Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 573.
-
τι εδω ξεχασα να κανω κ log out απο το mi account για να μη μου ζηταει μετα συνδεση στο ιντερνετ κ verification με το κινητο.. διοτι αν δεν εχει ΙΜΕΙ , δεν μπορει να κανει verification.... τεσπα.. βιασυνη το βραδυ πριν κοιμηθω...
-
Παράθεση από geoanto555: “Μην το σκέφτεσαι,ξεκίνα με maui και βλέπεις.. ” παντα φοβομουν μη ξαναχρειαστει να χρησιμοποιησω αυτον τον οδηγο.. Παράθεση από geoanto555: “Αντικατέστησε το cust.img με αυτο εδώ. ” ναι ρε.. σωστα.. μετα απο τοσο καιρο που ειχα να χρησιμοποιησω το sp tools.. το ξεχασα οτι πρεπει να αντικατασταθει..
-
οχι δε δοκιμασα... τωρα παω να περασω παλι με sp tools την 8040 αλλα μου πεταει ερρορ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/37173/
-
Παράθεση από gkalen: “@varitimos84 Πηγές δύο πίσω , πας για factory reset .. Μπορεί να συμβεί αυτό .. Edit Δοκίμασε την 7.5.11 μήπως ισιωσει και μετά fr .. Παλιότερα συνέβαινε το ίδιο και με μια version πίσω ” εχουμε κ λεμε... περασα την 7.5.11 εκανα factory reset.. κ δεν βλεπει πλεον ουτε τα ΙΜΕΙ περασα κ την Global stable 8.0.4.0 με sp tools αλλα παλι γιοκ IMEI.. η 8040 ειναι η τελευταια official που μου αναγνωριζε ΙΜΕΙ)
-
πωωω.. αυτο μ ελειπε βραδιατικα τωρα..
-
εκανα downgrade στην 7.5.4 κ μου κολλησε το προβλημα με το "δεν υπαρχει σιμ" Πως γενεν αυτο?
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από varitimos84: “εχω ” Πολύ περίεργο να έχεις unknown baseband αλλά να έχουν διατηρηθεί τα IMEI σου. Συνήθως στο nikel όταν συμβαίνει το ένα, συμβαίνει και το άλλο. ” στις official stable (global & china) παντα ειχα ΙΜΕΙ αλλα οχι SIM... ενω στις official dev δεν ειχα τπτ απο τα 2
-
ομορφα πραγματα !!!
-
κατεβασα την fix εκδοση ... αλλα δεν..... οσοι ειχαμε προβλημα απο P50 κ ανω.. νομιζω πως ειναι λογικο τωρα με P78 να συνεχιζουμε να εχουμε θεμα....... δειτε κατω στην "εκδοση μοντεμ" μου φαινεται το κινητο παει για πεταμα ! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/37115/
-
καλα.. εγω θα πω κ το αλλο.. απο την στιγμη που η ιδια η xiaomi δεν εχει διαθεσει στο κοινο για download της dev (ειτε global ειτε china) απο εκει μπορω να καταλαβω οτι καλα θα ηταν να περιμενουμε εως την επομενη βδομαδα.. δε χαθηκε ο κοσμος...
-
Παράθεση από Bodai: “Μήπως ήρθε η ώρα για Factory Reset?? ” λες? Να πω την αληθεια εχω να το κανω κανενα 2+ μηνες.. συνεχεια περναω απο απνω την καθε νεα dev...το ξαναστησιμο βαριεμαι..............
-
η μπαταρια ξεζουμιζεται σα τρελη οσο προχωρανε τα updates.......1% ανα 1-1,5 λεπτο σχεδον
-
πολλα fix ... οποτε θα παει ακομα καλυτερα η ρομ... αναμενουμε για Nikel... ερωτηση... αφου εχει βγει china k global dev... γτ δε βγαλανε στο xiaomi.eu και υπαρχει καθυστερηση?
-
καλο μηνα σε ολους.. κ καλη επιτυχια !
-
στις τελευταιες 2-3 XTRV DEV εχω: 1. αυξημενη θερμοκρασια στη φορτιση 2. λιγοτερο γρηγορη φορτιση (αργει να φορτισει δλδ, σε καποιες περιπτωσεις ενω χρησιμοποιω το κινητο δεν ανεβαινει η σταθμη της μπαταριας) 3. αυξημενη καταναλωση (μικροτερο SOT, απο αναμονη στα ιδια επιπεδα βρισκεται) υγ. δεν παιζω παιχνιδια καποιος κατοχος που flashαρει τις rom της κοινοτητας εχει παρατηρησει κτ αναλογο?
-
σε Nikel περαστηκε μια χαρα.... μια ερωτηση.. γτ κατανταει σπαστικο.. καθε φορα που πατας reboot system... σε πεταει σε νεο παραθυρο που ζηταει να κανει εγκατασταση το twrp app πως το κανουμε να παψει να εμφανιζεται?????
-
στο lucky patcher δε μου δινει δικαιωματα Root... μπορουμε να το κανουμε χειροκινητα? διοτι το χρησιμοποιω ως AdBlocker
-
απο την στιγμη που εχουμε ηδη το super user... θα πρεπει να κανουμε το κινητο unroot και απεγκατασταση του? ή μπορει να περαστει απο πανω κανονικα χωρις θεμα?