Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 721-740 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από Xaris Skr: “Ευχαριστώ!! @vrs5 καλά ναι..εμένα μου λες.. Και εγώ είχα πελαγώσει που δεν καθόταν το τζάμι μαζί με την θήκη..για αυτό βρήκα αυτήν την μεμβράνη που αναφέρω παραπάνω και ησύχασα..με το τζαμακι φοβόμουν μήπως έχω πρόβλημα στο πλάι με την αφή.. Δεν ενοχλεί το κενό? ” Η αλήθεια είναι ότι το κενό μου σπάει τα νεύρα τις περισσότερες φορές forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/46636/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/46638/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment…
-
Παράθεση από Xaris Skr: “Παράθεση από vrs5: “ ” Μπορείς να βγάλεις μια φώτο το κινητό να δω μέχρι που φτάνει? Γρ οσα τζαμακια έχω δει που δεν είναι 3D αφήνει πολύ κενό στα πλαϊνά ” Με την πρώτη ευκαιρία με το που θα γυρίσω από την δουλειά. Όντως όμως αφήνει αρκετό κενό. Είναι όμως ψυχολογικό, δεν θα μπορούσα χωρίς τζαμάκι καθόλου επάνω.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαι τι θα αλλάξει συνονόματε, θα έρθουν και θα περάσουν και αυτά όπως και τα άλλα. Και η ζωή συνεχίζετε.... Καλημέρα σας
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Νωρίς γύρισες @vrs5 δεν είχε φαί & καλό κρασί? ” Φτώχεια καταραμένη @spideman3 @takisfrag και λίγα λές φιλαράκι
-
Magic WormHole
Μήνυμασορυ αλλά εγώ δεν σου είπα, Πολύχρονος Αντρέα κλπ κλπ κλπ =============== Νοε 30th 2017, 10:52pm =============== Σαν μικρό παιδάκι που είμαι πάω να δώ Arrow
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από giwrgosalim: “Καλό κλείδωμα και κλειστά παντζούρια!! Βάλε και κάνα συναγερμό για σιγουριά!! ” Εσύ μην μιλάς το κουνιστό μια φορά το γλύτωσες Γιώργηηηηηηηηηηηη @spideman3 είδες ότι για να κλείσω την πόρτα δεν είχαμε εισερχομένους έτσι; Άρα δεν συμφέρει καλύτερα ανοιχτή =============== Νοε 30th 2017, 10:44pm =============== Φτουυυυυυυυυυυυυ ρε ''χαιβάνια'' μια φορά είπα να καθίσω μαζί σας και γέμισε ο τόπος μελάνι όποιος θυμ..... ΤΟΠ
-
Την επικρατέστερη ξέχασε την μια μλκα και μισή την έχω και στο λέω άσχετα αν ξέχασα να την αναφέρω. Για εμένα μην ψάχνεις ακόμη, έχει μια μέσα στο πακέτο, παρέλαβε πρώτα και αν δεν σου αρέσει προχωράς στην παραγγελία. Εγώ έχω πάρει και αυτά: Δερμάτινη Θήκη Θήκη Σιλικόνης TPU Σκληρυμένο Γυαλί (Tempered Glass) Ξέρω ΝΑΙ ΑΚΡΙΒΑ αλλά τουλάχιστον ΔΕΝ περίμενα
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλα τα καλά παιδιά, στους καρμίρηδες κλπ κλπ κλπ Ώρα για επισκέψεις σε εορτάζοντες όμως οπότε χαιρετώ όπως ήρθα
-
Παράθεση από zaf_4: “Oπότε αφού δεν λέει το τζαμάκι τότε ίσως μια flip case να είναι το ιδανικό. Αν και δεν τρελαίνομαι να πω την αλήθεια. Η μόνη ωραία που έχω δει είναι αυτή Original Xiaomi Note 2 Leather Case Black Θήκη για πλάτη κάποια που να μην είναι πολύ χοντροκομμένη αλλά να νιώθεις ότι με το πέσιμο δεν θα σπάσει τίποτα! Αυτές της nillkin αξίζουν ή είναι πολύ λεπτές; ” Ούτε εγώ τρελαίνομαι αλλά την έχω αναγκαστικά λόγω επαγγέλματος. (προσωπικά δεν με βολεύει καθόλου) Της nillkin πραγματικ…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρααααααααααααααααα %25CE%25A0%25CE%2595%25CE%25A3%25CE%25A4%25CE%259F%2B%25CE%259C%25CE%2595%2B%25CE%259C%25CE%2599%25CE%2591%2B%25CE%2595%25CE%2599%25CE%259A%25CE%259F%25CE%259D%25CE%259122.jpg%25CE%259A%25CE%2591%25CE%259B%25CE%2597%25CE%259C%25CE%2595%25CE%25A1%25CE%2591.jpg
-
Magic WormHole
Μήνυμα'Αμα φέρει και ο Μάρκος τα σουβλάκια καλά θα την βγάλουμε και σήμερα
-
Παράθεση από sotis76: “Τζάμι ούτε για αστείο το γαμισες το τηλ αν βάλεις ούτως ή άλλως μαζί με κερματα και κλειδιά στην τσέπη ούτε μια γρατσουνια ” Να το διακινδυνεύσω λές; Το φοβάμαι λιγουλάκι Στήν αρχή του φόρεσα αυτο αλλά ''εχασα'' την ''επαφή'' με την οθόνη. Έπειτα σαν αυτό αλλά σε nilkin (αυτό του έχω ακόμη) καλό δεν λέω αλλά μου ''χάλασε'' την μόστρα. Από θήκες έχω 4, αυτές και αυτήν.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλησπέρα αγόρια (κορίτσι δεν είδα το απόγευμα)