Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 451.
-
RE:
longus - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από longus: “Δεν ξερω το σκεπτικο τους αλλα αλλιως ειναι να σου δειξει verify και αλλιως ειναι το error. Καποιος που δεν το εχει ψαξει πολυ θα πειστει με το verify. ” Τα νέα κουτιά όπως και το mi4c δεν έχουν πάνω verify” Εκει αλλαζει το πραγμα. Μονο απο την εφαρμογη του τηλ κανεις verify και οπτικος να δειχνει το τηλ καινουργιο. Και φυσικα αγορες απο εμπιστα κινεζομαγαζα. Μακρια ομως απο alliexpres, εχω καει.... Τα λεφτα μου τα πηρα βεβαια αλλα μετα απο πολυ κοπ…
-
RE:
longus - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από longus: “Απλα νομιζω οτι βρισκουν εναν κωδικο απο γνησιο τηλ και τον αντιγραφουν. Επειτα τον βαζουν σε κουτια μεταχειρισμενων και τα πουλανε για καινουργια. ” Και τι πετυγχαίνουν με αυτό? Να υπάρχει 1200 φορές? Τους συμφέρει κάτι αυτό? Ας βάζανε ένα ψεύτικο που θα σου βγαζε απλά error” Δεν ξερω το σκεπτικο τους αλλα αλλιως ειναι να σου δειξει verify και αλλιως ειναι το error. Καποιος που δεν το εχει ψαξει πολυ θα πειστει με το verify. Παντος ποιο αξιοποιστο …
-
RE:
longus - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από longus: “Το τηλ γνησιο αλλα στον ελεγχο ειχε τσεκαριστει 1200 φορες περιπου ” Τί το κάναν? Επείδηξη της xiaomi για το πως να κάνουν οι άλλοι έλεγχο? Παιδιά τα νούμερα είναι όντως μεγάλα. Τώρα ποια ακριβώς είναι η αλήθεια... δεν ξέρω. Αλλά σκεφτείται λογικά, εσείς αν το πουλήσετε κάποιου σε ένα χρόνο, υπάρχει περίπτωση να γράφει 2400? Δηλαδή να το ελέγχεις για ένα χρόνο 3 φορές και κάτι την ημέρα? !!! ??” Απλα νομιζω οτι βρισκουν εναν κωδικο απο γνησιο τηλ κα…
-
Παράθεση από d.mellios: “Καλησπέρα παιδιά, παρήγγειλα πριν περίπου ενα μήνα και κάτι το redmi note 2 . Το παρέλαβα μέσα στις γιορτές . Λοιπόν να μην τα πολυλογώ κατά τύχη μπήκα στο mi.com/verify (προχτές) και αφού έξυσα το ξυστό που κρύβει τον κωδικό της συσκευής , περιμένοντας να δω το πολυπόθητο 1 στον έλεγχο είδα το φοβερό 470 κάτι ! Η ιστοσελίδα ισχύει κανονικά ? Εχει τύχει και σε κάποιον αλλο ? Η είμαι ο μόνος τυχεράκιας ?? Το λέω γιατί υποτίθεται πως το αγόρασα και από σοβαρό κινεζομαγαζο …
-
RE:
longus - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από barcelonistas1899: “Δεν μου βγάζει τίποτα! Επίσης όλα τα σαιτ εντοπισμού επίσης ” Για κοιτα καλυτερα..p><p>[/IMG] 0bb0d039822590cdb888f3bce1fc07b2.jpg Στάλθηκε από το PIXELS DG350 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
SG POST
longus - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΝομιζω οτι κατι γινεται τωρα στη sg post αναβαθμιση η κατι τετοιο στους σερβερ απο οτι διαβασα καπου. Λιγο υπονονη ακομα και βλεπουμε.... Στάλθηκε από το PIXELS DG350 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
SG POST
longus - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαιδια και εμενα τα ιδια. Παραγγελια 16/1/16 με τρακινκ την επομενη μερα ουτε received from custumer δεν λεει. Τι να πω. Μαλλον θα αργησουμε πολυ ακομα. ( με sg post παντα). Στάλθηκε από το PIXELS DG350 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλή τύχη σε όλους ....μακάρι να είχαμε και την πρώτη θεση. Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kodorevi8ulis: “πάντως όσοι το έχετε δείτε αν υπάρχει στο κουτί τίποτα για ξύσιμο (μπορεί να έχει καταργηθεί δεν ξέρω) για να μην ψάχνονται όλοι (αργότερα)” Κάποια στιγμή που έψαχνα και εγώ περί "αυθεντικότητας" για το mi4 που είχα παραγγείλει, είχα διαβάσει κάπου ότι το αυτοκόλλητο που "ξύνουμε" το έχει μέσα στο βιβλιαράκι με τις οδηγίες που είναι στα κινέζικα. Αυτό που ήταν στο κουτί το έχουν καταργήσει. I think so.... Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
