Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 573.
-
καλα...... με την υποστήριξη που υπαρχει απο το team εδω στην κοινοτητα.. πιστεψε με... κ οι dev ειναι 99% σταθερες... σε καποια μοντελα ισως εχουν καποια θεματα, πχ κτ να μη λειτουργει σωστα κλπ.. απο προσωπικη εμπειρια σε Nikel... πραγματικα ειναι πολυ πιο σταθερη απο stable... ας δοκιμασει, κ να δει αν καθεται το ιδιο σταθερη με την stable...
-
το να μπορει να διαχειριστει σωστα την μνημη της συσκευης μια Rom νομιζω πως ειναι στα πρεπει... αλλιως θα λεγαμε πως κατι δε λειτουργει σωστα.. (γνωμη μου παντα)
-
Παράθεση από Thelosouvlakia: “Παράθεση από varitimos84: “τα score στο antutu ανεβηκαν σε Nikel.... απο 89324 σε 89907.. το μονο μειον... οτι εχει... καποια ελααααααχιστη χειροτερη διαχειριση μνημης... απο εκει κ περα ολα κομπλε !!! ” Πως το κατάφερες αυτό σύντροφε; εμένα το nikelακι μου δείχνει 1.5GB ελεύθερη ram... ” αν μιλας για το σκορ.. δε ξερω αν παιζει ρολο που εχω σβησει ενα σωρο bloatware εφαρμογες που δε χρειαζομαι κ τρεχουν τζαμπα στο παρασκηνιο.. εγω ειμαι στα 1,4gb ελευθερη ram.. απο…
-
τα score στο antutu ανεβηκαν σε Nikel.... απο 89324 σε 89907.. το μονο μειον... οτι εχει... καποια ελααααααχιστη χειροτερη διαχειριση μνημης... απο εκει κ περα ολα κομπλε !!!
-
μετα τα προσφατα γεγονοτα , οπου σταλθηκαν μικροδεματακια-βομβες, μεσω ΕΛΤΑ.. εγινε αναφορα οτι ο ελεγχος των μικροδεματων ειναι καθαρα δειγματοληπτικος.. ασχετως που εχουν scanner... (οποτε αποτι φαινεται ποιος, ξερει.. μπορει αν αρχισουν να scanαρουν τα παντα...οτι μπαινει κ οτι βγαινει.. να υπαρχει κ καθυστερηση, αλλα κ μεγαλυτερες πιθανοτητες για τελωνειο... (δικη μου αποψη)) το αρθρο: Το Ελ. Βενιζέλος δεν ελέγχει όλα τα δέματα με σκάνερ!
-
καιρος να αρχισουν να φερνουν τις τηλεορασεις αυτες με τριγωνικη.. χαχαχααχαχ
-
ωπας.... αυτο το Changelog δεν ειναι της εφαρμογης Mi Forum App???
-
την περνας απο πανω κανονικα
-
μιση ωρα λιγοτερο SOT
-
1) εχεις κανουρια καρτα σιμ? Ας πουμε το πολυ 1 ετους.. 2) εχεις ενεργοποιήσει το 4g ?
-
πες τα για..........!!
-
εγω το εχω ξαναπει ..... δεν υπαρχει redmi 4 με 800αρα μπαντα....!!!!!! Μουφες πουλανε !!!!!! ουτε το prime (pro) ουτε το απλο.. ουτε το 4χ μονο το 4a εχει.. αλλα αυτο που πουλανε εχει δαχτυλικο αποτυπωμα... οποτε ελληνα παλι κοροιδο εισαι
-
να κ ενα ευχαριστο νεο.. καλη επιτυχια σε ολους τους συμφορουμιτες