Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 387.
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλή Σαρακοστή σε όλους! Καλημέρααα Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρααα ωρε-ο. Για το τεστ.. καθαρίζουμε το σώμα μας από το κρέας (δεν τρώμε παϊδάκια μπιφτέκια και κοκορέτσι). Μου άνοιξα την όρεξη.. Πάω να χτυπήσω σουβλάκια Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΥπάρχει και για Mi 5s ανδροιντ 8 δώστε καμία πληροφορία... Προσπαθώ να κατεβάσω την άρωμα stable 9.1. 3 εδώ και 3 μέρες και δεν τα καταφέρνω με τίποτα! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Είστε ευχαριστημένοι από τις ευρυζωνικές υπηρεσίες της Wind (Internet)
lorenzo81 - - Wind Hellas (Συζήτηση για το δίκτυο και τις υπηρεσίες της.)
Μήνυμα@Thracia μακάρι να ήταν αυτό φίλε μου. Στη δίπλα πολυκατοικία (πιο μακριά από μένα σε σχέση με τον ΟΤΕ) φίλος κλειδώνει 13mbps με adsl 24. Έχω παραγγείλει το mi router μπας και δώσει μια ανάσα, βαριέμαι να ξεκινήσω τη διαδικασία να αλλάξω πάροχο και να πληρώσω κερατιάτικα! Αλλά βλέπω 45 mbps και 50 που λένε τα παιδιά κι εμένα το tv box και η 4Κ τηλεόραση περιμένουν να έρθει το μέλλον. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Είστε ευχαριστημένοι από τις ευρυζωνικές υπηρεσίες της Wind (Internet)
lorenzo81 - - Wind Hellas (Συζήτηση για το δίκτυο και τις υπηρεσίες της.)
ΜήνυμαΤραγική η wind στο ίντερνετ. Με το δικό της router 4 mbps με το ζόρι και κάθε μέρα αποσυνδέσεις! Με router παλιό της forthnet, 6mbps στο κέντρο της Αθήνας με 24αρα γραμμή. Δεν ξέρω τι να κάνω, στους γονείς μου (3 στενά πιο πάνω) πιάνει 12mbps.στα 24.
-
WormHole
ΜήνυμαΜου ήρθε σήμερα από το άμαζον. Ο ταχυδρόμος το πέταξε στο δρόμο, ούτε καν να το βάλει στο κουτί της πολυκατοικίας! d2a58b7582788895b72e3be628a14067.jpg Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα από... το κρεβάτι μου! Δεν ξέρω ακόμα τι γίνεται εξω! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΕγώ έχω αυτές τις ρυθμίσεις και βγάζει πολύ καλές φωτογραφίες 7405754f1425d115a02acb329f552bb9.jpg Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαMGC_5.1.018.177470874.41362666__A7.0-8.1_MI5S_v2c Όλες οι καινούριες κρασαάρουν στο prixel
-
WormHole
Μήνυμα@takisfrag καλή ανάρρωση και μεγάλη προσοχή με τις άτιμες, γιατί δεν προσέχει κανένας τις μηχανές στο δρόμο! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά χιλιάδες τα πούλμαν στην Αθήνα Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚάθε φορά κλαίω εδώ μέσα... Καλό ΠΣΚ. Ντου από παντού στον @demakhs ... ηρεμία παιδιά, θα πάρει καμία μεταγραφή στο global που πληρώνουν καλα και θα κλείσει το κατάστημα Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα και καλό μήνα! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Geo Z: “Εμείς οι stable τύποι δεν έχουμε face id ε; Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μέχρι την 9.1.3 stable σίγουρα δεν έχει! Τώρα στην 9.2 δεν ξέρω εάν την έχουν προσθέσει. Ήταν ο μόνος λόγος που άφησα την stable για την dev. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi5s. η κάμερα με τίποτα δεν δουλεύει και κρασαρουν διάφορα στα καλά καθούμενα. Περιμένουμε την Παρασκευή ή να δοκιμάσω μια καθαρή εγκατάσταση μπας και φτιάξει τίποτα;;;