Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 459.
-
Flash την Ελληνική ROM στο Xiaomi Mi Max PRO 64GB/128GB (Για πρώτη φορά)
chief - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΕίμαι σε twrp αλλά νομίζω δεν το βλέπει forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20477/ Να ακολουθήσω τις οδηγίες για sideload ή υπάρχει πιο εύκολος τρόπος?
-
chief - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΕίμαι λίγο άσχετος γι αυτό τρώω κόλλημα. Τώρα δεν είναι 0mb αλλά δε βρίσκω το αρχείο που είχα βάλει στην internal storage. Υπάρχει περίπτωση να έχει σβηστεί? Αν και ακολούθησα κατα γράμμα τις οδηγίες για factory reset
-
chief - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΈχω το ίδιο πρόβλημα με τον Geowrc. Μου έβγαζε 0mb internal storage, πάτησα reboot και τώρα έχει κολλήσει εδώ και 20' και γράφει mi.com. Ούτε κλείνει ούτε τίποτα. Μόνο σε fastboot μπορώ να το βάλω
-
chief - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΞεκίνησα να ακολουθώ τις οδηγίες για να εγκαταστήσω μια ελληνική rom σε ένα helium αλλά το TWRP recovery που πάω να κατεβάσω από τη πρώτη σελίδα του θέματος μου λέει ότι το αρχείο δεν υπάρχει. Μπορώ να το βρω από κάπου αλλού?
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
chief - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυμα@geoanto555 τελικά βρήκα άκρη. Κατέβασα κάτι άλλους universal drives και το ξεκλείδωσα. thanks anyway
-
ΜήνυμαΈχω αλλά πρέπει να φύγω. Αύριο από τις 4 το μεσημέρι και μετά θα είμαι ελεύθερος. Αν σε βολεύει κάποια στιγμή και μπορείς να με βοηθήσεις...
-
ΜήνυμαΠάλι το unlock δε μου το δίνει σαν επιλογή. Εγκατέστησα τους drivers που μου έδωσες και άνοιξα το unlock mi tool. Το βάζω πάλι σε fastboot mode αλλά το unlock πάλι δε μου το δίνει σαν επιλογή
-
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20407/ Στη συσκευή έχω το ίδιο mi account συνδεδεμένο. Κλείνω το κινητό, το ανοίγω σε fastboot mode αλλά δεν γίνεται τίποτα. Το unlock δεν μου δίνεται σαν επιλογή forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20408/ Αυτή τη rom έχει επάνω αυτή τη στιγμή
-
ΜήνυμαΤο σύνδεσα πριν λίγη ώρα, έκανα update σε μια stable έκδοση που μου έβγαλε μόνο του. Μετά κατέβασα την official dev την πέρασα μέσω του updater ώστε να ξεκλειδώσω το bootloader. Όταν το συνδέω όμως στο mi unlock tool δεν κάνει τίποτα
-
Μήνυμαπαιδιά όταν συνδέω τη συσκευή (xiaomi mi max pro 128gb) στο mi pc suite δε μου βρίσκει τη συσκευή. Αντίθετα όταν συνδέω το redmi note 3 hennessy το διαβάζει κανονικά. Τι μπορεί να φταίει?
-
chief - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαHelium. Στην υπογραφή σου δε μπορώ να βρω οδηγίες πως να περάσω official dev rom για να ξεκλειδώσω το bootloader. Να δοκιμάσω να το ξεκλειδώσω με αυτή τη rom που έχει τώρα?
-
chief - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20400/ κλειδωμένος ο bootloader. Πως συνεχίζω τώρα? Πρέπει να περάσω official china dev για να τον ξεκλειδώσω, έτσι δεν είναι? Πως την περνάω?
-
chief - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΔεν είναι. Έχω ανεβάσει και το about του τηλεφώνου πιο πάνω
-
chief - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαOfficial πως βάζω?
-
chief - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΌχι νόμιζα ότι είναι κλειδωμένος by default. Δεν το έχω στα χέρια μου τώρα για να το τσεκάρω. Αν δεν είναι (το εύχομαι) προχωράω κανονικά στο flasharisma μέσω twrp. Αν είναι πως τον ξεκλειδώνω? Έχεις κάποιο link με οδηγίες να μου στείλεις?
-
chief - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Ανάλογα με το ποια ρομ έχει το κινητό σου... Βάλτο και αυτό στο προφίλ σου ” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20371/ Είναι το κινητό ενός φίλου γι αυτό δεν το έχω βάλει στο profile μου. Το πήρε πριν καμια 20αρια μέρες και προσφέρθηκα να του περάσω μια ελληνική rom. Ξεκίνησα τα βήματα από την αρχή (πήρα άδεια για να ξεκλειδώσω το bootloader) και τώρα πρέπει να περάσω μια china dev rom για να προχωρήσω στο ξεκλείδωμα. Την κατέβασα και την έβαλα στο κινητό αλλά α…
-
chief - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από vabene73: “Παιδια το δικο μου mi max που ειναι 3GB/64GB ποια εκδοση ειναι η hellium η nitrogen? ” κατεβασε το aida64 από το playstore και τρέχτο. θα σου πει ποιο είναι
-
chief - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΜια ερώτηση. Κατέβασα την official developer rom. Πως την περνάω για να προχωρήσω παρακάτω και να ξεκλειδώσω το bootloader?
-
Γενικό ευρετήριο οδηγών
ΜήνυμαHelium it is και από το aida64
-
Mi Max 4/128
ΜήνυμαΠως μπορώ να μάθω διάφορα στοιχεία γι αυτό το κινητό. π.χ. τι ρολόι έχει η ram, στα πόσα fsb είναι. Το κινητό έχει έναν α72 στα 1.8. Είναι πανομοιότυπος με ποιον? με τον snapdragon 805, 810? Έχει μέσα την adreno 510. Με ποια είναι πανομοιότυπη? με την 430? Υ.Γ. Sorry για τις κατεβατές ερωτήσεις αλλά έχω αρκετές απορίες. Αν ξέρατε ένα site με τέτοιες πληροφορίες ή με ένα review γι αυτό το κινητό θα με βοηθούσατε πολύ