Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 451.
-
Όχι, πριν βάλεις το καλώδιο στο pc κάντο, να πώ βέβαια ότι δεν έχω και τρομερές γνώσεις, τώρα μαθαίνω και εγώ, αλλά έτσι έλεγε ο οδηγός, και αυτό έκανα... Βέβαια ο άλλος οδηγός έλεγε χωρίς μπαταρία, αλλά δεν είχε καμία επιτυχία, μου έβγαζε συνέχεια errors... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα δεν ξέρω αν βοηθάει αυτό, αλλά προχθές σε ένα leaggo elite 2, τα ίδια σχεδόν σφάλματα μου έβγαζε, και οι οδηγοί λέγανε να είναι εκτός η μπαταρία, βρήκα όμως ένα άλλο οδηγό, που έλεγε να βγάλω την μπαταρία για 2 sec, και να την ξαναβάλω πάλι, και τότε μόνο προχώρησε με επιτυχία...Για δοκίμασε και με αυτόν τον τρόπο... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από HliasAvg: “Δες αν είναι κλειδωμένος ο bootloader πρώτα. Αν είναι προσπάθησε να ξεκλειδώσεις όπως είναι το κινητό μην αλλάξεις ρομ. Εμένα με αυτή τη ρομ ξεκλείδωσε κανονικά. Δεν χρειάστηκε να βάλω Official Xiaomi.” Και εγω μια από τα ίδια σήμερα, με την ίδια Ρομ ξεκλείδωσα... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από GoDf4th3r: “το τηλεφωνο ανοιγει μονο σε fastboot ή twrp δε μπορει να φορτωσει το λογισμικο. κολλαει κ πεταει μπλε οθονη αν περασω την official rom μεσω twrp θα γινει τπτ ή οχι..? =============== Φεβ 25th 2017, 3:42pm =============== δοκιμασα fastboot oem unlock εβγαλε αυτο =============== Φεβ 25th 2017, 4:02pm =============== τωρα ανοιξε το κινητο, μπηκε κανονικα. με τις ωρες του. στις επιλογες προγραμματιστη να ενεργοποιησω: 1) των εντοπισμων σφαλματων usb 2)ξεκλειδωμα ΟΕΜ επισης γ…
-
Μπλε Οθονη [SOLVED]
ΜήνυμαΦίλε τώρα που άνοιξε το τηλ θέλεις να δώσω ένα δικό μου account να ξεκλειδώσεις το τηλ, και μετά δοκιμάζεις την fastboot που λες.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από GoDf4th3r: “αυτο πως εγινε να κλειδωσει παλι απο μονο του? πφφφ... εχω εδω κ 2 μερες ειμαι χωρις κινητο. θα πρεπει να περιμενω τους κιτρινιαριδες να μου το ξεκλειδωσουν ξενεεεεερααααααααααααααααα” Φίλε μου θέλεις να σου στείλω ένα δικό μου account για ξεκλείδωμα;; Αλλά το θέμα είναι ανοίγει το τηλ σου για να κάνεις login στο account που θα σου δώσω; Αν ανοίγει πες μου, οκ!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Σωστά το κάνεις. Προσπάθησε να βάλεις μια μια τις εντολές διαδοχικα δηλαδή bcdedit /set loadoptions DDISABLE_INTEGRITY_CHECKS Και πάτα Enter bcdedit /set testsigning on και πάτα enter. Κάνε επανεκκίνηση και δες κάτω δεξιά αν σου έχει βγάλει μήνυμα που γράφει για λειτουργία δοκιμής Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Εμένα σε windows 7 πάντως, δεν μου έχει βγάλει ποτέ το εικονίδιο αυτό που λέτε ( ψηφιακής υπογραφής) κάτω δεξιά στο pc, και σε…
-
RE:
longus - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Μπορεί να ξεκλειδώσεις και με την stable που έχεις... Λιγότερες πιθανοτητες μεν αλλα δοκιμάζεις.” @Kabamaru37 Σήμερα ξεκλείδωσα ένα με stable, κάτι έχει αλλάξει νομίζω εδώ και ένα μήνα. Έχω ξεκλειδώσει 4 κινητά με stable china, όποτε κάνε μία προσπάθεια πρώτα με την stable, και αν δεν, τότε πας σε developer... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
