Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 387.

• Τέλεια το βάζω κι εγώ! Ευχαριστώ Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @geoanto555 για το youtube πρέπει να έχεις root, ή κάνει και χωρίς στη τελευταία aroma dev; Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• FJNZzw Arnova 1.7 EdzkDV BSG 2c Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• JMA8gZ stock camera hdr. 22BRm6f snapseed Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Νομίζω τα κατάφερα. Κατέβασα το Flickr και δοκιμάζω διάφορα μέχρι να το βρω Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Νυχτερινή σύγκριση 1.gcam hdr+ vs 2.auto miui hdr vs 3.hht miui cam. Και μια με την gcam (καθρέφτης) + τελευταία manual miui cam. Google Camera έκδοση mgc 5.1.018 mi5s 2a τελευταία νομίζω. aHsmbjotsV

• @Antretng κι έψαχνα τόση ώρα να βρω την 6 χαχαχα. Αν είναι θα τη βάλω αυτή την έκδοση στον Κολλητό μου που ζήλεψε και έγινε πριξελ κι αυτός, αλλά έχει Android 6.0 ακόμα γιατί δεν θέλει να του το μαγειρέψω το 5s. @demakhs άστα φίλε αντε να καταλάβεις με ένα (δε μ'αρέσει το κάδρο) θα βρω έναν ξυλουργό να φτιάξω άλλο :p @spideman3 ευχαριστώ πολύ.

• RE:

lorenzo81 - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από fog: “@lorenzo81 Η κοπέλα σου, αφού ασχολείται με τη φωτογραφία, ίσως να θέλει λίγο πιο ανοιχτό κάδρο. Όχι με την έννοια πιο ευρυγώνιο, αλλά να δίνεις χώρο γύρω από το κεντρικό θέμα να μπορεί να σβήσει η ματιά σταδιακά και όχι απότομα. Μια ιδέα για πειραματισμό είναι αυτό και ίσως να της αρέσει πιο πολύ μετά :)” Καλά θα μπορούσε να το πει έτσι ώστε να καταλάβω τι εννοεί και όχι "δε μ'αρέσει το κάδρο". Το κρατάω αυτό πολύ ωραία διατύπωση Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapa…

• @Antretng βγήκε και 6... Εγώ γιατί έχω μείνει στη 5.1.8 κατι. Πάω να τη βρω. Είμαι από κινητό και δεν ξέρω πως θα μπορούσα να δω τις υπογραφές. Ακόμα και τις φωτογραφίες που έβαλα νόμιζα ότι θα φαίνονται κανονικά και όχι μόνο το λινκ αλλά ένα ένα κάθε φορά Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

lorenzo81 - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από Antretng: “Βρε δεν το πουλάω λέμε . Εκτός αν πετύχω καμιά ανταλλαγή με g6 (θέλω να πάρω σβάρνα όλα τα αδικημένα καμεροκινητά) Ontopic, @lorenzo81 θες συμβουλές γύρω από την φωτογραφία (που εκεί βλέπω είσαι ωραίος) ή σε θέματα λογισμικού/ρυθμίσεων του app?” Κυρίως από φωτογραφίες με κινητο θα ήθελα Ανδρέα και στους δύο τομείς. Αλλά πιο πολύ τις ρυθμίσεις γιατί έχω χάσει τη μπάλα με τόσες Gcam και τόσες ρυθμίσεις Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @fog Σ'ευχαριστώ πολύ, αν και η κοπέλα μου που ασχολείται με τη φωτογραφία μου λέει συνέχεια ότι δεν της αρέσει το κάδρο κάθε φορά. Εγώ δεν ασχολούμαι απλά μ' αρέσει κι έχω δει κάποια βιντεάκια! Σωστές ρυθμίσεις θα ήθελα να μάθω να βάλω στη Gcam και στη miui αν και αυτά είναι αντικειμενικά. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα είπα να βάλω κάποιες περσινές από το mi 5s να ακούσω καμία συμβουλή. flickr.com/photos/157875073@N04/shares/Bj2Nth Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Κάρτα sim έχεις μέσα φαντάζομαι. Περίεργο κάποιος είπε ότι είναι εξαιρετική η ρομ. Ουφ και ήμουν έτοιμος να αφήσω για λίγο τη stable. Το κάνει και σε άλλους αυτό το θέμα κλειστό φοβίας? Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αφού τα έχω χώσει πολλές φορές στο Gearbest, αυτή τη φορά δεν το πίστευα όταν πήρα τα δέματα στο ταχυδρομείο! Αφού είπα στην κοπέλα στο γκισέ... κάποιο λάθος έχει γίνει, αυτά τα περιμένω μετά από 2 μήνες. Λοιπόν παραγγελία 22/12 ένα mi band 2 και ένα ζευγάρι ακουστικά Piston με unregistered. 4/1 τα είχα στα χέρια μου και τα κοίταζα σαν χαζός. Θα μας τρελάνουν μου φαίνεται οι Κινέζοι και τα λαμογια στο τελω-ταχυδρομειο. Σε 10 μέρες και με Χριστούγεννα και πρωτοχρονιά ενδιάμεσα. 6dd843406d71635bdf…

• Χρόνια πολλά και καλά σε όλους! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πονεμένη ιστορία τα power bank. 28/8 αγορά, 14/9 μπήκε στη συλλογή του τελώνη ή ταχυδρόμου.. Ουτε που ξέρω και φυσικά καμία ενημέρωση! Πρώτη φορά που έκανα claim στο Gearbest και πρόσφατα μου γύρισε πίσω τα λεφτά μου το PayPal. 4 μήνες αναμονή (δεν θέλω να ξανά δω ποτέ power bank) Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

lorenzo81 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από Antretng: “Να κάνω μια ερώτηση. Έχω κάνει μια παραγγελία από banggood και στο invoice στο address βλέπω μόνο το αρχικό του επίθετού μου (δηλαδή γράφει Andreas L.). Είναι απλά συντομογραφία ή έχει γινει λάθος; Έλεγξα τις ρυθμίσεις του account και εκεί το χω πλήρες το last name. Η αλήθεια ειναι ότι και απο ebay ως Andreas L. έρχονται αλλά από εκει παραγγέλνω ψιλολόγια που αφενώς χωράνε στη ταχυδρομικό κουτί αφετέρου δεν φοβάμαι καβάτζωμα οπότε και δεν ειχα δώσει σημασία. Το άγχος μου …

• Η gcam τρώει πολύ μπαταρία και το AnTuTu επίσης άμα το τρέξεις 2-3 φορές. Λοιπόν η 7.11.23dev ελληνική και μετά οι stable 9.1.1 και 9.1.3 τώρα έχουν πολύ καλή διαχείριση μπαταρίας. Σε κάποιες άλλες dev. ελλ. rom ήταν άθλια η μπαταρία. Εάν κάποιος δεν πιστεύει στο Screenshot τι να πω.. Και φυσικά δεν είναι κάθε μέρα η ίδια χρήση, όταν είμαι στη δουλειά μπορεί να κάνω ώρες να ασχοληθώ με το κινητό! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Από dg με priority οταν φτάνει κάτι στο κέντρο διαλογής Αττικής, υπάρχει περίπτωση την επόμενη μέρα να είναι στο ταχυδρομείο; Από την εμπειρία σας! Priority μιλάμε για κέντρο Αθήνας Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Όχι ότι της έχεις αλλάξει τα φώτα με ότι rom κυκλοφορεί. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk