Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 272.
-
Αν ξεκλείδωσες,μόνο αυτό βλέπω για R 3S.https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Category/575-Xiaomi-RedMi-3S-Land/
-
Αόρατες Εφαρμογές στο Miui 8
ΜήνυμαΣτην GTV 6.7.7/11,αν γράψεις στην μπάρα στα ελληνικά εφ,την βγάζει αυτή την επιλογή.
-
Και εγώ ειχα το ιδιο θέμα με την STABLE 7.2.2.0.Δεν την πέρασα και πέρασα την 7.3.3.0,χωρίς πρόβλημα.Επειδή ομως αυτή η rom ειχε θέμα με συγχρονισμό Google,πέρασα την V8-GTV-6.7.7 και το κινητό φυσάει. xiaomi-miui.gr/community/wsif/…omi-RedMi-2-20140811/.Εδώ υπάρχουν τα πάντα για την συσκευή.
-
@gkalen Μπορώ να την περάσω μεσω USB(OTG)?Και αν ναί,την παλιά ,αφού εχω πάρει backup,μπορώ να την διαγράψω?
-
NasDriver αυτο.forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/16311/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/16312/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/16313/
-
Πολύ καλός οδηγός και ευχαριστούμε πολύ!Να ρωτήσω και κάτι.Στα δικαιώματα SMS,MMS εχω σε ολα δικαιώματα Xiaomi assisant.Να τα απενεργοποιήσω?
-
Την παλιά stable που εχω σαν αρχείο,μπορώ να την διαγράψω?
-
Ευχαριστούμε πολύ για ολη τη δουλειά!Αν και σούπερ ευχαριστημένος με την πρώην dev,θα προχωρήσω στην νέα.Μπράβο και πάλι παιδιά!
-
Για Redmi 2 θα βγεί ?
-
Πρόβλημα με την 6.7.7 rom
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ Bodai και lallasgr!
-
Πρόβλημα με την 6.7.7 rom
ΜήνυμαΕχω περάσει την νέα dev μέσω OTG.Στα αρχεία του file manager μου δείχνει την παλιά stable rom,ενώ στα σχετικά με το τηλ. μου δείχνει σωστά την νέα.Μήπως επειδή την πέρασα μέσω OTG?Και εαν ναί,μπορώ να διαγράψω την παλιά?
-
Μια ερώτηση.Πως μπορεί να συμβαίνει το παρακάτω.Στα αρχεία φαίνεται η παλιά rom (stable) και στα σχετικά με τηλ.φαίνεται η νέα και σωστή.Μήπως επειδή την νέα την πέρασα μέσω OTG.Αν ναι,μπορώ να διαγράψω το αρχείο της Stable? Καμμιά απάντηση? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/16078/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/16079/
-
Μόλις πέρασα την νέα dev,απο την τελευταία stable.Απλά τέλεια!Ευχαριστούμε πολύ!
-
Mr_element.Ξαναπέρασα την rom και εδώ και δύο μέρες ολα οκ.
-
Με τον λογαριασμό Google συνεχίζει το πρόβλημα.Δεν συγχρονίζεται.
-
Το ιδιο θέμα κι εγω.Υπήρξε μια λύση-προσωρινή τελικά-και πάλι τα ιδια .Με wipe κλπ.Μπαίνοντας στο account μου στη Google,μέσω browser απο το κινητό,ζητάει τον αριθμο τηλ,για να στείλει με SMS εναν κωδικό.Το κάνω λειτούργησε και ξανά πάλι τα ιδια.Πολύ φοβάμαι οτι χρεώνει και τα SMS.Τέλος πάντων,αυτή την στιγμή δουλεύει κανονικά.Φοράω την 7.3.3.0.