Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 573.
-
10 κ 30 μαρτιου περιμενω 2.. ειναι ημερομηνιες που εγραψαν "σταλθηκε στην χωρα προορισμου"
-
Ξερουμε τπτ αν υπαρχουν χαμενα δεματα ή γενικοτερα καθυστερησεις με China Post?
-
ειδες τι γινεται? αμα χανεις σελιδες κ σελιδες συζητησεων.. απο καποιο σημειο κ μετα ερχεσαι κ ρωτας τι φταιει.. οντως ετσι δουλεψε.. σε ευχαριστω τακη.. μπορω αυτη την εφαρμογη να την απενεργοποιησω? ωστε να μη ξανα κανει εκκινηση απο μονη της κ μου δημιουργησει προβλημα..
-
σε Nikel μονο στην τελευταια εχω προβλημα..
-
σας συγχρονιζει κανονικα το Mi Account? μετα το update δε μπορει να μου συγχρονισει sms κ κλησεις.... μεσα στο miAccount στο SMS κ στο Ιστορικο κλησεων, γραφει : "ενεργοποιηση..." κ δε κανει τπτ....
-
Στις τελευταιες 3 ρομ εχω παρατηρησει πως οταν επιλεγεις (μεσω της εφαρμογης "ασφαλεια" ) να μην εχει καποια εφαρμογη προσβαση σε wifi κ data δεδομενα.. δλδ να μην εχει προσβαση στο ιντερνετ.. οταν ανοιγεις την "μπλοκαρισμενη" εφαρμογη, τοτε σου πεταει μηνυμα λαθους "δυστυχως η εφαρμογη ασφαλεια εχει σταματησει" το εχει κανεις αλλος?
-
Παράθεση από m_ps_: “καλησπέρα Παρακαλώ βοηθήστε με γιατί δεν μπορώ να βγάλω άκρη με τίποτα με τις ονομασίες... Υπάρχει το redmi note 4 MTK, το redmi note 4 Qualcomm, και το redmi note 4X Qualcomm Παρήγγειλα για ένα φίλο το 4Χ γιατί δεν ήθελε MTK και λέμε να περάσουμε global rom Στο ευρετήριο με τις rom βλέπω : redmi note 4G latest global stable και redmi note 4 qualcomm latest global stable Για το 4Χ δεν υπάρχει global rom?? Τι έχουν κάνει με τις ονομασίες πάλι?? Το πρώτο δεν έχει 800άρα, το δε…
-
αποψη: περα απο τις συσκευες που πρεπει οπωσηδηποτε να κανουν FR οπως αναφερει το 1ο ποστ.. απο εκει κ περα αυτο που παρατηρησα σε Nikel ειναι οτι το κινητο με dirty install λειτουργει κανονικα.. αλλα με FR λειτουργει ακομα πιο ομαλα, κ διορθωνει καποια σφαλματα τα οποια ενδεχομενως εμειναν απο τις παλαιοτερες Rom.. οποτε πιστευω πως το FR ειναι προαιρετικο μεν, αναγκαιο δε..
-
Mi Band 2: The New Successor!
varitimos84 - - Mi Band
Μήνυμαπαιζει κ τετοιο πραγμα? δε το ηξερα... νομιζα μονο στο χερι μετραει
-
varitimos84 - - Mi Band
Μήνυμαποδι? Σκετο? δλδ?
-
Παράθεση από BanditGR: “Το παλιό είναι. Μπορείς φυσικά αν θέλεις να αντικαταστήσεις το md1rom.img μέσα στο φάκελο firmware-update του zip της ROM με αυτό της επίσημης Global dev (που αντιστοιχεί στο P72 baseband) και να φλασάρεις, αλλά με δική σου ευθύνη. ” γιωργο.... αυτο το αρχειο πως το flashαρεις? με sptools? η μεσω twrp? για δωσε οδηγιες
-
επισης σε Nikel... κατεβαζω κ flashαρω ...μακαρι να ειναι το ιδιο σταθερη με τις 2 τελευταιες
-
varitimos84 - - Mi Band
Μήνυμακαλα ρε παιδια... αφου εχει αυτονομια σχεδον 1 μηνα... με 1 φορα τον μηνα βγαλε-βαλε κ χαλαει? εγω που το εχω να μετραει καθε 30sec.. οποτε κ μου διαρκει γυρω στις 10 μερες... οποτε το βγαζω-βαζω 3 φορες το μηνα.. κ δεν εχω τετοιο θεμα με το λουρακι..