Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 581-600 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα παίδες.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από geotzia: “Παράθεση από demakhs: “ ” Εδώ μία πρίν βάλουν χρώμα στις φώτο....το 1908!! ” Τι λε ρε γέροντα Γεώργιε, εσύ έσπασες όλα τα ρεκόρ λέμε
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΆλλα είχατε να γράψετε ωρέ; Σας πιάνει όταν πάμε για ύπνο ε; Τεσπα ... Καλημερέντεεεες. blob1.gif Πάει τώρα με τόσα γλυκά στο σπίτι, ε ε ε; hello.gif hello.gif hello.gif
-
Παράθεση από mousel: “Να μεταφέρω και εγώ τη δική μου εμπειρία. Έχω παραγγελία ένα MI6 από banggood από 30/11 και χθες εμφάνισε στο 17track (όχι στα ΕΛΤΑ..) "the item has arrived in the country of destination" Λαχείο το πότε θα παραλάβω (με τελωνείο ή χωρις), αν και το banggood σύμφωνα με όσα διάβαζα ήταν ότι πιο αξιόπιστο μέχρι στιγμής σε ταχύτητα αποστολής και αποφυγή τελωνείου. ” OK τότε το ειπα μόνο και μόνο γιατί μου φάνηκε αρκετό το διάστημα από 30/11. Εγώ περιμένω 4 πακέτα με ημ/αγοράς 10…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “αβαταρ με σκουλήκι-Αρνιακό έχουμε ή είναι καιρός να φτιάξουμε ένα? ” Όσο για το χιονάκι σκασίλα μου πόσο θα ρίξει, αρκεί να έχω θράκα και καλό κρασάκι (που πάντα έχω )
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΝα τα φάς εσύ ρε χαμένε μαζί με τα μελομακάρονα
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από giwrgosalim: “ψιλοχιονιζει.................. Τρώω φρίκες........ ” Και για Εύβοια που ακούστηκε, σκ@τα
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “μπα, άλλο παπα...ράτσι την έχει. και με εκβιάζει. αλλά δεν τολμάει... ” Προυσχή γιατί πας γυρεύοντας ουκευ; Κάνω την αρχή και βάζω μόνο αυτή που έχεις ανεβάσει μόνος σου, για να μην έχεις να λές Σκώληξ & penguin thread (Hidden Content)
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα παιΖάκια. Δεν ξέρω αν σας το είπα αλλά η δική μου ''άδεια'' ξεκίνησε από εχτές
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “καλά ρε, σοβαρευτείτε....ο takisfragoκοτα θα βγαλει φωτογραφία μου χωρίς την συγκατάθεσή μου? ο takisFrAgOkΟτας???? ” Τάκη εγώ αυτό δεν το κατάπινα με τίποτα.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΆμα ανέβει φώτο του Μήτσου για 3 μέρες φόρουμ ΝΟ