Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 451.

• @geoanto555 μόλις το έκανα και περιμένω... Σφαλμα δεν έβγαλε κανένα...Μήπως να δοκίμαζα και την προηγούμενη αν μου κάνει τα ίδια πάλι; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους με υγεία. Ξεκλείδωσα το RN4 και ακολούθησα κατά γράμμα τον οδηγό της πρώτης σελίδας. Πέρασα twrp και στα wipe έβγαζε τα γνωστά κόκκινα γράμματα. Πήγα πίσω έκανα format/yes, πίσω, πίσω και reboot/ recovery. Μετά έκανα τα wipes & install την rom από sd. Όλα καλά, την πέρασε τη rom ( xiaomi-miui-hellas-6.0_nikel_XTRVbeta1_Stable_V8.1.6.0 ) ΑΛΛΑ έχει κολλήσει εδώ και περίπου 45 λεπτά στο "mi" και το "android" από κάτω. Τώρα?? Πόσο πρέπει να περιμένω?

• RE:

longus - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

Παράθεση από giwrgosalim: “Μαγκες οσον αφορα το σημα του 4G πως τα παει στην επαρχια; Μενω σε ενα χωριο του νομου πελλας λιγα χιλιομετρα μακρια απο τα Γιαννιτσα και ο παροχος μου ειναι η Cosmote...Εχει κανεις παρομοια εμπειρια;” Δεν νομίζω ότι θα έχεις θεμα, μόνο wind από όσο ξέρω πού δουλεύει περισσότερο την 800 μπάντα σε επαρχεία, εγώ Τρίπολη με vodafone σκοτώνει το 4G. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Χρόνια πολλά και καλή χρόνια σε όλους με υγεία, μόλις ψήφισα σαν " guslon". Καλή μας επιτυχία.....

• RE:

longus - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Μπορείς να το κάνεις όπως λες ή απευθείας σε edl mode.” Σε edl mode πρέπει να είναι ξεκλειδωμενο; Κάποιος οδηγός αν σου είναι εύκολο... Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα και χρόνια πολλά, μία γρήγορη ερώτηση, από china stable miui 8 σε global stable την τελευταία ποια διαδικασία ακολουθώ;; Θέλει ξεκλείδωμα;; και μετά fastboot rom? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά και ιδιαίτερα στον @lallasgr για τον υπέροχο οδηγό. Όλα πήγαν όπως έπρεπε και η αναβάθμιση σε android 6 στέφθηκε με επιτυχία... Μπράβο σε όλους.... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @Takis K με πρόλαβαν άλλοι, αυτό ακριβώς έχω κάνει και εγώ, αλλά έχω κάνει και λογαριασμό με άλλο email, ένα με gmail και άλλο με yahoo. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @Takis K δεν σε καταλαβα και τόσο αλλά μπορείς να κάνεις πολλούς λογαριασμούς, εναν με αριθμό κινητού και έναν με email, δεν παίζει ρόλο o serial number. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

longus - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Δεν πιστεύω να σου δώσει κανείς φίλε μου, γιατί έτσι εάν θες θα αποκτήσεις και πρόσβαση στο backup με φωτογραφίες και άλλα προσωπικά δεδομένα του χρήστη. XTRV the Greek miui definition” Το κατάλαβα αυτό που λες αλλά εγώ στους extra λογαριασμούς που εχω, δεν έχουν τίποτα μέσα, είναι καθαρά για να ξεκλειδώνω τηλ και τίποτα άλλο. Έναν τέτοιο λογαριασμό "ψάχνω", καθαρό, και φυσικά μετά την εξυπηρέτηση ο δικαιούχος αλλάζει τον κωδικό, και τέλος. Εάν έχει κανένας έναν τέτοιο λ…

• Ναι εγώ έχω ξεκλείδωσει δύο τηλ τις τελευταίες μέρες, αλλά σε τρείς λογαριασμούς που έχω βγάζει το γνωστό πρόβλημα " your device isnt supported by mi unlock" και έχω κάνει complain στο en.miui για επαναφορά των perrmisions. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “εννοείς το username και το password του mi account?? :fie:” Ναι, εγώ έχω πέντε, αλλά κανείς δεν δουλεύει. Μάλλον οι δυο δουλεύουν αλλά έχω ξεκλειδώσει αυτόν τον μήνα, και οι άλλοι τρείς έχουν το γνωστό θέμα... Αν υπάρχει κάτι... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά καλησπέρα, υπάρχει κάποιος που να έχει κωδικούς για να ξεκλειδώσω;; Πρέπει αύριο οποιαδήποτε να παραδώσω ένα τηλ και έχω κολλήσει... Επίσης παίζει να του δώσω έναν δικό μου απο 1/12 που θα έχει περάσει ο ένας μήνας για να τον εξυπηρέτησω και εγω με την σειρά μου. Εάν υπάρχει κανείς θα ήμουν υπόχρεος... Φυσικά σε pm... Ευχαριστώ προκαταβολικά. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Takis K: “Γιατί σε μένα δεν γράφει reapply Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk” Και εμένα δεν μου γράφει reapply, μην ανησυχείς δεν είσαι ο μόνος που έχει πρόβλημα με τα γα@@unlock... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έχουν θέμα οι servers πάλι από ότι φαίνεται, εμένα μου πετάει ένα μήνυμα " DB ERROR" και δεν με αφήνει να κάνω τίποτα. Από λίγο που έψαξα νομίζω ότι έχουν πρόβλημα με database. Οπότε την κατσαμε....Από αύριο, μεθαύριο, .... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά χωρίς πλάκα έχω βαρεθεί να κοιταω κάθε τρείς και λίγο εάν μου έχει έρθει μύνημα για να μπορέσω να ξεκλειδώσω ένα τηλέφωνο, το οποίο πρέπει να στείλω αύριο στον παραλήπτη του. Παίζει μήπως, μήπως λέω κανένα unlock permission free; χωρίς παρεξήγηση... Αν μπορεί κάποιος σε pm... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ακύρωση, μου ήρθε χθες το βράδυ 03:00 το πολυπόθητο sms και τώρα μόλις το ξεκλείδωσα. Ευχαριστώ...καλή συνέχεια...

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “εγώ, φτιάχνω άλλου είδους "οδηγούς"...... :spiteful:” Πάντα τέτοια φίλε μου, προσωπικά έχω πεθάνει στα γέλια, και θα γελάω πολλές μέρες ακόμα, όχι μόνο εγώ, αλλά και όποιος διαβάσει το θεϊκό αυτό ποστ...Το έχω διάβασε ίσα με πέντε φορές, και έχω πεθάνει στα γέλια, ούτε mi unlock ούτε τίποτα δεν σκέφτομαι τώρα. Μπράβο σου... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @demakhs, είπα και εγω, άρρωστος είναι; έχει πάθει κάτι; τόσο πολύ να αργήσει να απαντήσει... Αλλά τώρα εξηγούνται όλα. ΕΙΣΑΙ θεός....δεν παίζεται ο άνθρωπος παιδιά...1000 like από εμένα. Ίσως από τα καλύτερα post (χιουμοριστικό)που έχω διαβάσει ever... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @Bodai , και εγω μαζί σου, αλλά κοντεύει να τελειώσει και εκείνη η ριμάδα η υπομονή, και αυτό το λέω γενικότερα.... Παντού υπομονή κάνουμε σε αυτή την χώρα, τώρα αρχίσαμε και με τους κινέζους... Έχω τρεία τηλέφωνα να ξεκλειδώσω που έχουν έρθει με china dev, και μου έχουν φάει τα αυτιά οι ενδιαφερόμενοι...με το δίκιο τους βέβαια λόγο έλλειψης ελληνικών κτλ κτλ.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα, @ntelos μην πω καμιά βαριά κουβέντα πρωί πρωί. Μία από τα ίδια και εγω. Το θέμα είναι ότι έβαλα κανονικό λόγο και όχι copy paste. Για να δούμε πόσο θα τραβήξει η ταλαιπωρία αυτή... Έχε χάρη που αξίζουν σαν τηλέφωνα, αλλιώς θα τα είχα στείλει στο διάολο.... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk