Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕυχαριστώ Γιώργο να 'σαι καλά φίλε
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜόνο η Μήτσους ξέρει Βασίλη, αλλά κάπου εκεί βγαίνει έτσι κι αλλιώς. Άσε που αν το έπαιρνε θα έπεφτε και άλλο στο antutu και ποιός τον άκουγε μετά.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΗ Μήτσους εξιφανίσθει, πέσαν τα μουλάρια εεεεεε το γαιδουράκι για νάνι μάλλον.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Μέχρι και μουστάκι τον έβαλε να κόψει? Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δεν νομίζω αλλά και να το έκοβε τι το ήθελε, μουστάκι έχουν και οι γάτες
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΗ αλήθεια είναι ότι ο καστοριανός απεδείχθη μέγας σκώληξ
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Έκανε και δηλώσεις μετανοίας..... ” Αυτές μάλλον τον έσωσαν
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Κ έχεις κ τον άλλον παραδίπλα, που το δωσε σε μια μέρα το mi note 3, δεν του γέμισε το μάτι λέει γιατί του φάνηκε ψεύτικο λέει-δεν έχει την b20 λέει-δεν του άρεσε το μπλε χρώμα λέει!! ” πουντονε ωρεεεεεεεεεεεεε; Μην του κάνει το δικό μου;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΑν δεις και σβήσει το λαμπάκι όπως στον ρομποκόπ, δίπλα είναι η θάλασσα
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕυτυχώς κάποιοι παίρνουμε άδεια όποτε θέλουμε @linuxilakis Βασίλη καλορίζικο το ''εργαλείο'' Τι λέει από πυρήνες εσύ θα δώσεις;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλησπέρα μάγκες. Και εγώ ''μικρός'' είμαι δεν δίνω, άσε που οι καιροί είναι δύσκολοι
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα στα φιλαράκια. Μήτσο κανε του ένα τρισάγιο βρέ
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από vrs5: “Καλησπέρα ΓκόΖμεεεεε Μήτσεεεεεεεεεεε δεν παίρνεις άλλο ένα σε καλή τιμή; Έτσι θα έχεις και τους πυρήνες και ανταλλακτικά μέχρι το 2020 ” Δεν έχω καταλάβει γιατί η τιμή εκεί είναι καλύτερη από εδώ. Εδώ έχουμε ενοίκιο;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλησπέρα ΓκόΖμεεεεε Μήτσεεεεεεεεεεε δεν παίρνεις άλλο ένα σε καλή τιμή; Έτσι θα έχεις και τους πυρήνες και ανταλλακτικά μέχρι το 2020
-
Παράθεση από vrs5: “Εγώ παρέλαβα 1 δέμα σήμερα το πρωί ενώ στα ΕΛΤΑ δείχνει ακούνητο απο 31/12 μέχρι και αυτή τη στιγμή ” Στην κοσμάρα τουε στα ΕΛΤΑ. Παραλαβή και του 3ου πακέτου σήμερα ενώ στο σαιτ δείχνει ακίνητο απο 31/12 Για του λόγου το αληθές forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/48088/ Για να δούμε στο 4ο πακέτο θα κουνηθούν να ενημερώσουν;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα παίδες
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Μήπως κάτι με τις άδειες τις εφαρμογής? αλλά μπορεί να υπάρχει θέμα ασυμβατότητας για το μπρίκι σου. Νομίζω κάνει μόνο για ελληνικό . ” Καλησπέρααααααααααα Μήτσοοοοοοοο @demakhs φτιάξε καφέ για όλα τα παιδιά εδώ μέσα........ κερνάω εγώ