Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 561-580 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Magic WormHole

vrs5 - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Ε ναι μπρέ φιλαράκι, αύριο μάλλον σήμερα μιας και πέρασε η ώρα έχει κοψίδια

• Magic WormHole

Μήνυμα

Α να μου χαθείτε κοιλιόδουλοι όλοι σας που εδώ και 2 σελίδες μας έχετε κάνει να μας τρέχουν τα σάλια. Σιγά μην καθίσω εδώ να σας διαβάζω, άντε γειάαααααα πάω να τσακίσω κάνα 2 μελομακάρονα, έμαθα ότι κάνεις ήσυχο ύπνο μετά ονείρων και αναστεναγμών έπειτα.

• Antutu score από τα xiaomi

vrs5 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Γιάννηηηηηηηηηηηηηη τα παγάκια φίλε σπιτικά η παγομηχανής

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ένα θα ήταν σίγουρο μετά, θα είχες μείνει μόνος σου

• Magic WormHole

Μήνυμα

ου να μου χαθείτε κατίνες μελομακαρονοδολοφονοι, φάτε και κάνα κουραμπιέ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε .........

• Magic WormHole

Μήνυμα

Το λοιπόν με αυτά και με αυτά ήρθε η ώρα χαλάρωσης, πάμε για μάσα εεεε για ταινιούλα ήθελα να ειπώ

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από Antretng: “Ρε μην του ακους τους παλιοσυμφεροντολόγους. Δώστο πουθενά αλλού το κινητό φίλε. Μόνο εμένα να ακούς. Δώστο αλλού και απλά στείλε μου τις όποιες θήκες/περιφερειακά έχεις... κερνάω σαλεπάκι. ” Παλιόπαιδα ρε Αντρέα τι να πεί κανείς, παλιοσυμφεροντολόγοι όλοι τους εκτός από εσένα. Α δεν σου έχω πεί μόνο 7 θηκούλες έχω Παράθεση από MarkosVL: “Παράθεση από vrs5: “Παράθεση από MarkosVL: “Εγώ δίνω 70 και ένα κιλο βουβαλισιες ” Μόνο χοιρινό στη σούβλα τρώμε φίλε ” Όσα θες φίλε, ό…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από MarkosVL: “Εγώ δίνω 70 και ένα κιλο βουβαλισιες ” Μόνο χοιρινό στη σούβλα τρώμε φίλε

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “@vrs5 Εγώ δίνω 75€ και η courier δική μου. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” έλα να βλέπω προσφορές Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από vrs5: “ ” ” Και πόσους @takisfrag ; συγγνώμη κουραμπιέδες , ήθελα να πω. ” Ευτυχώς μόνο δύο και τους πέταξα σε ένα κανάλι, δεν μου αρέσουν κολλάνε στα δόντια

• Magic WormHole

Μήνυμα

το ξέρω φίλε αλλά θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα το αντέξω πιστεύω

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από vrs5: “Θα πάρω νέο xiaomi τώρα που τα έχω σίγουρα ” 1) Το πουλάς το mi note 2? 2) Δινω 73 ευρώ ζεστά-μετρητά και 3 μεταφορά..3) Α!!!και 4 άλογα ... ” 1) Όχι 2) έβγαλα περισσότερα σήμερα (ρευστό μην βάλω και τα μελομακάρονα μέσα) 3) Πολύ λίγα (5 πήρα απο τα αυτοκόλλητα skodafans.gr που κόλλησα)

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από Alex_MLT: “Όταν τελειώνετε με τα κάλαντα, μπορείτε να στοιχηματίσετε τα κέρδη στο "ποιος θα πιάσει τον σταυρό" τα φώτα. Ειδικά αν έχετε κάποια άκρη με τον παπά, ακόμα καλύτερα... ” Τι λε ρε φίλε, μάλλιασε η γλώσσα μου σήμερα και να τα χάσω από έναν που έχει μεγάλες τσέπες; Θα πάρω νέο xiaomi τώρα που τα έχω σίγουρα

• Magic WormHole

Μήνυμα

φιλαράκι γιατί έχεις την εντύπωση ότι είσαι Κουασιμόδος, κάνει κακό ξέρεις το να έχεις άσχημη εντύπωση για τον εαυτό σου, εκτός αν κάνεις πλάκα

• Magic WormHole

Μήνυμα

Και τα δυο όχι μόνο το ένα,

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Ακους Jean??? ” jean ακούει ... και; Ξέρω εγώ ... δίαιτα του ανανά μετά τις γιορτές και όλα οκ

• Πολύχρονοι και πάντα Υγιείς παίδες bday.gif beer.gif

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα ΓκόΖμε. Τις καλύτερες ευχές μου σε όοοοολους σας. Πάνω απ 'ολα Υγεία παίδες, όλα τα άλλα έρχονται σε 2η μοίρα. Και τώρα σφαίρα για τσάκισμα μελομακάρονων 'αλλα 15 kgr

• Magic WormHole

Μήνυμα

Εμείς το έχουμε σπάσει αυτό το ρεκόρ

• Κάτι τέτοια διαβάζω και μου φαίνεται θα μείνω με την ''μαμά'' για πολύ καιρό ακόμη

• Παράθεση από demakhs: “να σβουντουρίξω μία την τελευταία fastboot global developer? ” Δουλειά δεν είχε ο δι@ολος