Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 451.

• RE:

longus - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “πάτα στα λινκ της υπογραφής μου, που θα σε βοηθήσουν λίγο, για το ξεκλείδωμα!! (μην πας και συ να πατήσεις το Σκώληκας και μου πεις ότι......δε δουλεύει!!! )” Μην ανησυχείς, ήδη το ξεκλείδωσα και τώρα φορτώνει η ελληνική... Απλός έχω ασχοληθεί περισσότερο με snapdragon και σχεδόν καθόλου με mediatek... Μόλις άνοιξε στην ελληνική...Thanks και πάλι... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Well done... Ευχαριστώ πολύ παιδιά, για άλλη μία φορά η ανταπόκρισή όλων των παιδιών εδώ είναι τέτοια που δεν υπάρχουν λόγια για να την χαρακτηρίσω... Ευχαριστώ πάλι @geoanto555 & @johnjor για την πολύτιμη βοήθειά σας. Πάω τώρα για ξεκλείδωμα και βουυυυυρρρ ελληνική!!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από johnjor: “Παράθεση από longus: “@geoanto555 το κατέβασα, το αποσυμπίεσα, το άλλο που πρέπει να αλλάξω που το βρίσκω;; ” Το αρχειο που σου λεει ο @geoanto555 το βρισκεις μεσα στην fastboot rom στο images συγκεκριμενα.Θα το αντικαταστησεις το υπαρχον με αυτο που σου εστειλε ο Δασκαλος...........” Οκ το βρήκα, απλός θα το αντικαταστήσω με το καινούργιο, πως θα ονομάσω ακριβώς δεν ξέρω;; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @geoanto555 το κατέβασα, το αποσυμπίεσα, το άλλο που πρέπει να αλλάξω που το βρίσκω;; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είναι στο images της rom, ok, αλλά γράφει μόνο cust, και δίπλα γράφει "αρχείο εικόνας". Τώρα αυτό που θα βάλω πως θα το γράψω ακριβώς;;

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Μετονόμασε το αρχείο cust.img σε cust.img.bak και στην θέση του βάλε αυτό που σου στείλα.. Αποσυμπίεσε το πρώτα.” Οκ, είσαι και ο πρώτος...Το δοκιμάζω και επανέρχομαι... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Αυτό είναι άλλο σφάλμα... Επέλεξε από πάνω αντι download - firmware update και συνέχισε..” Ωραία, κάτι έγινε, ξεπεράστηκε αυτό το θέμα, αλλά κόλλησε αλλού τώρα... Φώτο...7ff626bf61d0d2638a8d4e60fcdf0f31.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Αν ειναι για μεγάλο αρχείο βάλε αυτό. dropbox.com/s/nkvneuzi8wkmjga/Custom_Cust_Omega.zip?dl=0” Δεν σε έπιασα... Τι ακριβώς πρέπει να κάνω; Με mediatek δεν έχω ασχοληθεί και πολύ...Αν μπορείς σε παρακαλώ να μου εξηγήσεις τι και πως... Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά καλημέρα, προσπαθώ να περάσω fastboot rom σε redmi pro αλλά δυστυχώς στο sp flash tools μου βγάζει πρόβλημα. Στέλνω φώτο... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk f82b79649de853003fdc6935bff8c863.jpg

• RE:

longus - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

Παράθεση από GEORGE13: “δες ρομ κ μετα βγαζεις αποψη” Φίλε μου έτσι κλείνει το android 6, μην ταλαιπωρείς τον άνθρωπο τζάμπα... Κώστα στο είπα και τις προάλλες, έτσι κλείνει το τηλέφωνο, έτσι κλείνει και το δικό μου και άλλα 20 που έχω φλασαρει... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @iamosgr , εγώ είμαι "μέσα" από 22/12 και ακόμη τίποτα... Δεν μπορείς να κάνεις κάτι... Παρά μόνο υπομονή... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

longus - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από zananiro: “Με China post έχει παραλάβει κανείς πρόσφατα? Έχω μια παραγγελία κλείνει 40 μέρες. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk” Και εγώ μία από τα ίδια, αγορά 28/12, αποστολή για Ελλάδα 3/12, και ακόμη τίποτα, άστα να πάνε... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Άλλοι δύο και σήμερα ως: longus και gabca, νομίζω όμως ότι εκεί που είμαστε δεν μας κουνάει κανένας.... Σιγουράκι... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Άλλες δύο και σήμερα σαν: longus και gabca. Πάμε όλοι γερά για την πρωτιά... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Άλλες δύο ψήφους ως: longus και gabca ( της γυναίκας)... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Άλλη μία από εμένα: longus Και μία η γυναίκα: gabca Πάμε γερά.... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πάνω από δέκα φορές έχω ξεκλειδώσει έτσι, κάτι φορές μάλιστα έχω ξεκλειδώσει και στις 19:00 ώρα Ελλάδας πριν αλλάξει ο μήνας, γιατί η Κίνα πάει μπροστά περίπου 7 ώρες... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Αν περάσει μηνας απο το τελευταιο ξεκλειδωμα ναι.” Μήνας χρειάζεται άμα έχεις ξεκλείδωσει πχ στις 1/12/16, αν έχεις ξεκλείδωσει πχ στις 28/12/16, την 1/1/17 μπορείς να ξεκλειδώσεις πάλι. Δεν πάει με ημέρες, αλλά ημερολογιακά ( καρατσεκαρισμενο ). Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

longus - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από demitris: “μου θυμίζει το δικό μου πρόβλημα που δεν μπορώ να περάσω καμία stable και με κανένα τρόπο...μονάχα dev_rom...” Τελικά μπόρεσα και πέρασα την προτελευταία stable, μετά από την beta, αλλά την τελευταία δεν την πέρναγε με τίποτα, τρείς φορές προσπάθησα και κολλούσε στο mi για πάνω από 45 λεπτά κάθε φορά. Μάλλον κάτι παίχτηκε με το κατέβασμα της Ρομ, τι να πω;; Για προσπάθησε να τις ξανακατευασεις... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τελικά μόνο την xtrvbeta πέρασε, μάλλον κάτι παίχτηκε με το κατέβασμα της stable, δεν μπορώ να δώσω κάποια άλλη εξήγηση... Ευχαριστώ για άλλη μία φορά το φανταστικό φόρουμ μας και τα φανταστικά παιδιά του... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @BanditGR το έκανα πάλι αλλά τίποτα ακόμα, κολλημένο στο mi, κατεβάζω και την xtrvbeta την τελευταία. Τα wipe πάντα τα κάνω. Πριν φόραγε την τελευταία official china stable και με αυτήν ξεκλείδωσε. Backup δεν έχω πάρει, μην μου λες τέτοια τώρα.... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk