Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 189.

• Παράθεση από mixaliscy: “Επειδή ο καινούριος λογαριασμός δεν έχει περάσει ποτέ στο σέρβερ της xiaomi πως μπήκε σε xiaomi κινητό ” Οκ Μιχάλη, σε ευχαριστώ πολύ. Όταν έρθει το μηχάνημα θα σας ζαλίσω λίγο με την διαδικασία μετάβασης σε ελληνική ρομ..... εκτός αν είναι ίδια με το RN3 pro που έχω.

• Συγχαρητήρια στην ομάδα. Ψήφισα κάμποσες φορές αλλά δεν έχω γράψει στο άλλο θέμα με ποιο όνομα ψήφισα και τώρα έχει κλειδώσει. Οπότε γράφω σε αυτό το νήμαότι έχω ψηφίσει με το ίδιο username που έχω και εδώ.

• @mixaliscy αυτό μου βγάζει με τον παλιό μου λογαριασμό forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/27252/ και αυτό εδώ με τον νέοforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/27253/

• Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από t54g05: “Απλά στην εφαρμογή unlock κανω login με τους κωδικούς που έκανα αίτηση για ξεκλείδωμα και μόλις με βάλει στην εφαρμογή μου πετάει αυτό το μήνυμα χωρίς να έχω πάνω συνδεδεμένη συσκευή. ” Ε και έγκριση να έχεις αν δεν βάλεις πάνω το εργαλείο τί να ξεκλειδώσει? Πρέπει να μπει πάνω το κινητό και να το ξεκλειδώσει με το εργαλείο της η xiaomi ” το ξέρω αυτό που λες. Είμαι κάτοχος 2 xiaomiων εδώ και 2 χρόνια. Δεν προσπαθώ να ξεκλειδώσω το τηλέφωνο πριν μου…

• @mixaliscy Καλημέρα. Σε καμιά συσκευή δεν προσπαθώ να το κάνω. Απλά στην εφαρμογή unlock κανω login με τους κωδικούς που έκανα αίτηση για ξεκλείδωμα και μόλις με βάλει στην εφαρμογή μου πετάει αυτό το μήνυμα χωρίς να έχω πάνω συνδεδεμένη συσκευή.

• Καλησπέρα και καλή χρονιά. Εντός των ημερών περιμένω το Mi4c και θέλω να κάνω μερικές ερωτήσεις. 1. έχω κάνει αίτηση για ξεκλείδωμα. Δεν μου ήρθε μήνυμα επιβεβαίωσης αλλά μπορώ να κάνω login στο unlock tool. Απλά όταν συνδέομαι μου βγάζει το μήνυμα " your device isn't supported by mi unlock".... αυτό συμβαίνει επειδή δεν έχω πάρει την συσκευή στα χέρια μου για να περάσω μέσα το mi account; 2. το ξεκλείδωμα και το πέρασμα της Ελληνικής rom σκοπεύω να το κάνω μέσω teamviewer.... παίζει αυτό ή θα υ…

• @maddoctor δηλαδή και με το EU Expedited Shipping υπάρχει η ίδια περίπτωση να σταματήσω σε τελωνείο;

• Καλημέρα. Παρήγγειλα αυτό εδώ Mi4c . Είναι το libra ή κάποιο άλλο;

• Καλημέρα. Έκανα μια παραγγελία από vickmall και έβαλα τρόπο αποστολής sg post. Μου έστειλαν μήνυμα από το μαγαζί ότι πιθανόν θα περάσω από τελωνείο και ότι είναι προτιμότερο να βάλω τρόπο αποστολής EU Expedited Shipping. Αξίζει να δώσω 20 ευρώ παραπάνω ή και πάλι υπάρχει περίπτωση να με σταματήσουν στο τελωνείο;

• Καλησπέρα.... ερώτηση. Φοράω την τελευταία XTRV stable εδώ και μερικές μέρες. Από τότε που την έβαλα έχω πρόβλημα με τον ορισμό ήχου ειδοποιήσεων σε συγκεκριμένες εφαρμογές. Π.χ. viber και gmail μου βγάζει μόνο αυτές τις επιλογές της πρώτης εικόνας και από εκεί επιλέγοντας "αρχεία μουσικής" μου δίνει την δυνατότητα να διαλέξω μεταξύ 7-8 ήχων ενώ σε άλλες εφαρμογές μου ανοίγει αυτό στην εικόνα 2 στο οποίο έχω περίπου 100 ήχους. Αυτό που με νοιάζει βασικά είναι να μπορώ να επιλέγω ως ήχο ειδοποίησ…

• @johnnybr18 και εγώ αυτό ακριβώς έπαθα όταν πέρασα την τελευταία XTRV.... ακολούθησα τα βήματα που σου ανέφερε ο φίλος παραπάνω και έφτιαξε ====================================== Ξέχασα να πω ότι όταν π'ερασα την παλιά και μετά την νέα XTRV μου έβγαζε ένα σφάλμα "unfortunately the process android.process.acore has stopped" το οποίο το έφτιαξα με αυτόν τον τρόπο unfortunately the process android.process.acore has stopped fix

• Παράθεση από 3ftw: “Παράθεση από makis1024: “Μια χαρά δουλεύει, αλλά τι να το κάνω που είναι άδειος ο λογαριασμός. XTRV the Greek miui definition ” Εμένα δεν ανοίγει ρε γαμωτο. Ξεκινάει και με πετάει. ” Και σε εμένα δουλεύει κανονικά.... απλά όταν ξεκινάει βγάζει ένα μήνυμα "rooted device detected"

• @ecsalos εύχομαι να μην σου συμβεί αλλά εγώ όταν πέρασα πρώτη φορά XTRV και έβαλα αμέσως την τελευταία μου έτρωγε σκαλώματα. Αν σου συμβεί θα πρέπει να βάλεις πρώτα μια παλιά έκδοση και μετά να αναβαθμίσεις στην τελευταία.

• Παράθεση από ecsalos: “αχχααχα και μενα δεν μου ηρθε ποτε μηνυμα.. αλλα το miunlock μολις με αφησε να το κατεβασω... δηλ μπορω να ξεκλειδωσω τωρα??? ” ναι

• @giannis33 Μπορεί να μην σου έρθει και ποτέ το μήνυμα (όπως έγινε σε εμένα). Μπες ξανά στην σελίδα που έκανες την αίτηση και αν σε αφήνει να κατεβάσεις το mi unlock τότε σημαίνει ότι έγινε αποδεκτή η αίτηση. Δοκίμαζε κατά διαστήματα.

• Παράθεση από ecsalos: “αυτ Παράθεση από nflo: “στο κάτω μέρος της σελίδας έχει επιλογή για English ” αυτο σε πεταει στο forum και μετα πανω δεξια εχει αγγλικα ” Έχει επιλογή "create mi account"

• Δεν χρειάζεται μετάφραση.... κάτω έχει επιλογή να γυρίσει η σελίδα στα αγγλικά ==================================== Με πρόλαβαν

• Καλημέρα παιδιά. Μια (ακόμα) ερώτηση. Πέρασα την τελευταία xtrv και προσπαθώ να ορισω ήχο εισερχομενων μηνυμάτων για το viber. Όταν λοιπόν πάω στις ρυθμίσεις του, μου βγάζει να επιλέξω ανάμεσα σε 5-6 ήχους και όχι σε μια μεγάλη ποικιλία ήχων που είχε παλιότερα. Υπάρχουν κάπου αλλού οι ήχοι;

• Τα έκανα όλα τα βήματα 1 προς 1. Απλά τώρα βλέπω ότι κάπου έχει γραφτεί πως αν πάω κατευθείαν στην τελευταία XTRV βγάζει αυτό το πρόβλημα και πως η λύση είναι να πάω σε μια παλαιότερη XTRV και μετά να αναβαθμίσω στην τελευταία