Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 573.
-
@AnnaNik μπορεις να εξηγησεις τι θες να κανεις ακριβως? αν θες να σου δειχνει στις επαφες του κινητου, τις επαφες σου στο φβ δε γινεται.... εκτος κ αν θες να κανεις το αντιστροφο για να δεις ποσοι απο τις επαφες σου εχουν φβ ωστε να τους κανεις add.... εκτος κ αν οπως ειπες δοκιμασεις με αυτη την εφαρμογη που αναφερεις.......... @tzemam βαλε την stable του forum να ησυχασεις !! αυτοματα updates δε θα εχεις... θα πρεπει να τσεκαρεις χειροκινητα που κ που αν εχει βγει νεα, κ επεισης χειροκινητα να…
-
Έχει παρατηρήσει κανείς κάποιο θέμα με το Bt? Χανει την ζεύξη με το miband2...
-
μηπως έκανε format data κ διέγραψε τα πάντα μέσα?
-
Mi Band 2: The New Successor!
varitimos84 - - Mi Band
Μήνυμαπερασα την dev..... απο το notify κρατησα το backup του.... οταν ξαναεκανα εγκατασταση το notify.. ελεγε οτι πρεπει να εχω το mifit.. αλλιως δεν ανοιγε η εφαρμογη..... οποτε περασα το Mifit... το mifit ειναι στην εκδοση 2,3,0... κ το miband2 στην 1,0,1,39.. δε ξερω αν φταει η ελληνικη dev, η κατι αλλο.. αλλα το Notify ειτε εχω ταυτοχρονα το mifit ειτε οχι.. δε μπορει να λειτουργησει κ να τραβηξει δεδομενα... βασικα μαλλον ισως το λεω με μια επιφυλαξη αποσυνδεεται το Miband2.... απλως πριν φλασαρ…
-
τελικα το προβλημα μου το ελυσα με αυτον τον οδηγο !! Ελληνικός οδηγός επαναφοράς της MTP επικοινωνίας των Xiaomi κινητών σε Windows 10 (Fix MTP USB Device Connection error) ασχετο... την απενεργοποιηση της ψηφιακης υπογραφης δεν την κανουμε μονο για SD? στους ΜΤΚ αποσο ξερω δε χρειαζεται.. ετσι δεν ειναι ?
-
θεμα windows ειναι δλδ? εχω κανει reinstall , εχω κανει clean install ξανα τους drivers.. αλλα τιποτα
-
ναι ειναι διαβασε κ το edit που προσθεσα τωρα
-
1η ερωτηση για Nikel... μεσα στο zip αρχειο της Rom η recovery ειναι εκδοση (Cofface) , την προτεινετε απο του Mic γιαυτο την εχετε μεσα? 2η.... μετα το φλασαρισμα της Rom... δε ξερω γτ.... αλλα πλεον δεν μου αναγνωριζει την συσκευη ο υπολογιστης (win10 x64) ... πχ... οταν ειναι ανοιχτη η συσκευη , στην διαχειριση την εμφανιζει σαν "αγνωστη" κ δε μπορω να εχω προσβαση μεσα στο internal disc.. ενω σε recovery την εχει ως 2 επιλογες, 1.αγνωστη συσκευη, 2.Lemobile Android device.. και σε fastboot τ…
-
η αποριες μου δεν ειναι γτ χανει το κινητο τα ΙΜΕΙ.. αυτο το ξερουμε, ειναι θεμα baseband versions που πρεπει αν θελησει καποια στιγμη η ιδια η Xiaomi να το λυσει.. εμενα οι αποριες μου ειναι γτ μετα απο φλασριασματα με το Sp toοls εχει ακομα τα στοιχεια του λογαριασμου μου περασμενα κ τα διαβαζει, κ προσπαθει να επιβεβαιωσει αν ο λογαριασμος ειναι σωστος τσεκαροντας τα ΙΜΕΙ.. οπως κ στην περιπτωση που περασα απο stable σε dev μεσω factoryReset... ενω οταν εκανα FormatData, ξεκινησε το κινητο σα…
-
επειδη δε ξερω ακριβως σε ποιο νημα να ποσταρω.. το γραφω εδω.....εχουμε κ λεμε το εξης........ ενω ημουν σε xtrvbeta1-8.1.10.0 .. αποφασισα να δοκιμασω ολες τις τελευταιες global κ china roms (stable κ dev) κρατησα backup στο twrp κ ξεκινησα.... (το κινητο μου απο αυτα που εχουν θεμα με τις τελευταιες baseband versions κ δε βλεπουν ΙΜΕΙs) οποτε οταν τις φλασαρα με SP touls, στο μενου υποδοχης που διαλεγεις γλωσσα κ μπλα μπλα μπλα.. οταν εφτανε στο σημειο που σου ζητουσε να βαλεις τα στοιχεια σο…
-
varitimos84 - - Mi Band
Μήνυμαεχω την 4,13,2 μεσα στις ρυθμισεις εκανες μηπως κ κτ κ εσυ η δε χρειαστηκε?
-
varitimos84 - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από spyrosrotary: “Ύστερα από 3 μέρες που το έχω, έχω να πω το εξής. Η εφαρμογή notify and fitness λειτουργεί μόνη της χωρίς να χρειάζεται να έχεις εγκαταστήσει την mi fit! Η mi fit χρειάζεται μόνο για να κάνεις update το firmware. Με την notify and fitness λειτουργούν όλα κανονικά και οι ειδοποιήσεις. Αρκεί να ακολουθήσεις τους οδηγούς που έχει στην βοήθεια για να σετάρεις σωστά την εφαρμογή και τις ρυθμίσεις μέσα στο MIUI. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” μετα απο…