longus - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από doctor13: “καλησπερα Εξυπηρέτηση σε συγγενικό πρόσωπο Έγινε παραγγελία από banggood Xiaomi redmi pro 23 αναχώρηση Free shipping Απλά το πήρα με paypal μην στραβωσει κάτι. Ξαφνικά εχθές εμφανίστηκε Και δείχνει ότι είναι στο κέντρο διαλογής Αττικής από εχθές Το γλύτωσα το τελωνείο η υπάρχει πιθανότητα ακομα ?” Φίλε μου θυμάσαι μήπως με ποια εταιρεία στο έστειλε; Μήπως ήταν με swiss post; Γιατί περιμένω και εγώ ένα δέμα από το ίδιο κατάστημα με swiss post tracking μία μέρα μετά από εσέ…
-
@franki28gr αυτό θα το μάθουμε την δευτέρα που θα μας φέρει το μαγικό χαρτάκι ο ταχυδρόμος.... Δεν θα μας φέρει το δέμα να ξέρεις, θα σου δώσει το χαρτάκι ότι έχεις συστημένο δέμα και θα το πάρεις από το ταχυδρομείο όπου θα μάθεις και εσύ και εγώ τη λυπητερή... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
longus - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Δεν μπορώ να σου πω ποσοστό.” Να πώ και εγώ την δική μου περίπτωση, δέμα από aliexpress που ήταν κάπως μεγάλη συσκευασία μπήκε τελωνείο, και ακόμη μέσα είναι από 22/12. Αλλά τέσσερα δέματα με πολύ μικρότερη συσκευασία από bankgood δεν πέρασε κανένα. Όλα τα δέματα ήταν κινητά. Μάλλον παίζει ρόλο και ο όγκος του δέματος, τι να πω... Άβυσσος τελικά το Τελωνείο... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Gus: “Επίσης ξέχασα να αναφέρω ότι δεν μπορώ να συνδεθώ με το mipcsuite και έχω δοκιμάσει πολλά και σε 2 υπολογιστές, το μόνο που έκανα ήταν να το ξεκλειδώσω!! Sent from my Redmi Pro using Tapatalk” Το mipcsuite δεν δουλεύει με android 6 γι'αυτό δεν σου το αναγνωρίζει... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
xiaomi mi 5 ΠΡΟΒΛΗΜΑ με ηχεια
longus - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΝαι έτσι είναι, στο αριστερό μέρος είναι το μικρόφωνο και δεξιά το ηχείο, δεν έχεις κάποιο θέμα, αφού μόνος σου το λες ότι μόνο οι τρύπες φαίνονται... Το έχουν σχεδιάσει έτσι για λόγους ομοιομορφίας... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
longus - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Παράθεση από osalonikios: “Edit: Με πρόλαβαν οι προλαλήσαντες. ” λαλησαντες, πολλοί τις τελευταίες μέρες εδώ μέσα!!! :o” Αυτό είναι κακό;; ή καλό;;Γιατί με μπέρδεψες... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
longus - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από dajannis: “λες???? μπορείς να το δείς δεν ξέρω πώς να το ψάξω θα σου ήμουν ευγνώμων” Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος γιατι το πούλησα και δεν το έχω στα χέρια μου, στην δεξιά μεριά είναι το ηχείο και στην αριστερή που και εκεί έχει τρύπες, έχει το ακουστικό... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από st00rstand: “stamatisv Ακολουθω αυτον τν οδηγω της σελιδας 1. twrp mount -> enable mtp αυτο το κομματι δν νμζω οτι τ εκανα.. longus Οκ θα δοκιμασω και απο SD Ευχαριστω =============== Ιαν 20th 2017, 5:54pm =============== Σε περιπτωση που αλλαξω SD στο μελλον τι γινεται ?” Τίποτα δεν γίνεται, θα περάσει η Ρομ στο σύστημα, και αν θες την σβήνεις, την κρατάς,ότι θες, δεν σου χρειάζεται μετά σε κάτι... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από st00rstand: “Παιδια εκανα Format data οπως μου ειπατε αλλα δεν μ εμφανιζεται η ρομ για να την κανω εγκατασταση.” Βάλε τη Ρομ σε μία κάρτα sd και επέλεξε την sd card από το twrp, έτσι έκανα και εγώ πριν από λίγο... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk