φαινομενικά, στόχου, έπρεπε να κόψετε λίγο...έχετε γράψει 8 σελίδες ήδη σήμερα, ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ!! Κ το μετάλλιο, ακόμα να το "κόψουν"... ” OK τότε θα κόψουμε και ελπίζουμε να μην καταντήσουμε έτσι από την απραγία forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/48986/ Και τον @demakhs να δώσει το οκ για συνέχιση.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΟ Γατούλης δεν μπήκε σήμερα η δεν πρόσεξα; Κρίμα, του είχα ένα καλό forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/48985/
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕίναι να το 'χεις forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/48973/
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα προστατευμένα είδη. Έφυγα για λίγο και ξυπνάτε μεσημέρι, για να σας δώ, αίντεεεεεεεεεεεεεε