Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 459.
-
Παράθεση από intheend: “Επισης αν θες να πας απο αρώμα dev σε αρώμα stable θα χρειάζεται factory reset ” Από dev σε stable και αντίστροφα πάντα με factory reset. Υ.Γ. By the way, ωραίο avatar
-
@Mower Δοκίμασες κάτι τέτοιο? youtube.com/watch?v=eEF_4lfSCHM
-
αν θες να διαγραφούν τα πάντα και να στήσεις το κινητό από την αρχή θα πας wipe και θα σύρεις εκεί που λέει swipe to factory reset. μετά περνάς την xrtv που θες και στήνεις το κινητό από την αρχή
-
VIP είναι. Κάτι είχα διαβάσει παλιότερα για OTA updates και σε xtrv αλλά νόμιζα ότι έπρεπε να εγκαταστήσουμε ένα σκριπτάκι πρώτα το οποίο δεν του το εγκατέστησα. Φαντάζομαι θα το είχε έτοιμο η rom που του πέρασα και θα το πήρε στην εγκατάσταση. Όσο για το face unlock νομίζω ότι το lithium είναι nougat. Για να δούμε... Ευχαριστώ για την απάντηση
-
Καλησπέρα. Σε lithium γνωστού μου που του είχαμε βάλει την ελληνική xtrv 7.11.16 με miui9, του έβγαλε ειδοποίηση ο updater για νέα έκδοση. Γίνονται πλέον αναβαθμίσεις μέσω updater των xtrv roms? Επίσης όπως βλέπετε λέει ''face unlock'' σε συσκευές με nougat. Θα έχει όντως τη δυνατότητα για face unlock? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/46138/
-
@andreasp Προς το παρόν θα κυκλοφορήσουν stable με miui9 την επόμενη βδομάδα για ορισμένα κινητά και σιγά σιγά για όλα. Λογικά θα πάρεις κι εσύ MIUI9 stable αφού ήδη κυκλοφορεί dev για το κινητό σου
-
@andreasp Η αλήθεια είναι ότι το kate έχει μείνει στην xtrv8.2.4.0. Δεν έχει βγει 8.5 stable ακόμα γι αυτό το κινητό, αλλά σε dev προχωράει κανονικά και μάλιστα έχει πάρει miui9 όπως σου λέει και πιο πάνω ο Μανώλης
-
@anakostas21 Νομίζω ότι το omega δεν πέρασε από 8.1 σε 8.2 αλλά πήγε κατευθείαν σε 8.5 οπότε μάλλον δε θα έχεις πρόβλημα αν κάνεις απλό install από πάνω χωρίς factory reset. Βέβαια οπωσδήποτε θα πάρεις backup μέσα από το TWRP για παν ενδεχόμενο. Η αναβάθμιση μετά γίνεται έτσι όπως σου είπε ο makis1024. Αν δεν το θυμάσαι καλά, ΕΔΩ το εξηγεί ένας mod με εικόνες. Ακολουθείς τον πρώτο τρόπο.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
chief - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυμα@geoanto555 Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Τελικά πέρασα την fastboot rom που είχα κατεβάσει σε edl mode με τον τρόπο που μου είπες επειδή όμως ήταν παλιά (7.5.19 beta με miui8), έβαλα την xtrv dev να δοκιμάσω το miui9.
-
ΜήνυμαΝαι στο cmd σε fastboot mode θα δώσω fastboot devices να βεβαιωθώ ότι μου το αναγνωρίζει και μετά fastboot oem edl να μου το γυρίσει σε edl mode. Τι θα δείχνει το κινητό για να καταλάβω ότι έχει γυρίσει σε edl? Σε καμια ώρα που θα γυρίσω σπίτι θα το δοκιμάσω.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “fastboot oem edl και φλας απο κει ” Δεν είμαι και τόσο σχετικός . Εννοείς να φλασάρω recovery rom σε edl mode? Μήπως έχεις link με οδηγίες?
-
ΜήνυμαΠαράθεση από chief: “συμφωνα με το aida64 ναι. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/45467/ τώρα που διέγραψα αυτές τις γραμμές, παίρνω αυτό το σφάλμα forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/45466/ ” Τι λέτε να κάνω τελικά? Να του βάλω την ελληνική xtrv αφού ξεκλείδωσα bootloader? Απλά φοβάμαι ότι σε περίπτωση που γίνει οποιαδήποτε στραβή τι κάνω μετά από τη στιγμή που δε μπορώ να φλασάρω official rom με το flash tool...
-
Παράθεση από nakomi: “Αυτο που είδα είναι ότι δεν μπορώ να μπω στο recovery μέσα από το μενού ” Και σε μένα το kenzo μετά την αναβάθμιση δε μπαίνει στο recovery από το μενού. Πλέον θα μπαίνεις μόνο χειροκίνητα αλλά όχι με volume up συν power button, αλλά ταυτόχρονα με volume up και volume down συν power button
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “@ chief, όσο είσαι σε fastboot mode δώσε την εντολη fastboot getvar product ” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/45473/
-
Μήνυμασυμφωνα με το aida64 ναι. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/45467/ τώρα που διέγραψα αυτές τις γραμμές, παίρνω αυτό το σφάλμα forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/45466/
-
Μήνυμαμε το νέο mi flash παίρνω αυτό το σφάλμα forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/45464/
-
Μήνυμαπροσπαθώ να φλασάρω σε lithium και παίρνω αυτό το σφάλμα forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/45462/