longus - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από spoulk: “Παράθεση από longus: “Ναι, 20 και σήμερα .....!!! ” 10 και σήμερα, αν εννοείς τον αριθμό των μηνυμάτων που απομένουν... Παράθεση από longus: “Τι μου θύμισες τώρα....! ” Τι σου θύμισα...? Που μετρούσες τις μέρες για να απολυθείς...? :beer:” Ναι....αυτό το μέτρημα νομίζω μας έχει μείνει αξέχαστο. Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
longus - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από spoulk: “Παράθεση από longus: “Δεν νομίζω ότι έχω 30+1 μυνήματα γιατί δεν μπορώ να βρω το καταχώριση αγγελίας. Άρα πρέπει να αρχίσω να γράφω.... ” Κοντά είσαι !!! :lol:” Ναι, 20 και σήμερα .....!!! Τι μου θύμισες τώρα....! Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
longus - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από longus: “Καλημέρα σε όλο το φόρουμ. Προσπαθώ εδώ και μια μέρα να βρω το τρόπο να βάλω μια αγγελία για ένα τηλ, και δεν μπορώ. Που στο καλό τις καταχωρούμε γιατί ευελπιστω άμα το δώσω να πάρω το ΜΙ5.... όταν βγει με το καλό. ” Θα πρέπει να έχεις συμπληρώσει τα 30+1 μηνύματα για να έχεις δικαίωμα καταχώρησης στις αγγελίες... ;)” Δεν νομίζω ότι έχω 30+1 μυνήματα γιατί δεν μπορώ να βρω το καταχώριση αγγελίας. Άρα πρέπει να αρχίσω να γράφω.... Ευχαριστώ πολύ για τ…
-
Καταχώρηση αγγελίας.
longus - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαλημέρα σε όλο το φόρουμ. Προσπαθώ εδώ και μια μέρα να βρω το τρόπο να βάλω μια αγγελία για ένα τηλ, και δεν μπορώ. Που στο καλό τις καταχωρούμε γιατί ευελπιστω άμα το δώσω να πάρω το ΜΙ5.... όταν βγει με το καλό. Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Με την καινούργια stable σε mi4 πως γίνεται όταν σε καλεί κάποιος ενώ μιλάς με άλλον να δείχνει ότι ή γραμμή είναι κατηλιμενη σε αυτον που καλεί και σε εμένα να μην μου έρχεται μύνημα ότι κάποιος με καλούσε; Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από longus: “Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Σήμερα πέρασα από developer σε stable rom. Έχω ένα θέμα με τις επαφές μου. Ενώ τις έχω αποθηκεύσει στη sim (κακός το ξέρω) δεν μπορώ να τις βρω. Έβαλα τη σιμ σε άλλο τηλ και τις βλέπω κανονικά. Την βάζω πάλι στο mi4 και δεν υπάρχουν επαφές wtf.. Λίγη βοήθεια θα μου στρίψει στο τέλος, ψάχνω 2 ώρες και έχουν σπάσει τα νεύρα μου. Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Οκ παιδιά το βρήκα επιτέλους. Τώρα που το βρήκα θα ασχοληθώ …
-
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Σήμερα πέρασα από developer σε stable rom. Έχω ένα θέμα με τις επαφές μου. Ενώ τις έχω αποθηκεύσει στη sim (κακός το ξέρω) δεν μπορώ να τις βρω. Έβαλα τη σιμ σε άλλο τηλ και τις βλέπω κανονικά. Την βάζω πάλι στο mi4 και δεν υπάρχουν επαφές wtf.. Λίγη βοήθεια θα μου στρίψει στο τέλος, ψάχνω 2 ώρες και έχουν σπάσει τα νεύρα μου. Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Antutu score από τα xiaomi
longus - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΑρκετά καλύτερα με την GTV 5-10-8ce84b9fabaaad8a661ebd88d8aafbab2.jpg Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ειδοποιηση στα κινεζικα για την προεγκατεστημενη εφαρμογη/εικονιδιο "Μουσικη"
longus - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΝαι, και εγώ το έκανα και δούλεψε. Τέλεια, ευχαριστώ. Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk