Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 459.
-
Παράθεση από chief: “Παιδιά καλησπέρα. Να ρωτήσω κάτι άσχετο με παραγγελίες από εξωτερικό αλλά αν μπορεί κάποιος εμπειρικά και μόνο να βοηθήσει. Έχω παραγγείλει από τις 26/10 από κατάστημα ηλεκτρικών ειδών που βρίσκεται στην αθήνα μια τοστιέρα και την πλήρωσα με visa. Το πρόβλημα είναι ότι ακόμα δεν έχει ταχυδρομηθεί και έχω επικοινωνήσει 2 φορές με τον τύπο που έχει το κατάστημα. Τη μία την περασμένη δευτέρα 30/10 που μου είπε ότι το πρωί ο ίδιος πήγε το δέμα στο ταχυδρομείο και μία χτες (3 μέρ…
-
Παιδιά καλησπέρα. Να ρωτήσω κάτι άσχετο με παραγγελίες από εξωτερικό αλλά αν μπορεί κάποιος εμπειρικά και μόνο να βοηθήσει. Έχω παραγγείλει από τις 26/10 από κατάστημα ηλεκτρικών ειδών που βρίσκεται στην αθήνα μια τοστιέρα και την πλήρωσα με visa. Το πρόβλημα είναι ότι ακόμα δεν έχει ταχυδρομηθεί και έχω επικοινωνήσει 2 φορές με τον τύπο που έχει το κατάστημα. Τη μία την περασμένη δευτέρα 30/10 που μου είπε ότι το πρωί ο ίδιος πήγε το δέμα στο ταχυδρομείο και μία χτες (3 μέρες μετά δεν είχε έρθε…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από kinezos69: “Σε redmi pro μου βγάζει "η εφαρμογή ταπετσαρίες αντιμετώπισε πρόβλημα". ” Πήγαινε ρυθμίσεις --> εγκατεστημένες εφαρμογές, βρες την εφαρμογή ταπετσαρίες και πάτα εκκαθάριση δεδομένων. Ίσως έτσι να διορθωθεί το πρόβλημα
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Το fix θα είναι optional υποθέτω. Θα διορθώνει αυτό το πρόβλημα, να μπορείς να μπαίνεις ξανά TWRP με τους κλασσικούς τρόπους που έμπαινες και παλιότερα
-
Παράθεση από Eythymios Persidis: “Για κάποιον λόγο η εγκατάσταση μου έσβησε το TWRP, ” Για δοκίμασε μήπως μπεις με πατημένο το volume up και volume down ταυτόχρονα συν το power button. Το ίδιο θέμα είχα κι εγώ στο kenzo και μπαίνει έτσι στο TWRP
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
chief - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΜήπως πρέπει μετά το TWRP να περάσει και μια ελληνική custom rom και μετά να το κάνει root γιατί υποπτεύομαι ότι δεν έχει την ελληνική αφού ο bootloader ήταν κλειδωμένος. Εκτός και αν το συγκεκριμένο TWRP είναι συμβατό με official roms
-
Στην πρώτη σελίδα του παρόντος νήματος. Μάλλον θα έβγαλαν fix γι αυτό και εσύ έχεις την 8.5.3
-
Γενικό ευρετήριο οδηγών
chief - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυμα@Prosagon Επειδή έχεις αρκετά παλιά rom θα χρειαστεί factory reset και μετά περνάς την τελευταία xtrv. Ο bootloader δε θα κλειδώσει
-
Πως προχώρησε μόνο του στην αναβάθμιση? Μπήκες TWRP και έκανε κατευθείαν αναβάθμιση χωρίς να πας στο install?
-
Καταραχάς από dev σε stable θέλει factory reset και όχι απλό install. Όπως επίσης και από stable σε dev
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
chief - - Recoveries
ΜήνυμαΣε hennessy με τη rom 8.0.2.0 thunder του gkalen, έκανα update το TWRP και από το 3.1.0-0 πήγα στο 3.1.1-0. Στη συνέχεια έκανα wipe Dalvik/ART Cache, Cache και κοιτώντας τώρα το log βλέπω σφάλμα ''updating partition details... failed to mount '/oem' (invalid argument). Ωστόσο δε θυμάμαι αν το σφάλμα μου το έβγαλε στο update του TWRP ή στο wipe που έκανα μετά? Είναι σημαντικό αυτό το σφάλμα, χρειάζεται να κάνω κάτι ή απλά το αγνοώ?
-
Παράθεση από YiaXa: “Ερώτηση 1 : Εφόσον τη περάσω , η επόμενη έκδοση 8.5 περνάει απο πάνω μέσα από τον updater ? Ερώτηση 2 : Αναμένεται 8.5 ? ” Εαν βάλεις την xtrv 8.2 τότε η 8.5 αν και όταν βγει (εξαρτάται από τους κινέζους. όταν τη βγάλουν αυτοί, θα την βγάλουν και τα παιδιά εδώ) περνάει από πάνω αλλά μέσω TWRP και όχι μέσω του updater. Προς το παρόν μέσω του upadter περνάμε μόνο developer roms και όσοι είναι VIP μέλη.
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
chief - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΓια μετάβαση από Marshmallow σε Nougat κάνουμε το ίδιο?
-
@nkatech γενικά επειδή πας από LL σε Marshmallow, καλό θα είναι να βάλεις πρώτα μια από τις τελευταίες fastboot rom (κατα προτίμηση dev) αλλά σιγουρέψου ότι έχεις ενεργή άδεια για ξεκλείδωμα bootloader γιατί μάλλον θα σου κλειδώσει. Ωστόσο μπορεί και με ένα απλό FR να μην έχεις πρόβλημα. Εγώ π.χ. έκανα τη μετάβαση απλά με FR χωρίς κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής, αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις που ήθελαν τη διαδικασία που περιγράφω στην αρχή
-
@nkatech Πας με factory reset γιατί έχεις μείνει πολύ πίσω σε αναβαθμίσεις
-
Παράθεση από gkalen: “Και τα δύο πλήκτρα έντασης ( vol+ και vol- ) και το power .. ” Ναι το ξέρω ότι πλέον μπαίνω με αυτό τον τρόπο TWRP απλά είχα διαβάσει ότι ενδεχομένως να έβγαινε ένα fix. Thanks anyway