Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 459.
-
@ominus1000 Έχει βγει stable για redmi pro. Η V8.1.2.0
-
Παιδιά σαν ύστατη προσπάθεια κατέβασα την προ-τελευταία global stable V8.1.1.0.MALMIDI και δοκίμασα πάλι από τον updater και τελικά την πήρε. Έφαγα 2 ώρες το απόγευμα να παλεύω να περάσω την V8.2.4.0.MALMIDL (MIUI8) από τον updater και τίποτα... Τι να πεις με αυτούς τους κινέζους. Anyway, γλίτωσα από μεγάλη μανούρα...
-
Παράθεση από spideman3: “Έχεις ανοιχτό το wifi για δοκίμασε το? Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Με ανοιχτό το wifi δοκίμασα γιατί με κλειστό δε με άφηνε να προχωρήσω. Μου ζητάει να τα ανοίξω πριν αρχίσω. Anyway, θα δοκιμάσω με το mi flash και βλέπουμε... =============== Απρ 12th 2017, 10:45pm =============== Δε μπορώ με τίποτα να το βάλω σε download mode. Εν το μεταξύ προσπαθώ να ξεκλειδώσω bootloader για να μπορέσω να φλασάρω σε fastboot mode αλλά στο 99% μου βγάζει μήνυμα ό…
-
@giannis ovale Ρίξε μια ματιά εδώ Google Play Αναμονή WIfi Fix
-
Τι είναι το ''unable to mount storage'' που μου έβγαλε σαν error όταν πήγα να πάρω back up μέσα από το recovery?
-
Παράθεση από Giannis Lapokonstantakis: “παιδια καλησπέρα. Έχω το Mi Max 3/32 και από την Παρασκευή που έβαλα την XTRV stable 8.2.2 έχω πρόβλημα με το ιντερνέτ. Βασικά δεν συνδεεται. Γνωρίζει κανείς κάτι???? ” Να υποθέσω έχεις cosmote? Ψάξε στο forum για ρυθμίσειςAPN
-
Στην προσπάθεια να πάρω αντίγραφο ασφαλείας μέσα από το recovery πριν το update στη νέα rom μου έβγαλε "unable to mount storage". Επίσης το wipe data σβήνει εφαρμογές και ρυθμίσεις γενικά στο κινητό, ε?
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
chief - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαιδιά τον καταλαβαίνω τον maniataro. Κι εγώ κάπως έτσι ήμουν πριν μερικούς μήνες που προσπάθησα αναγκαστικά (κόλλαγε το κινητό λόγω fake rom και μου πέταγε συνέχεια διαφημίσεις κτλ) να φλασάρω ελληνική rom. Τότε δεν ήξερα καν τι είναι η rom σε ένα κινητό πόσο μάλλον τι εστί recovery, adb, fastboot και όλες αυτές οι ορολογίες εδώ μέσα. Οπότε όσες φορές και να διαβάσεις ένα οδηγό δε βοηθάει και πολύ, αν και γενικά οι οδηγίες είναι super αναλυτικές. Επίσης σκεφτείτε ότι πολλές φορές αν κάτι δεν πά…
-
ΜήνυμαΕυχαριστώ biotal. Δε μπορώ να καταλάβω από εδώ αν είναι fake rom παρα μόνο επειδή έψαξα στο site της miui και είδα ότι δεν έχει βγάλει global stable για το redmi pro. Άρχισαν καινούρια κόλπα οι κινέζοι για να ''κρύβουν'' τις fake rom... Anyway ακολούθησε τους οδηγούς προσεκτικά και με ακρίβεια και ότι χρειαστείς εδώ θα σε βοηθήσουν τα παιδιά
-
Μήνυμα@biotal αν δε σου κάνει κόπο ανέβασε ένα screenshot από το about του τηλεφωνου σου να δούμε τι κόλπα κάνουν οι κινέζοι. Όπως και να έχει πάντως ακολούθησε τους οδηγούς που σου παρέθεσε ο george kaggelaris στην προηγούμενη σελίδα και θα βγάλεις άκρη
-
ΜήνυμαΚι εμένα αυτό μου έκανε εντύπωση. Η rom που γράφει ο biotal φαίνεται official ωστόσο για το redmi pro δεν έχει βγει official global stable. Κάτι δε μου κολλάει...