Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 451.

• redmi note 4 - στράβωσε?

longus - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

Φίλε μου παίζει να το είχες βάλει στην πίσω τσέπη του παντελονιού σου και να έκατσες κατά λάθος? Γιατί εκεί στα κουμπιά είναι το ευαίσθητο σημείο την κινητών, όταν υποστούν "λύγισμα" λόγο έλλειψις μετάλλου στο πλαίσιο τους.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508

• redmi note 4 - στράβωσε?

longus - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

Μάλλον για φούσκωμα μπαταρίας μου μοιάζει... κρίμα. Από που το πήρες ? Εγγύηση δεν παίζει?

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508

• RE:

longus - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Παράθεση από tzoles: “Γεια σε όλους παιδιά, είμαι νέο μέλος και νέος κάτοχος του Xiaomi redmi note 4 model: 2016102. Έχω πρόβλημα με την αγορά θήκης. Πρέπει να πάρω θήκη για το Note το 4X...? Θα μου κάνει?” Πάρε για το redmi note 4x, τσεκαρισμενο Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η διάφανη είναι για redmi note 4 mtk, και η μαύρη για redmi note 4 snapdragon & για το 4Χ snapdragon. Δοκιμασμένες και οι δύο!ce8d47f23f79b7e70e7483cafc84cde7.jpg

• Δυστυχώς δεν υπάρχει κανείς... Δεν πειράζει, έχω μιλήσει με τον πωλητή και μάλλον θα πάω για dispute.. Κοίτα, εγώ είμαι ψημένος σε τέτοιες καταστάσεις. Έχω πολλές παραγγελίες από εξωτερικό και από σχεδόν όλα τα site.. Μόνο από Aliexpress έχω περίπου στις 240 παραγγελίες, και άλλες τόσες από τα υπόλοιπα " μαγαζιά". Το θέμα είναι με αυτούς που είναι " νέοι " στο "άθλημα"... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1e797fdafe157fc370aea2af66f2b754.jpg

• Δεν με κατάλαβες. Το δέμα έχει φύγει με Singapore Post tracking. Απο ΛΑΘΟΣ μάλλον έφτασε Αγγλία, ή μου έχει δώσει λάθος tracking ο πωλητής. Απο Royal Mail δεν έχω εμπειρία καθόλου. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

longus - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από zisistil: “Πες μας το μέσο σου αμέσως!” Ποιό μέσο;; Δεν υπάρχει τίποτα... Τύχη μόνο. Άλλη παραγγελία πάλι από Gb στίς 2/4/17 δεν την έχω παραλάβει ακόμα. Άρα καθαρά θέμα τύχης είναι όλα. Και άλλη παραγγελία από Aliexpress είναι στην Αγγλία εδώ και 12 μέρες, και ούτε λέει να κουνηθεί. Μίλησα live chat με Royal Mail Post, που είναι τα ΕΛΤΑ της Αγγλίας, και μου είπαν ότι μάλλον μου έχει δώσει λάθος tracking ο πωλητής. Υπόψιν το δέμα έχει φύγει με Singapore Post. Άρα ότι " Κάτσει" είναι…

• RE:

longus - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Μόλις άνοιξα ticket στο Paypal για μία αγορά μου από το Gearbest. 52 ημέρες περιμένω να μου έρθουν κάτι ανταλλακτικά του Mi Pen που τα πήρα από εκεί, σε προσφορά που τα είχε. Και περιμένω και άλλη παραγγελία από εκεί, του υιού μου. Ελπίζω να έρθουν γιατί τα περιμένει πως και πως. Αν και αυτά είναι ακόμα στις 29 ημέρες....” Όλα τυχαία είναι. Παραγγελία στο Gb 11/4/17 με αποστολή 12/4/17 ( φαίνεται στον κύκλο) παρέλαβα σήμερα!! Μιλάμε για ΤΟ ρεκόρ. f2b0806f68c7704896d437ac…

• Ο @tasosko με "έπιασε" με την πρώτη...Για την λάθος Ρομ λέω... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

longus - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Παράθεση από tasosko: “Παράθεση από longus: “Τα έκανα όλα, αλλά πάλι το ίδιο error... Να το ξανακάνω;; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” αλλαξε twrp” Άκυρο, όλα καλά!! Έβαλα κατά λάθος άλλη Ρομ.... Ευτυχώς δεν έγινε ζημιά... Μόλις έκανε και reboot στη νέα Ρομ. Ευχαριστώ πολύ παιδιά, και συγνώμη για την αναστάτωση. Για πολλοστή φορά, το φόρουμ δεν "παίζεται". Καλό βράδυ σε όλους!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Και ποιό να βάλω; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τα έκανα όλα, αλλά πάλι το ίδιο error... Να το ξανακάνω;; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @derveni Καλά, δεν σε πιστεύω...Thanks!! Δοκιμάζω και επανέρχομαι... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα σε όλους, έχω θέμα σε ένα mi5, ξεκλείδωσα, πέρασα twrp, έκανα τα wipes, και όταν πάω να κάνω flash τη Ρομ, μου βγάζει " updater process ended with ERROR:7. " με κόκκινα γράμματα. Πάω να βάλω την XTRVbeta1 stable V8.1.6.0. Τι πρέπει να κάνω;; Έχω κολλήσει... Ευχαριστώ!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μακάρι να πάνε όλα καλά, μήπως πάρουμε και εμείς σειρά...!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @6adriano7 η παραγγελία αυτή είναι στο vickmall? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

longus - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από zisistil: “Πολλά αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Και ναι υπάρχει άτομο εδώ μέσα που του έβγαλε κλείσιμο από Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ και μετά του το πέρασαν τελωνείο.” Εδώ είσαι....e207d7e98a689fbba9a01d4f2638672d.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk