Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 189.
-
Εγώ δεν έχω ποτέ πάνω από 1γβ ελεύθερη ραμ. Δεν έχω και ιδέα ποιες εφαρμογές μπορώ να σταματήσω.
-
Παράθεση από Mortal: “Το προβλημα που αντιμετωπισα ειναι οτι πλεον μου κρασαρει ο Explorer” Να σου πω το κλασσικό.... πήγαινε από ρυθμίσεις-εφαρμογές-βρες την εφαρμογή του explorer και κάνε εκκαθάριση δεδομένων.
-
Η πιο γρήγορη αποστολή από Κίνα...... γράφεις το πρώτο ποστ που ακόμα δεν έχουν φύγει από Κίνα και εντός ολίγων λεπτών έφτασαν κιόλας στην Πάτρα
-
Λες να φταίει αυτό; Θα το δοκιμάσω
-
Επωνυμία της επιχείρησης : To2c Διεύθυνσή της επιχείρησης : Professional Chinese Phones Supplier -To2c.com Tι ακριβώς αγοράσατε : Xiaomi Redmi note 4g Ημερομηνία αγοράς : 25/12/2014 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή : 10 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 37 μέρες συνολικά Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) : δεν το χρειάστηκα Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) : Απόλυτα ικανοποιημενος. Πολυ προσεγμένη συσκευασία, με όλα τα δωρακια που συμφωνήσαμε.
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από t54g05: “Είναι θέμα της έκδοσης ή υπάρχει περίπτωση να φταίει το tempered glass;” Μπορεί και αυτό, αλλά να εμφανίζεται το πρόβλημα μόνο σε εκείνο το σημείο? Το tempered ή πατάει καλά και είσαι οκ ή δεν πατάει καλά και πρέπει να το βάλεις απο την αρχή. Μήπως απλά το κάνεις γρήγορα και απλά δεν "πιάνεις" το σωστό σημείο??” To tempered νομίζω ότι έχει πατήσει καλά. Είναι ακριβώς στα δεξιά-αριστερά και πάνω-κάτω και δεν έχει πάρει αέρα. Θα το δω στην πορεία και θα ε…
-
Παράθεση από thanos.k: “Που βρίσκω τις παλιες rom ρε παιδιά 3-4rom πίσω δηλαδή ?” xiaomi-miui.gr/community/wsif/…E%AD%CF%82-MIUI-ROMS-GTV/
-
Ευχαριστώ τον bondai για την απάντηση αλλά λόγω έλλειψης υπομονής, πριν πάρω την απάντηση, είχα ήδη κάνει εγκατάσταση μέσω updater την 5.1.30. Βλέπω όμως υπάρχουν μέσα κινέζικες εφαρμογές και μου έρχονται και κινέζικες ειδοποιήσεις..... έτσι πρέπει να είναι ή μου έχουν μείνει από την προηγούμενη έκδοση που είχε το κινητό;
-
Έχω θεματάκι με το ξεκλείδωμα της οθόνης. Ενώ δείχνει ότι γίνεται κανονικά το σύρσιμο προς τα δεξιά, η οθόνη δεν ξεκλειδώνει αμέσως. Πρέπει να το κάνω 5-6 φορές και μερικές φορές πρέπει να πατήσω ξανά το κουμπί κλειδώματος, να μαυρίσει η οθόνη και να προσπαθήσω ξανά. Είναι θέμα της έκδοσης ή υπάρχει περίπτωση να φταίει το tempered glass;
-
Ευχαριστώ πολύ.
-
tempered glass
t54g05 - - Ο καφενές μας
Μήνυμακαι εμένα στην αρχή δεν καθόταν καλά..... γλιστρούσε το πλαστικό πάνω στην οθόνη. Μόλις όμως το καθάρισα καλά βεντουζάρισε και δεν βγαίνει.
-
Ρε παιδιά υπάρχει κάπου επιλογή να βάλουμε όριο για την χρήση δεδομένων;
-
Επιτέλους έφτασε στα χέρια μου και το δικό μου (λέμε τώρα..... για την γυναίκα μου είναι). Ερωτήσεις: 1. Μιας και θα πάει στα χέρια γυναίκας είναι πιο καλά να κατεβάσω μια stable έκδοση ή να πάω σε developer? 2. Κατά την πρώτη εγκατάσταση χρειάζεται να κάνω buckup ή όχι; 3. Σαν πρώτη εγκατάσταση να πάω με εγκατάσταση μέσω recovery; 4. Στην πορεία όταν θα βγαίνουν νέες εκδόσεις η εγκατάσταση θα είναι απλή μέσω του updater ή είναι πολύπλοκη;
-
ΕΛΤΑ Track & Trace
t54g05 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕυχαριστώ και τους δύο.... οπότε λίγη ακόμα υπομονή να περάσουμε και τον τελώνη
-
ΕΛΤΑ Track & Trace
t54g05 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΜόλις είδα στο trace του singpost οτι "Arrived at overseas (Country code: GR)". Αυτό σημαίνει ότι πέρασε και από τελωνείο και τώρα είναι στο ταχυδρομείο;
-
Παράθεση από diamantopoulosh: “Παράθεση από tora33: “@diamantopoulosh , με ρώτησες στο chat σου απαντάω εδώ το δεύτερο το πήρα από to2c Xiaomi Redmi Note 4G LTE Enhanced Version 2GB Ram 8GB Rom Snapdragon 400 1.6GHz Quad Core MIUI V5 Smartphone 5.5 Inch HD IPS Screen -To2c.com κοίταξε δεξιά *Gift & Service Aluminum metal frame+Tempered Glass Screen Protector ( Free Gifts )” Καλησπέρα 'tora33', το κινητό από χθες ταξιδεύει "overseas " μέσω singpost το παρήγγειλα από το ίδιο κατάστημα που το πήρες…