Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 387.

• Κάτι λέγαμε για τη μπαταρία στη stable 9.1.3.0! Βγήκε από τη φόρτιση το κινητό προχτές στις 12 το βράδυ και μπήκε για φόρτιση τώρα 12:10 ακριβώς μιάμιση μέρα με φουλ ίντερνετ, μοιρασμένο WiFi και δεδομένα. Και λίγο GPS και Bluetooth. Sot... 6d5da4a54d2344afcbacef4d212b839c.jpg Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Στα ίδια ακριβώς με τη προηγούμενη η stable από θεμα μπαταρίας. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Με priority απο banggood έφτασε 20 μέρες και σήμερα έφτασε Ελλάδα "The item has arrived in the country of destination" ερώτηση... Παίζει Παρασκευή να έχει φτάσει Ταχυδρομείο;; Η πάμε για μετά τα Χριστούγεννα; Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σε μένα δεν κατεβαίνει... d61acbcf279fc082c881bc9e887bf4dd.jpg Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• RE:

lorenzo81 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από linuxilakis: “@lorenzo81 να ξέρεις δεν είσαι ο μόνος. Απο black και μετά..... όλοι με priority και BG είναι στο περίμενε..Μόνο ένας παρέλαβε δίπλα που το tracking δεν είχε ανανεωθεί καθόλου και ξαφνικά είδε το μαγικό χαρτάκι.. Έχω στείλει και μειλ αλλά γνωρίζω εκ των προτέρων ότι θα πάρω τις γνωστές κινέζικες απαντήσεις. Άγνωστο το που έχει κολλήσει και γιατί.” Τα xiaomi hybrid pro, που έγινε η αγορά την ίδια μέρα τα φοράω ήδη 5 μέρες τώρα, γι αυτό μου φάνηκε παράξενο! Το H96 pro pl…

• Ωραίο το priority του Βg αλλά κοντεύει μήνας και ακόμα στην αποστολή από Ολλανδία είναι ένα TV BOX που περιμένω. Μάλλον λόγο Black friday. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δεν πρόλαβα καν να φτάσω στο αυτοκίνητο.. Τα άνοιξα επιτόπου τα 4 δε μπορούσα να περιμένω άλλο . Τα άλλα 3 αύριο γιατί σήμερα που πήγα απεργούν τα χρυσά μου. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δύο μήνες αναμένω και δεν έρχεται τίποτα. Και μέσα σε 2 μέρες 7 δέματα μαζί επιτέλους (4 απλά και 3 συστημένα) Gearbest και Banggood Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Το λινκ για το long exposure για Mi 5s που μπορώ να το βρω;

• Από την άλλη τους λυπάμαι τους Κινέζους που δίνουν πίσω τα λεφτά, για δέματα που είναι όντος στο αεροδρόμιο και τo γράφει και το tracking. Αλλά, Ελληνικό Δημόσιο φίλε.. Ας πάρουν και αυτοί μια γεύση να γουστάρουν Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Και τα δικά μου gearbest χάλια τίποτα δεν κουνιέται εδώ και μήνες. Δεν ξέρω τι λέτε, μακάρι να έρθουν έστω και τα μισά! Ευτυχώς δεν έχω κινητό μέσα. ed8cb1e9df29d96b8cb648ff45ecc5b4.jpg Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εαν θυμάμαι καλά το lvs.... Είναι belgium post Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από tarnanas: “Παιδιά η 11.23 έχει αναγνώριση προσώπου? Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ναι έχει και αξίζει πολύ Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

lorenzo81 - - Mi-5S (Capricorn)

Μήνυμα

Παράθεση από linuxilakis: “Που να δεις ένα φίλο με ένα S8+ τι έπαθε... Δεν το πίστευε.” Ο Αδερφός μου έχει το S8+ και το καλοκαίρι που ήταν Ελλάδα (Ζει στην Αγγλία πλέον) είχα κάνει διάφορα τεστ, αλλά δεν είχα hdr+ και η κάμερα του s8+ ήταν πολύ καλύτερη μπορώ να πω. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Την gcam με το hdr+ από ένα δικό του ποστ την έμαθα. Αφού έπεσε σύγκριση με φιλαράκι που έχει S7 edge και πριν ένα χρόνο με είχε πρήξει για το τι κάνει το Samsung στο σκοτάδι. Μόλις βγάλαμε φωτογραφίες δίπλα δίπλα σε μαγαζί με χαμηλό φωτισμό, παραδέχτηκε τη πριξελ κάμερα μετά από 5 κλικ με το δικό του χέρι γιατί δεν το πίστευε! Τώρα ο Μήτσος όλο ψάχνεται με rom και δοκίμασε lineage os, resurrection os και άλλα Resident evil... Εεε είναι να μην εμπιστεύομαι;;; Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποι…

• RE:

lorenzo81 - - Mi-5S (Capricorn)

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Εισαι τυχερός που μου χαν απαγορεύσει την είσοδο... Την stable arΩma πέρασα κ εγώ, νομίζω πως τα πάει εξαιρετικά!!” Ε αφού εγκρίνεις κι εσύ που έχεις περάσει ότι σταθερή και κινητή κυκλοφορεί σ'αυτο το σύμπαν δεν την αλλάζω με τίποτα τη rom Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ε άμα είναι να αγοράζεις πράγματα απο το Σεπτέμβρη και να μην έρθουν ούτε Δεκέμβριο τι να πεις! Υπομονή λέει ο άλλος στο gearbest (@#€&@#€€@) Σιγα μην το ρίξουμε στα χάπια. Στα claim θα το ρίξουμε και φεεεετα. Θα ακούτε gearbest και θα αλλάζετε δρόμο Στάλθηκε από το MI 5s

• Παράθεση από linuxilakis: “Εγώ έμεινα με την 11.23 λόγω μπαταρία αφού έκανα μια βόλτα με global Dev. Απ ότι φαίνεται η 11.30 έχει πατώματα λοξυγκες και λοιπά συμπτώματα..” Καλά είχα καιρό να δω dev σαν την 11.23 άψογη σε όλα. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk