Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 459.
-
Redmi Pro [SOLVED]
ΜήνυμαΠέρα από αυτό, επειδή η rom που έχεις είναι unofficial ενδέχεται στο μέλλον να έχει bugs το κινητό και κυρίως να σου πετάει συνέχεια ενοχλητικές διαφημίσεις. Τουλάχιστον έτσι έκανε σε μένα μετά από 2 μήνες χρήσης. Μην αγχώνεσαι δεν είναι τόσο δύσκολο. Διάβασε τους οδηγούς που σου έστειλα αναλυτικά και θα τα καταφέρεις. Εξάλου έχεις το πλεονέκτημα ότι μάλλον ξεκλειδώνεις και με αυτή τη rom που έχεις τώρα, οπότε γλιτώνεις ένα ''δύσκολο'' για τους αρχάριους βήμα να περάσεις official dev rom.
-
Redmi Pro [SOLVED]
ΜήνυμαΠαράθεση από koulou: “MIUI Global 8.0 Stable 8.0.4.0 (LXKCNMA) ” Έχεις unofficial rom. Καλό είναι να ξεκλειδώσεις bootloader (αφού πρώτα ελέγξεις αν είναι κλειδωμένος) και να περάσεις μια ελληνική rom Ξεκίνα βήμα - βήμα 1) Έλεγχος Bootloader 2) Ξεκλείδωμα του bootloader 3) Flash την Ελληνική ROM στο RedMi PRO (Omega) για πρώτη φορά Στο βήμα 2 για να ξεκλειδώσεις το bootloader εσύ ενδέχεται να παρακάμπτεις το βήμα που λέει να βάλεις μια developer rom για να ξεκλειδώσεις. Νομίζω ότι το δικό σου κι…
-
Οι καινούριες XTRV θα έχουν και το beta μπροστά από τις stable ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι είναι dev rom, εξακολουθούν να είναι stable. Το beta είναι απλά μια ονομασία και μη δίνεις σημασία. Όσον αφορά το dior ακόμα δεν έχει βγει V8.2 stable rom αλλά μπορείς να βρεις την V8.1 stable ΕΔΩ
-
Mi Max μέγεθος...
ΜήνυμαΕμένα γενικά δε με βολεύει πολύ γιατί είμαι από αυτούς που δεν κουβαλάνε τσάντα - τσαντάκι οπότε καταλαβαίνεις ότι στην τσέπη δε χωράει. Επίσης δε βολεύει να μιλάς πολύ ώρα χωρίς hands free - Bluetooth. Ε, δεν ήθελα και πολύ, το φόρτωσα στον αδερφό μου Έχει και τα θετικά του βέβαια. Έχεις ένα mini tablet πάνω σου και η μεγάλη οθόνη βολεύει πολύ για browsing - παιχνίδια κλπ.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
chief - - Recoveries
ΜήνυμαΜόνο για τη γλώσσα μου έβγαλε σφάλμα ωστόσο δεν άνοιξε στα ισπανικά, άνοιξε κανονικά στα αγγλικά. Anyway μάλλον δεν ήταν τίποτα. Λογικά θα ήταν ένα σφάλμα για τη γλώσσα απλά επειδή έπιανε τρεις γραμμές θα το κατάλαβα για τρία διαφορετικά. Όλα καλά
-
chief - - Recoveries
ΜήνυμαΝα δοκιμάσω να το ξαναφλασάρω και να βγάλω φωτογραφία τα σφάλματα να τα ανεβάσω? μπορεί και να μην είναι τίποτα βέβαια, δεν ξέρω, αλλά ήταν με κόκκινο οπότε φαντάζομαι ότι ήταν σφάλμα
-
chief - - Recoveries
ΜήνυμαΑυτό που είναι στην πεώτη σελίδα κατέβασα
-
chief - - Recoveries
Μήνυμαflashara αυτό το twrp στο redmi pro (omega) και μου έβγαλε 3 σφάλματα. To που θυμάμαι ήταν twrp languages, τα άλλα 2 δεν τα θυμάμαι. Βέβαια flashara κανονικά μετά μια stable rom χωρίς σφάλματα
-
Εγώ γενικά έχω παραγγείλει πολλές φορές από gearbest και επέλεγα πάντα unregistered airmail (που είναι τελείως free) για παραγγελίες μέχρι 20 - 30 ευρώ και registered airmail (netherlands αν θυμάμαι καλά με χρέωση περίπου 1,70 - 2 ευρώ) και δεν έχω πληρώσει ποτέ φόρους τελωνεία και γενικά οποιοδήποτε καπέλο.
-
@Aponos στην πρώτη σελίδα το πρώτο μήνυμα του thread. Θα δεις τα κινητά με μπλε χρώμα και δίπλα είναι η rom του καθενός
-
Όχι υπάρχουν και τα Αγγλικά κανονικά
-
@darkmaster9077 Για ρίξε μια ματιά ΕΔΩ
-
@darkmaster9077 cosmote έχεις?
-
Από το twrp κάνει reboot σε όλες τις επιλογές κανονικά. Έχεις δίκιο, μπορεί να μη φταίει το twrp από τη στιγμή που όλα τα reboot γίνονται κανονικά από εκεί μέσα, απλά αυτό παρατήρησα ότι άλλαξε από τότε που φλάσαρα το καινούριο twrp. Δε με ενοχλεί, απλά σα παρατήρηση το είπα μήπως και έφταιγε αυτό και δεν το είχε προσέξει κάποιος. Καλοπροαίρετα πάντα