Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 387.
-
Κάτι λέγαμε για τη μπαταρία στη stable 9.1.3.0! Βγήκε από τη φόρτιση το κινητό προχτές στις 12 το βράδυ και μπήκε για φόρτιση τώρα 12:10 ακριβώς μιάμιση μέρα με φουλ ίντερνετ, μοιρασμένο WiFi και δεδομένα. Και λίγο GPS και Bluetooth. Sot... 6d5da4a54d2344afcbacef4d212b839c.jpg Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από linuxilakis: “@lorenzo81 να ξέρεις δεν είσαι ο μόνος. Απο black και μετά..... όλοι με priority και BG είναι στο περίμενε..Μόνο ένας παρέλαβε δίπλα που το tracking δεν είχε ανανεωθεί καθόλου και ξαφνικά είδε το μαγικό χαρτάκι.. Έχω στείλει και μειλ αλλά γνωρίζω εκ των προτέρων ότι θα πάρω τις γνωστές κινέζικες απαντήσεις. Άγνωστο το που έχει κολλήσει και γιατί.” Τα xiaomi hybrid pro, που έγινε η αγορά την ίδια μέρα τα φοράω ήδη 5 μέρες τώρα, γι αυτό μου φάνηκε παράξενο! Το H96 pro pl…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από linuxilakis: “Που να δεις ένα φίλο με ένα S8+ τι έπαθε... Δεν το πίστευε.” Ο Αδερφός μου έχει το S8+ και το καλοκαίρι που ήταν Ελλάδα (Ζει στην Αγγλία πλέον) είχα κάνει διάφορα τεστ, αλλά δεν είχα hdr+ και η κάμερα του s8+ ήταν πολύ καλύτερη μπορώ να πω. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Την gcam με το hdr+ από ένα δικό του ποστ την έμαθα. Αφού έπεσε σύγκριση με φιλαράκι που έχει S7 edge και πριν ένα χρόνο με είχε πρήξει για το τι κάνει το Samsung στο σκοτάδι. Μόλις βγάλαμε φωτογραφίες δίπλα δίπλα σε μαγαζί με χαμηλό φωτισμό, παραδέχτηκε τη πριξελ κάμερα μετά από 5 κλικ με το δικό του χέρι γιατί δεν το πίστευε! Τώρα ο Μήτσος όλο ψάχνεται με rom και δοκίμασε lineage os, resurrection os και άλλα Resident evil... Εεε είναι να μην εμπιστεύομαι;;; Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποι…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Εισαι τυχερός που μου χαν απαγορεύσει την είσοδο... Την stable arΩma πέρασα κ εγώ, νομίζω πως τα πάει εξαιρετικά!!” Ε αφού εγκρίνεις κι εσύ που έχεις περάσει ότι σταθερή και κινητή κυκλοφορεί σ'αυτο το σύμπαν δεν την αλλάζω με τίποτα τη rom Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk