Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 459.

• @LocoOG δοκίμασε να ξεκλειδώσεις με τη rom που έχεις τώρα. Τα omega ξεκλειδώνουν και με unofficial rom

• Καλησπέρα σε όλους. Σε πρόσφατη αναζήτηση που έκανα στο kariera έπεσα πάνω σε αγγελία της info quest που ψάχνει πωλητές - service support για την ομάδα της xiaomi. Νομίζω ότι αρκετοί από σας έχετε τις γνώσεις, οπότε παραθέτω το σύνδεσμο και αν κάποιος ενδιαφέρεται.... Πωλητές - service support για την ομάδα της XIaomi στην Info Quest

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/25399

• Redmi Pro [SOLVED]

chief - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Δε δείχνει κάποιο σφάλμα, δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. Εγω στο δικό μου redmi pro είχα κάνει ακριβώς την ίδια διαδικασία με τη μόνη διαφορά ότι αντί για factory reset στα wipes πριν εγκαταστήσω τη rom, έκανα format data. Μπορείς να το δοκιμάσεις κι εσύ αν θες αλλά δεν ξέρω σίγουρα αν θα λυθούν τα προβλήματα που αναφέρεις και επίσης θα χάσεις και όλα τα δεδομένα του κινητού (φωτο, βιντεο, ρυθμίσεις, κλπ) οπότε θα πρέπει να το ξαναστήσεις από την αρχή

• Redmi Pro [SOLVED]

Μήνυμα

Μπες στο TWRP (κράτα πατημένο το power button και μετά πάτα recovery). Κάτω δεξιά πάτα τις 4 πάλες και στείλε μια φώτο να δούμε μήπως έβγαλε κάποιο σφάλμα κατα την εγκατάσταση της rom ή στα wipes

• @efkolo δοκίμασες να ξεκλειδώσεις με αυτή τη rom που έχεις? Τα redmi pro για κάποιο λόγο ξεκλειδώνουν και με unofficial rom

• REDMI PRO

Μήνυμα

Διάβασε ΑΥΤΟ το thread και τις 7 σελίδες. Έχει αναλυτικά και οδηγούς και γενικά διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κάθε αρχάριος.

• Redmi Pro [SOLVED]

Μήνυμα

Περίμενε λίγο ακόμα, αν και δεν είναι φυσιολογικό να είναι κολλημλένο εκεί ένα 20λεπτο. Αν δεν ξεκολλήσει κλείσε το κινητό πατώντας παρατεταμένα το power button, στη συνέχεια ξαναμπές στο recovery πατώντας volume up + power button ταυτόχρονα και ξανακάνε τη διαδικασία από την αρχή (wipe, factory reset, install rom κλπ) Υ.Γ. Αν ξαναδείς την εικόνα που έβαλες στο μήνυμα 73, ξετίκαρε τα δύο κουτάκια και πάτα reboot

• Redmi Pro [SOLVED]

Μήνυμα

Ότι σε βολεύει. Βάλτο καλύτερα στα αγγλικά γιατί και οι οδηγίες στο νήμα είναι στα αγγλικά

• Redmi Pro [SOLVED]

Μήνυμα

Στο έβγαλε στα ισπανικά. Πάτα το selectionair idioma βάλε αγγλικά (μπορεί να έχει και ελληνικά δεν είμαι σίγουρος)

• Redmi Pro [SOLVED]

Μήνυμα

Αυτό το αρχείο που κατέβασες μετονομασέ το σε recovery και συνέχισε... Δεν είναι αρχείο .zip, είναι αρχείο .img

• Redmi Pro [SOLVED]

Μήνυμα

Μη δίνεις σημασία, συνέχισε τα βήματα. To usb debugging είναι ενεργοποιημένο by default σε σένα

• Redmi Pro [SOLVED]

