Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 124.
-
Παράθεση από jgougos: “Μόλις είδα τα μηνύματά σας, το δοκίμασα σε kenzo και hydrogen, παιζουν OTG και μέσα στο MiUI αλλά και στο TWRP με την 6.11.17 το USB που έκανα την δοκιμή είναι ένα Kingston DTSE9 G2 USB3.0 64GB ” E..τωρα το βλέπει...τι να πω...false alarm....
-
Παράθεση από argg: “ας ελέγξει κάποιος αν με αυτή τη rom τα flash drives αναγνωρίζονται κανονικά στην usb ευχαριστώ ” Major bug: οντως δεν αναγνωρίζονται flash drives, FAT32, OTG στο Kenzo μου. Μάλιστα δεν αναγνωρίζεται ακριβως το ίδιο flashακι, που χρησιμοποιήσα για να μεταφερω την 6.11.17 και το οποίο απο τοτε δεν αγγιξα!!! Με την 6.11.3 μια χαρα είχε αναγνωριστεί...
-
Παράθεση από maelko: “@gkalen Στο playstore μπαίνω σχεδόν καθημερινά. Αλλά με ανησυχεί το γεγονός ότι σε προηγούμενες συσκευές μου π.χ samsung οι ενημερώσεις ερχόντουσαν πολύ πιο συχνά και ασχέτως του πόσο συχνά έμπαινα στο playstore. Τεσπα θα το αφήσω μερικές μέρες να δω πως θα πάει. ” Εχω ακριβως το ιδιο θεμα. Το play store δεν προτείνει ποτέ (ούτε σε Wifi ούτε σε data) τα updates! Πρεπει να τα ζητησω εγω! Αυτο το είχα και στην 6.11.17 και στην 6.11.3
-
Τελικά βαρεθηκα να περιμένω και εκανα τα εξης: κράτησα πατημένο το Power για ~10", εκανε reboot και το κινητο ηταν ...rooted...! Μια χαρα δηλ..αλλά κοιταχτε το γιατι κάπου κατι κολλάει. @GogoF θα έλεγα να κανεις το ιδιο, να δουμε
-
Καλησπέρα, εβαλα και εγω στο Kenzo, την ROM αυτη και όλα πηγαν καλά (Μου διεγραψε το αποτυπωμα, αλλα το θεωρω minor...). Εκανα εναν γρηγορο έλεγχο και το κινητο μια χαρα ηταν. Εκανα reboot και μετα μπήκα στο TWRP για να βάλω το SU που κατέβασα απο την 1η σελίδα του thread. Εκανα install, select το ΖIP αρχείο, swipe to flash, εκανε οτι εκανε και αφου εγραψε Done, μου εμφάνισε το εικονίδιο Reboot Εκανα swipe to reboot και είναι κολλημένο στο Mi εδω ~10' Ειναι φυσιολογικό? UPDATE: ακόμα κολλημένο..…
-
Με reboot εξαφανίστηκε. Ομως ανακάλυψα bug! Θα το γράψω στο ανάλογο thread.
-
Παράθεση από Bodai: “Μην πιστεύεις βρε ότι διαβάζεις δεξιά-αριστερα!!! Ορίστε εδώ το Git της Google -> dex2oat/dex2oat.cc - platform/art - Git at Google (καθαρός AOSP κώδικας) Εϊναι ένα optimization της ART Cache, προφανως από την μετάβαση από Dalvik => ART. Κανονικά δεν θα έπρεπε να τρέχει συνέχεια. Παρακαλούθησε το λίγο και βλέπουμε .. ” Ουσιαστικά το ίδιο είπαμε, απλα ισως ετσι οπως το εγραψα να μην εγινε κατανοητό, οτι δηλ ειναι μια χαρα λογισμικό. Η ουσία ομως είναι ότι δεν θα έπρεπε να τρε…
-
Καλημέρα, δεν εβαλα την 6.11.10 γιατί με την 6.11.3 είμαι πολύ ευχαριστημένος, συν οτι με απέτρεψαν τα σχόλια.... Παρατηρω ότι ίσως το μεγαλύτερο πρόβλημα της 11.10 ειναι η χρήση μπαταρίας. Εψαξα λοιπόν στο δικό μου (που δεν εχει θεμα, παντα 2.5 -3 μερες είμαι χωρις φόρτιση) και ειδα ενα process: "dex2oat" να τρωει (ευτυχώς) μόνο 1.2%, αλλά το εψαξα γιατι φοβήθηκα μηπως ειναι ιός. Τελικά δεν ειναι, ειναι "νόμιμο" process του Android. Αν διάβασα καλά σε διαφορα forum, το process αυτό δεν θα έπρεπ…
-
Καλημέρα, μια ερώτηση: η 6.11.3 (και η 6.11.10) έχουν πράγματι Android 6.0.1 ή έχουν κληρονομήσει την λάθος περιγραφή απο τις GTV?
-
Παράθεση από thomas01: “Ξήλωσα gsam. Επίσης fb, messenger, twitter και θα δοκιμάσω μέσω του mi browser τη χρήση τους. Ίδωμεν. ” Ναι...αυτό θα είναι ενδιαφέρον πείραμα!
-
Παράθεση από spyros4776: “Καλησπερα παιδια, αν απο GTV περασω XTRV πρεπει να κανω factory reset ή την περναω κανονικα μονο με wipe cache και dalvik? ” Factory θέλει οταν ειναι από Dev --> Stable ή το ανάποδο σε σχετικά πρόσφατη GTV ( >10.x.x) Dev--> Dev ή Stable --> Stable δεν θέλουν factory reset, πάλι σε σχετικά πρόσφατη GTV ( >10.x.x)
-
Παράθεση από vsam90: “παιδες επειδη δεν εχω ξανακανει αναβαθμιση με ποιον τροπο γινετε?ειχα περασει την 6.10.20 με twpr.. το κανω με τον ιδιο τροπο ετσι? ” Αν είναι Dev, τσεκάρεις μην είναι ο bootloader locked και κάνεις update με TWRP και όχι factory reset (Ελπίζω να τα είπα σωστά)
-
Παράθεση από thomas01: “screenshot από gsam Επί του παρόντος ή μπαταρία φεύγει σαν νερό. Βλέπουμε.. ” Κάποτε είχα διαβάσει ότι μερικά εργαλεία παρακολούθησης κατανάλωσης τρώνε πολυ την μπαταρία..που παρακολουθούν. Βλέπω οτι το app είναι top σε κατανάλωση! Εχεις δοκιμάσει να το αφαιρέσεις? Επίσης από εμπειρία, με FB, Twitter και Wifi συνέχεια αναμμένα, η μπαταρία δεν ζει και πολύ. Έχω βάλει την 6.11.3 beta την Κυριακή και εχω φορτίσει το κινητό απο τότε μονο 1 φορά και σήμερα ειναι ακόμα στο 25%.…
-
Αυτο δεν ειναι VoLTE. Είναι υψηλής ποιότητας φωνητικές κλήσεις, που αν δεν απατώμαι το εχει απο παλιά, προ 4G. Το VoLTE ειναι μόνο για LTE --> 4G και είναι κάτι σαν υπηρεσία VOIP απο τον πάροχο. Σαν να σου δίνει δυνατότητα για ομιλία τυπου Viber/Skype/Whatsapp χωρίς να χρειαστεί να έχεις αυτές τις εφαρμογές.
-
Παράθεση από tasosko: “καλημερα στα παιδια....να κανω μια ερωτηση αυτο το volte που γραφει στο menu καρτες sim και δικτυα κινητης δουλευει;γιατι σε κατι video στο youtube που ειδα οταν ειναι ενεργοποιημενο εχει ενδειξη HD πανω δεξια στην οθονη ” Στην Ελλάδα δεν έχουμε Volte όποτε πρέπει να απενεργοποιηθεί...Θα έλεγα ότι έτσι μπορεί και να αφαιρέσει πιθανά προβλήματα στις κλήσεις εάν έχετε παρατηρήσει... Δείτε και τα: Voice over LTE - Wikipedia List of LTE networks in Europe - Wikipedia
-
Παράθεση από intheend: “Ένα θέμα που αντιμετωπίζω από την στιγμή που πέρασα την xtvr και δεν ξέρω αν έχει να κάνει με την rom ή με κάποια ρύθμιση που εχω κάνει είναι το εξής: Όταν με καλέσουν και η συσκευή είναι σε οριζόντια θέση οθόνη/ήχος/δόνηση παίζουν κανονικά, όταν όμως το πάρω στα χέρια μου να απαντήσω η οθόνη σβήνει (ήχος και δόνηση συνεχίζουν) και για να απαντήσω θα πρέπει να ξεκλειδώσω την οθόνη ( power ή double tap) .. Αν δεν κάνω κάτι η οθόνη παραμένει μαύρη και κλειδωμένη μέχρι να τε…
-
Ερώτηση: σε tablet Android 5.1 που έχω, μπορώ να ορίσω Widget --> Ρυθμίσεις --> Notification log για να δω τις ειδοποιήσεις που έχασα. Στην 6.x XTRV ή GTV δεν το βλέπω. Είναι λόγω MIUI ή είναι κρυφό και το χάνω?
-
Παράθεση από Bodai: “H moded δεν αφορά την συσκευή σου. Είναι για το Hongmi αποκλειστικά. ” Πόσο χαίρομαι...
-
Παράθεση από mparaxir: “την απλη φορας φιλε μου και εσυ; η την moded; αμα. φορας την απλή θα υποθέσω για καποιο λογο η moded με τον πειραγμενο kernel κάτι γίνεται η το link2sd του δημιουργει προβληματα ” Την XRTV-GTV 6.11.3 Beta1 εχω....Αυτη θεωρείται απλή ή moded? Επίσης δεν εχω link2sd (γιατι δεν εχω SD...)