Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 387.
-
Εγώ τελικά κατέβασα τη ρομ από το mail και τη ξανά πέρασα. Κόλλησε για λίγο στο 60.. Το στραβοκοίταξα μια και προχώρησε κανονικά. Όλα καλά τελικά πέρασε και το dolby που έλειπε όταν έκανα εγκατάσταση ota
-
Την έψαχνα σε φακέλους και τελικά ήταν χύμα
-
Και σε mi5s την κατέβασα ota και στην εγκατάσταση από twrp η άρωμα κόλλησε στο 60%. μετά από 30 λεπτά αναγκαστικά το έκλεισα και μπήκε κανονικά. Άρα κάτι γίνεται!
-
Που κατεβαίνει η Rοm; Αντί να πατήσω install, να μπω στο recovery και να την κάνω flash;
-
RE:
ΜήνυμαΒασίλη εσύ;;; Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αυτά είναι νέα.. Μπράβο σε όλους παιδιά Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα σας! Το mi 5s το έχω με global stable ακόμα και θα ήθελα να περάσω ελληνική xtrv dev. O bootloader δείχνει ξεκλείδωτος αλλά δεν ξέρω με ποιο τρόπο το έχει κάνει το Gearbest. Η Ερώτηση μου είναι.. Θα πρέπει να κάνω αίτηση και να κατεβάσω fastboot dev China; ή να βάλω twrp fr και flash την ελληνική dev. (η stable είναι Android 6.0 και η dev xtrv Android 7.0 Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk e36a90fa2ff2eaad92a9c33bad9b8711.jpge7afe1d67e95a32f5972cc11b8200a46.jpg
-
Πολλά like ρε παιδιά
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από lorenzo81: “ Το θέμα του τελωνείου σκέφτομαι.. Και φοβάμαι να κάνω κίνηση προς τα κι Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk”
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Alex_MLT: “Ξέρω έναν ταιλανδό που έχει καλές τιμές, θα σου στείλω λίνκ; (δεν βάζεις μυαλό, εσύ..)” Χαχαχα μόνο από γνωστά site πλέον. Άσε με με τον Ταϊλανδό τέλος καλό όλα καλά Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk