Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 451.

• RE:

longus - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από Xstos: “Αυτό είναι προφανές και εννοείται, απλά ακόμα και σε αυτό το κακό σενάριο δεν θα χάσεις τελικά τα χρήματα, με αυτή την έννοια είμαστε "χαρούμενοι".” Το θέμα είναι μην μπει Τελωνείο και πληρώσουν αυτοί που παραγγείλατε ( δεν το εύχομαι για κανένα), και στο τέλος δεν παραλάβετε αυτό που πληρώσατε... Γιατί τα λεφτά της παραγγελίας θα τα πάρετε από το paypal, τα λεφτά για το τελωνείο από που θα τα πάρετε;; Γι'αυτό τον μοναδικό λόγο κρατηθηκα και δεν πάτησα το " κουμπί". Στάλθηκε…

• RE:

longus - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “μα έχει δεσμευτεί ότι θα τα καλύψει αυτός!!!!!!!!!!!!! :rofl:” Τι ώρα;;; Μακάρι παιδιά να πάνε όλα καλά, εγώ για δικούς μου λόγους κρατάω τις επιφυλάξεις μου. Δεν μπορεί την μία ώρα να έχει το χ μοντέλο πχ 200$ και μετά από λίγο 380$. Κάτι μου βρωμάει... Μακάρι να βγω ψεύτης. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εγώ πάντως αναθεώρησα... Δεν θα παραγγείλω τελικά. Σκέφτηκα, πες ότι έρχεται το πακέτο, το τσιμπάει το κακό το "Τέρας", πληρώνεις κάνα 60€, το πας σπίτι, το ανοίγεις...και βλέπεις ένα tempered... Ok, υπάρχει το Paypal, παίρνεις τα λεφτά σου πίσω με την οποία σχετική ταλαιπωρία​, τα λεφτά όμως που έδωσες για Τελωνείο, από που τα παίρνεις.... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Η αλήθεια είναι ότι έχω διαβάσει τη συζήτηση σχετικά με τον duangtop από την αρχή, και αρχίζει και με "τρώει" και εμένα το χέρι μου... Θα περιμένω όμως τουλάχιστον να παραλάβουν οι πρώτοι "ήρωες" και βλέπουμε... Οι τιμές σε κάποια μοντέλα είναι εξωπραγματικές... Μακάρι να είναι αλήθεια το όλο θέμα, αλλιώς όπως είπε και κάποιο άλλο μέλος, πρέπει να ετοιμαστεί μια φόρμα κενή για dispute στο paypal.... Πραγματικά εύχομαι να παραλάβουν όλοι. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Η τυχερή στην προκειμένη περίπτωση θα είναι η μεγάλη μου κόρη, και όχι εγώ... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αυτό είναι που λέει: Τελευταίος και ...καταιδρωμένος.... Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για τα καλά τους λόγια, και καλή τύχη σε όλους στον επόμενο γύρο

• Δεν μπορώ να το πιστέψω.... Πρώτη φορά που στάθηκα τυχερός. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ από μέρους μου , ιδιαίτερα στους Διαχειριστές, Συντονιστές αυτού του ΥΠΕΡΟΧΟΥ φόρουμ, και φυσικά σε όλα τα μελοι, που συνέχεια, μέρα νύχτα στέκονται στα όποια προβλήματα μας, και μας δίνουν απλόχερα όλες τις λύσεις. Μπράβο σε όλους!! Προσωπικά νιώθω υπερήφανος που είμαι μέλος αυτού του Φορουμ, ασχέτως του αποτελέσματος.

• Καλό μήνα σε όλους, και πάντα τέτοια!!Καλή μου... επιτυχία!!

• Θα ενώσεις τα τρία δάκτυλα στο μέσω της οθόνης, προς τα μέσα και εκεί θα μπορείς να ορίσεις την home page!

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508

• Πάντως κάτι ανάλογο είχε κάνει και με redmi note 3 pro, άλλο αισθητήρα πίσω είχε το μαύρο, άλλο αισθητήρα είχε το λευκό...

• redmi note 4 - στράβωσε?

longus - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

Κρίμα... Το μόνο που απομένει, είναι να βρεις κανένα πίσω καπάκι και να το αλλάξεις. Αν δεν κάνω λάθος, είναι μαζί με τα κουμπιά κιόλας. Εκτός και αν έχει "πάρει σασί" και το εσωτερικό πλαίσιο....