Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 451.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΚαλημέρα σε όλους, κάτι έχει αλλάξει στην όλη διαδικασία και μας ταλαιπωρούν. Τέσσερις λογαριασμούς έχω κάνει και μόνο στον ένα μπορώ να ξεκλειδώσω. Στους άλλους τρεις το κλασικό μύνημα " your device isnt supported by mi unlock" Έχω κάνει τα πάντα, τίποτα, το ίδιο μύνημα. Εχθές έκανα άλλη αίτηση, ακόμα δεν έχω πάρει έγκριση.... Αρχίζει και μου την δίνει πολύ στα νεύρα όλο το σκηνικό αυτό... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από longus: “device isn't supported by mi unlock. ” Έχεις πάρει αδεια κανονικά; Αν ναι υπομονή.... Υπάρχει θέμα θέμα δικό τους απ΄οτι είδα χθες..” Ναι κανονικά είχαν πάρει άδεια και οι τρείς λογαριασμοί, και είχα ξεκλειδώσει πριν κάνα δίμηνο, το περίεργο είναι ότι στον δικό μου λογαριασμό μπαίνει κανονικά αλλά δεν μπορώ να ξεκλειδώσω γιατί πρέπει να περάσει ο μήνας... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΠαίδες καλημέρα, έχω προσπαθήσει άπειρες φορές εχθές να ξεκλειδώσω και στους τρείς λογαριασμούς που έχω, χωρίς αποτέλεσμα. Ανοίγω την εφαρμογή, βάζω τα στοιχεία μου, ελέγχει για permissions, και μετά μου βγάζει ενα μύνημα " your device isn't supported by mi unlock." Το googlara λίγο και έκανα κάτι προσπάθειες που έλεγαν για "reapply" αλλά δεν μου βγάζει αυτήν την επιλογή πουθενά. Εκανα Καθάρισμα ιστορικού κτλ τίποτα. Κανείς με παρόμοιο πρόβλημα;; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας …
-
RE:
longus - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “ξεκλείδωσε, πέρασε και το twrp και φλάσαρε την fasboot rom μέσω miflash.” . Λοιπόν δεν μπορούσα με τίποτα να ξεκλειδώσω, με κανένα από τους 4 λογαριασμούς που έχω, και το μόνο που κατάφερα είναι να περάσω μια fastboot china dev ( 6.5.19). Υπόψιν είμαι κλειδωμένος, μπορώ να βάλω την τελευταία official global stable από τον updater?? Το mi phone δεν το βλέπει, γιατί ;; επειδή είναι android 6 ?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
longus - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “ξεκλείδωσε, πέρασε και το twrp και φλάσαρε την fasboot rom μέσω miflash.” Οκ, θα επανέλθω δριμύτερος.... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
longus - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Έλεγξε τον bootloader. Αν είναι ξεκλείδωτος, τότε περνάς μέσω του προγράμματος miflash μια Fastboot global developer Rom και καθάρισες! Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος” Κλειδωμένος είναι ο bootloader με unofficial rom. Οπότε να ξεκλειδώσω και μετά να περάσω με miflash μία fastboot global dev rom και στο καπάκι μία official global stable ή να ξεκλειδώσω και να βάλω μία fastboot official global stable κατευθείαν;; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μ…
-
RE:
longus - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Έλεγξε τον bootloader. Αν είναι ξεκλείδωτος, τότε περνάς μέσω του προγράμματος miflash μια Fastboot global developer Rom και καθάρισες! Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος” Δεν μας πειράζει με ποιον τρόπο είχαν ξεκλειδώσει τον bootloader?? Άμα είναι δηλαδή unlock του βάζω μία fastboot global dev και μετά καπάκι βάζω την official global stable χωρίς να ξεκλειδώσω?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα σε όλους, σήμερα παρέλαβα το πολυπόθητο mi5 3/32, και όπως το περίμενα φοράει unofficial rom (stable 7.2.8.0.0 MAACNDB ). Δεν έχω τσεκαρει αν είναι unlock , θα το δω το μεσημέρι. Λεω να βάλω official global stable που έχει και Ελληνικά ή την δικιά μας τελευταία stable. Έχω θέμα όμως με το unlock δεν μπορώ να ξεκλειδώσω έως τέλος του μήνα. Πως βάζω την official global stable?? Πρέπει να είμαι unlock?? Ευχαριστώ και πάλι καλημέρα... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatal…
-
RE:
longus - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Μέχρι να έρθει θα έχει Ελληνικά, στο 95% γιατί υπάρχουν και ορολογίες που δεν μεταφράζονται :)” Αύριο θα το έχω στα χέρια μου. Θα δω ποια ρομ θα φοράει και ανάλογα θα πράξω. Μπορεί να χρειαστώ και βοήθεια... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Ναι...” Οκ, οπλίζω και ρίχνω στο ψαχνό... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Μπαίνεις σε wipe/format data-και πληκτρολογείς το yes και enter. Μετά πας πίσω και μπαίνει reboort/recovery Συνδέεις το κινητό με pc και περνάς την ρομ ή κάνεις αναζήτηση στο φόρουμ τον οδηγό sideload.” Άμα πάω από twrp και κάνω format data και μετά πίσω και reboot/ recovery , μπορώ μετά να κάνω install τη ρομ από sdcard?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Μπαίνεις σε wipe/format data-και πληκτρολογείς το yes και enter. Μετά πας πίσω και μπαίνει reboort/recovery Συνδέεις το κινητό με pc και περνάς την ρομ ή κάνεις αναζήτηση στο φόρουμ τον οδηγό sideload.” Ok θα το κάνω κάποια στιγμή αύριο γιατί νιώθω "καμμένος" τώρα μετά από 4 ώρες μπροστά από το pc διαβάζοντας οδηγούς και όλα αυτά τα ακαταλαβιστικα για έναν μηχανικό αυτοκινήτων.... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Έκανες format data καθόλου;” Όχι δεν έκανα, έπρεπε;; Και πως κάνω format data?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk