Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 189.
-
Συγχαρητήρια στην ομάδα. Ψήφισα κάμποσες φορές αλλά δεν έχω γράψει στο άλλο θέμα με ποιο όνομα ψήφισα και τώρα έχει κλειδώσει. Οπότε γράφω σε αυτό το νήμαότι έχω ψηφίσει με το ίδιο username που έχω και εδώ.
-
Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από t54g05: “Απλά στην εφαρμογή unlock κανω login με τους κωδικούς που έκανα αίτηση για ξεκλείδωμα και μόλις με βάλει στην εφαρμογή μου πετάει αυτό το μήνυμα χωρίς να έχω πάνω συνδεδεμένη συσκευή. ” Ε και έγκριση να έχεις αν δεν βάλεις πάνω το εργαλείο τί να ξεκλειδώσει? Πρέπει να μπει πάνω το κινητό και να το ξεκλειδώσει με το εργαλείο της η xiaomi ” το ξέρω αυτό που λες. Είμαι κάτοχος 2 xiaomiων εδώ και 2 χρόνια. Δεν προσπαθώ να ξεκλειδώσω το τηλέφωνο πριν μου…
-
Καλησπέρα και καλή χρονιά. Εντός των ημερών περιμένω το Mi4c και θέλω να κάνω μερικές ερωτήσεις. 1. έχω κάνει αίτηση για ξεκλείδωμα. Δεν μου ήρθε μήνυμα επιβεβαίωσης αλλά μπορώ να κάνω login στο unlock tool. Απλά όταν συνδέομαι μου βγάζει το μήνυμα " your device isn't supported by mi unlock".... αυτό συμβαίνει επειδή δεν έχω πάρει την συσκευή στα χέρια μου για να περάσω μέσα το mi account; 2. το ξεκλείδωμα και το πέρασμα της Ελληνικής rom σκοπεύω να το κάνω μέσω teamviewer.... παίζει αυτό ή θα υ…
-
Καλημέρα. Έκανα μια παραγγελία από vickmall και έβαλα τρόπο αποστολής sg post. Μου έστειλαν μήνυμα από το μαγαζί ότι πιθανόν θα περάσω από τελωνείο και ότι είναι προτιμότερο να βάλω τρόπο αποστολής EU Expedited Shipping. Αξίζει να δώσω 20 ευρώ παραπάνω ή και πάλι υπάρχει περίπτωση να με σταματήσουν στο τελωνείο;
-
Καλησπέρα.... ερώτηση. Φοράω την τελευταία XTRV stable εδώ και μερικές μέρες. Από τότε που την έβαλα έχω πρόβλημα με τον ορισμό ήχου ειδοποιήσεων σε συγκεκριμένες εφαρμογές. Π.χ. viber και gmail μου βγάζει μόνο αυτές τις επιλογές της πρώτης εικόνας και από εκεί επιλέγοντας "αρχεία μουσικής" μου δίνει την δυνατότητα να διαλέξω μεταξύ 7-8 ήχων ενώ σε άλλες εφαρμογές μου ανοίγει αυτό στην εικόνα 2 στο οποίο έχω περίπου 100 ήχους. Αυτό που με νοιάζει βασικά είναι να μπορώ να επιλέγω ως ήχο ειδοποίησ…
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
Μήνυμα@johnnybr18 και εγώ αυτό ακριβώς έπαθα όταν πέρασα την τελευταία XTRV.... ακολούθησα τα βήματα που σου ανέφερε ο φίλος παραπάνω και έφτιαξε ====================================== Ξέχασα να πω ότι όταν π'ερασα την παλιά και μετά την νέα XTRV μου έβγαζε ένα σφάλμα "unfortunately the process android.process.acore has stopped" το οποίο το έφτιαξα με αυτόν τον τρόπο unfortunately the process android.process.acore has stopped fix
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΤα έκανα όλα τα βήματα 1 προς 1. Απλά τώρα βλέπω ότι κάπου έχει γραφτεί πως αν πάω κατευθείαν στην τελευταία XTRV βγάζει αυτό το πρόβλημα και πως η λύση είναι να πάω σε μια παλαιότερη XTRV και μετά να αναβαθμίσω στην τελευταία