Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 189.
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΕυχαριστώ. Η ρομ μπήκε αλλά μου πετάει συνέχεια ερρορ και όταν πάω να κάνω restore το τελευταίο backup που είχα μου κάνει ρεσταρτ. Τι φταίει;
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
Μήνυμαάκυρο παιδιά, συγγνώμη. Τώρα είδα ότι στην εντολή πρέπει να γράψω δυο φορές recovery
-
Μήνυμα@lallasgr Στην εντολή fastboot flash recovery recovery.img μου βγάζει unknown partition 'recovery.img' error: cannot determine image filename for 'recovery.img'. Το recovery.img υπάρχει μέσα στον φάκελο adb. Υπάρχει περίπτωση να φταίει που έχω ήδη το συγκεκριμένο twrp?
-
Μήνυμα@lallasgr Δύο ερωτήσεις. 1. Κατέβασα το adb αλλά όταν έκανα extract δεν μου εμφανίστηκαν όλα τα αρχεία που έχεις στην εικόνα. Μου εμφανίστηκαν τα adb & fastboot exe και τα AdbWinUsbApi & AdbWinApi dll. Είμαι εντάξει για να προχωρήσω ή όχι; 2. Όταν μπει η πρώτη XTRV μετά πως κάνουμε update στις επόμενες;
-
Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από t54g05: “Καλημέρα. Φοράω την 7.5.1.0 ελληνική stable. Για να περάσω την τελευταία stable (την 8.0.1.0 αν θυμάμαι καλά) την πετάω απλά μέσα στην συσκευή και φλασάρω με twrp ή έχει κάποια άλλη διαδικασία; ” Αν εννοείς την Ελληνική ναιΜπουμπουνατην απο twrp ” Ναι, την ελληνική λέω. Τα γνωστά wipes (dalvick, cache, data;) και μετά όπως θα περνούσα μια εφτάρα stable ή θέλει κάτι διαφορετικό λόγω μετάβασης σε 8;
-
Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από t54g05: “Παράθεση από Thracia: “Αν υπάρχει το twrp ” υπάρχει ” Κανε έναν έλεγχο bootloader factory reset και flash την Ελληνική ” Πάμε όλο και πιο καλά. Ακολούθησα αυτό τον οδηγό και ενώ φάνηκε ότι έγιναν όλα σωστά, μετά από το reboot μου δείχνει στιγμιαία το mi logo και μετά εξαφανίζεται. Αν το βάλω σε φόρτιση απλά αναβοσβήνει το led κόκκινο.
-
Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από t54g05: “Νέα δεδομένα στην βλακεία που έκανα. Η ρομ που φλάσαρα με το twrp ήταν η chinese dev και όχι η ελληνική..... τι να κάνω τώρα; ” Μπες σε twrp να δεις αν υπάρχει ακόμη ” Να δω αν υπάρχει τι; Ξέχασα να περάσω μέσα την ελληνική και μέσα υπάρχει μόνο η chinese dev