Μήνυμα

Στον οδηγό που σου έβαλα στο 3) λέει: Κατεβάζουμε τα απαραίτητα αρχεία για υπολογιστή και κινητό. 1.adb.zip 2.twrp3.0.2_by_mic_omega 3.Την ρομ για το κινητό μας.. Τελευταία developer Από αυτά δε χρειάζεται να κατεβάσεις τίποτα διότι το 1. το έχεις ήδη από την εγκατάσταση των drivers που έκανες στον υπολογιστή σου και είδες ότι ο bootloader είναι κλειδωμένος. Το 2. είναι το TWRP αρχείο που σου είπα κι εγώ να κατεβάσεις (απλά αυτό που σου εόπα εγώ είναι πιο καινούρια έκδοση) και το 3. είναι η rom …

• Redmi Pro [SOLVED]

Μήνυμα

1) Κατέβασε από ΕΔΩ την τελευταία stable ρομ, 2) από ΕΔΩ το τελευταίο TWRP 3) ακολούθησε τον οδηγό Flash την Ελληνική ROM στο RedMi PRO (Omega) για πρώτη φορά.

• Redmi Pro [SOLVED]

Μήνυμα

Κάνε unzip το αρχείο που κατέβηκε και τρέξε το miflush_unloch .exe που σου λέει ο zt654πιο πάνω. Βάλε το κινητό σου σε fastboot, συνδέσου στο miflash με το λογαριασμό σου και πάτα unlock και μόλις σου βγάλει 100% πάτα rebbot

• Redmi Pro [SOLVED]

Μήνυμα

@koulou Με αυτό που έκανες έλγξες αν ο bootloader είναι κλειδωμένος και όντως είδαμε ότι είναι κλειδωμένος (unlocked:no, secure:yes). Τώρα πρέπει να κάνεις αίτηση στη xiaomi για να σου δώσει άδεια ώστε να ξεκλειδώσεις τον bootloader με official τρόπο. Προς το παρόν το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι αυτό. Κάνε αίτηση για την άδεια (δες το μήνυμα 32 του demakhs εκεί που λέει apply for permissions κλπ). Επίσης αποσύνδεσε το καλώδιο από τον υπολογιστή σου, κράτα πατημένο το power button μέχρι ν…

• Επίσης για να καθαρίσει τελείως καλό θα ήταν να κάνεις wipe internal storage ή ακόμα καλύτερα format data και ξανα πέρασμα πάλι την rom. Με το factory reset δεν διαγράφει τα δεδομένα από το internal storage (φώτο, βίντεο κλπ)

• Αυτές οι rom θα βγαίνουν ανεξάρτητα από τις aroma?

• Redmi Pro [SOLVED]

Μήνυμα

Μη φοβάσαι βρε, δε χαλάει το κινητό. Ξεκίνα από το 1 και ξέχνα προς το παρόν τα άλλα δύο. Είναι αναλυτικότατες οι οδηγίες. Εσύ έχεις MTK επεξεργαστή οπότε άρχισε ''Πρώτα από όλα κατεβάζουμε το adb αρχείο και το κάνουμε extract στο C:\ adb.zip (Πατήστε στο "Download through your Browser") 2) Βάζουμε το κινητό σε fastboot mode πατώντας Volume- και Power μέχρι να δούμε το λαγουδάκι 3) Τρέχουμε ένα cmd ως διαχειριστές 4) Πατάμε την εντολή "cd C:\adb" για να βρεθούμε στον σωστό φάκελο'' κλπ, κλπ.... …

• Redmi Pro [SOLVED]

Μήνυμα

Μην αγχώνεσαι, δεν είναι τίποτα. Διάβασε προσεκτικά τους οδηγούς 2-3 φορές πριν ξεκινήσεις και δε θα έχεις πρόβλημα. Επίσης μη δίνεις σημασία που λέει για redmi note 3. Ο συγκεκριμένος οδηγός είναι ίδιος για όλα τα κινητά. Εσύ απλά παρακάμπτεις το 1. που λέει να κατεβάσεις και να περάσεις την official china dev rom στο κινητό σου κτλ. Το δικό σου κινητό ξεκλειδώνει και με αυτή τη rom που έχεις τώρα. Υ.Γ. Έκανες έλεγχο του bootloader και είδες ότι είναι κλειδωμένος?