Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 459.
-
Μια ερώτηση που μάλλον είναι απλή αλλά θέλω να είμαι σίγουρος. Επειδή θέλω να δώσω το hennessy λόγο του ότι πήρα καινούριο, θέλω να αφαιρέσω το mi account μου ώστε ο καινούριος χρήστης να βάλει το δικό του. Κάνω απλά sign out στο mi account στις ρυθμίσεις του κινητού? Εννοείται κιόλας ότι πριν το δώσω θα κάνω format data και πέρασμα της rom ξανά ώστε να το πάρει ''καθαρό'' ο επόμενος
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Βρήκα κουπόνι στα lagonika για mi mix 2 global edition από banggood στα 314 συμπεριλαμβανομένου priority direct mail. Επειδή γενικά το έχω βάλει στο μάτι εδώ και πολύ καιρό το στγκεκριμένο κινητό και περιμένω να το βρω σε καμια προσφορά, νομίζω τα 314 τα αξίζει αλλά δεν έχω ξαναψωνίσει απο banggood. Είναι αξιόπιστο γενικά, ποια η γνώμη σας και έχει υπάρξει κρούσμα τελωνείου με PDM από εκεί?
-
Παράθεση από Jordan Nidis: “Μετά από factory reset, τι είναι πιο σωστό, να στήσουμε το κινητό μία μία τις εφαρμογές από το μάρκετ ή να κάνουμε επαναφορά των εφαρμογών από τοπικά αντίγραφα? ” Θα συνηστούσα να κατεβάσεις τις εφαρμογές από το play store για να μην μεταφέρεις κάποιο bug που ενδεχομένως να έχει μια εφαρμογή από πριν.
-
Βγαίνουν rom βασισμένες και σε global και σε china source για τα ίδια κινητά?
-
Την τελευταία φορά που έκανα fr (πάει κανας χρόνος βέβαια) δεν μου συγχρόνισε το authenticator με το gmail που έχω συγχρονίσει τη συσκευή μου και δε μπορούσα να κάνω log in στους λογαριασμούς. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει τώρα και το συγχρονίζει αλλά λέω να μη ρισκάρω αν δεν πρόκειται για κάτι σίγουρο. Μάλλον θα προτιμήσω τη λύση by the book να απενεργοποιήσω δηλαδή την extra προστασία και να την ενεργοποιήσω εκ νέου όταν σετάρω πάλι το κινητό, εκτός και αν έχει κάποιος να προτείνει δοκιμασμένη λύση…
-
Μια ερώτηση. Σκέφτομαι να πάω σε global source αλλά διστάζω λίγο λόγω του fr και ο λόγος είναι ο εξής: Έχω εγκατεστημένο το google authenticator που μου παράγει κωδικούς για είσοδο σε κάποια ηλεκτρονικά πορτοφόλια, emails κλπ. Γνωρίζει κανένας αν υπάρχει άλλος τρόπος να κρατήσω τα δεδομένα από το authenticator ώστε να μη χρειαστεί να μπαίνω στα site που το έχω ενεργοποιημένο και να απενεργοποιώ αυτή την extra προστασία για να την ενεργοποιήσω ξανά από την αρχή όταν στήσω πάλι το κινητό?
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
chief - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΔοκίμασε να κάνεις αυτό που σου λέει το μήνυμα. Κατέβασε μια νεότερη έκδοση του mi unlock από το url που σου δίνει
-
Ξέρω κι εγώ από φίλο που έχει ηλεκτρονικό τσιγάρο εδώ και χρόνια έκανε παραγγλίες από το εξωτερικό ότι εδώ και ένα χρόνο περίπου απαγορεύεται η εισαγωγή οτιδήποτε έχει σχέση με αυτά. Υποψιάζομαι, χωρίς να είμαι 100% σίγουρος όμως, ότι αυτό έχει να κάνει με την προστασία της επένδυσης των εγχώριων πωλητών ηλ. τσιγάρων και όλα όλα τα σχετικά με αυτά προϊόντα (αν και νομίζω ότι αυτό είναι κόντρα στο ελεύθερο εμπόριο και τον υγειή ανταγωνισμό). Κάτι αντίστοιχο μου θυμίζει και η περίπτωση με τα xiaom…
-
@kompla Πρέπει να εγκαταστήσεις TWRP πρώτα και μέσω αυτού θα εγκαταστήσεις την aroma