Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 573.
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
Μήνυμακανει κ για κλησεις ή μονο για να ακους μουσικη?
-
ερωτηση στους κατοχους .. πριν μερικες μερες αγορασα ενα bluetooth ακουστικο, με το οποιο εχω ενα θεματακι.. στην 1η κληση (ειτε εισερχομενη ειτε εξερχομενη) δεν ακουω κ δεν με ακουνε.. οπως επισης, κ οταν κανω εναλλαγη μεταξυ ακουστικου κ bluetooth, ερχεται για λιγο ο ηχος κ μετα κοβεται.. φοραω την XTRV 7.6.10 beta , δεν το εχω δοκιμασει σε αλλο κινητο το bluetooth για να πω την αληθεια.. γτ δεν εχω αλλο κινητο, οποτε θελω να δω κ αν αλλοι ειχαν παρομοιες περιπτωσεις αποσυνδεσης ηχου (το bluet…
-
Απο θερμοκρασιες πως σας παει παιδια? Χωρις να παιζω παχνιδια η να το εχω στην φορτιση... Απλο σερφαρισμα στο chrome κ chat στο messenger, μιλαμε εχουν ψηθει τα χερια μ.... στις ρομ των τελευταιων 2 μηνων εχει εμφανιστει το προβλημα.. αλλα στις τελευταιες 2 τα πράγματα χειροτερεψαν
-
παρατηρω lagαρισματα...
-
Παράθεση από BanditGR: “Έπρεπε να σου βγάζει και MEID πάνω πάνω. Το πιθανότερο είναι ότι σβήστηκε και αυτό τότε όταν έχασες τα IMEI και δεν το επανέφερες. Γι' αυτό "διαμαρτύρεται" και το Play Store γιατί δεν καταλαβαίνει τι συσκευή. Αν είναι όντως έτσι θα πρέπει να το επαναφέρεις μέσω MAUI. ” στην προηγουμενη dev δεν ειχα θεμα δλδ δεν μου εμφανιζε popup μηνυμα με το σφαλμα.. αλλα να σου πω, δεν ειχα μπει στην διαδικασια να τσεκαρω με *#06# αν το κινητο εχει MEID η οχι....
-
Παράθεση από sakisole12: “Πανε στην εφαρμογή τηλέφωνο, σαν να θελεις να παρεις καποιον τηλέφωνο, και πατα*#06#* θα σου βγαλει μετα MEID και imei1 και imei2 ” μονο τα ΙΜΕΙ μου εμφανιζει
-
Παράθεση από fog: “@varitimos84 Στις ρυθμίσεις-> about phone->status - >IMEI information πάνω το πρώτο. ” IMEI (υποδοχη 1) γραφει αριθμο IMEI SV (υποδοχη 1) γραφρι αριθμο MIN (υποδοχη 2) γραφει "αγνωστο" Eκδοση PRL (υποδοχη 2) γραφει "αγνωστο" μονο αυτα μου εχει....
-
Μια βοηθεια με το MEID παιδες.............??
-
Παράθεση από BanditGR: “MEID έχει κανονικά η συσκευή ? ” Θυμησε μου που το βλεπω.........................
-
τι ειναι τουτο??? υποψιν... ΙΜΕΙ εχει κανονικα το κινητο....... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/38233/
-
ολα καλα.. τελικα το περασε... για δειτε ομως το αρχειο γτ δεν υπαρχει πια..
-
Παράθεση από BanditGR: “Μήπως φλασάρεις παλιά ROM και επιλέγεις την απεγκατάσταση του Πλοηγού ? Η αρχική έκδοση της 7.5.25 είχε ένα bug-ακι σε αυτό το κομμάτι, στο script εγκατάστασης. Αν είναι αυτό μην επιλέγεις να απεγκατασταθεί τίποτα (από προσαρμοσμένη εγκατάσταση). Διαφορετικά πρέπει να δούμε τα scripts. ” αυτη η rom που εχω εχει μεγεθος. 1,21 GB (1.309.145.712 byte) για δες... παω στα downloads να ξανακατεβασω την rom κ μου λεει "404 not found" θα δοκιμασω ξανα.. αλλα δε θα επιλεξω να απεγ…
-
το εκανα.. αλλα τπτ
-
εμεις που μετα την εγκατασταση του arΩma.. ενω δεν επιλεξαμε να απ-εγκατασταθει η εφαρμογη Notes.. πως την επαναφερουμε? εχουμε .apk?
-
Παράθεση από paparounas81: “Και πρώτη διαπίστωση.... ΑΔΥΝΑΜΊΑ ΛΗΨΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΎ.... Καιρό είχε να φανεί! ” +1 κ απο εμενα.. αδυναμια συγχρονισμου κλησεων κ sms... κ καθε φορα που κανω restart το κινητο παντα μου λεει οτι η sim δεν εχει ενεργοποιηθει.. βρισκει σημα.. κ μετα απο ποοοοοση ωρα σβηνει η ειδοποιηση στο notification bar
-
μονο τον Browser επελεξα......... τπτ αλλο... κ μια επισυμανση.. μιας κ το supersu ειναι πλεον στην εκδοση 2.81 με την 1η ευκαιρια καντε το μια ανανεωση...
-
ενω επελεξα να μη διαγραφει το Notes του MIUI... αυτο μετα την εγκατασταση.. δεν υπηρχε
-
α, ετσι απλα.... οκ..