Και εμένα πρώτη φορα μου εμφανίζεται κάτι τετοιο,τη rom που κατέβασα την έχω σβήσει θα την ξανακατεβασω και θα κάνω αυτό που ειπες να δούμε, ευχαριστώ πάντως
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από kostatos: “,τι κάνω γι αυτό? ” Απενεργοποιείς την επιλογή για τον έλεγχο ” geoanto555 ποιο εννοείς το το zip signature ή κάποιο άλλο γιατί δεν γνωρίζω,ευχαριστω
παιδια καλημέρα κατέβασα την stable ελληνική 8.0.4.0 και προσπάθησα να τη περάσω μέσω twrp μου πέταγε συνέχεια κόκκινο μύνημα ότι δεν βρίσκει το md5 file αν θυμάμαι καλά και δεν μπορούσε να φλασαρει ,τι κάνω γι αυτό? Να ξανά κατέβασα τη ρομ?
Πέρασα την ελληνική stable 8.0.1.0 και έχει πέσει η χωρητικότητα της ράμ σε σχέση με πριν με ελληνική stable 7.5.1 πριν είχα 1,6 με 1,7 και τώρα 1 με 1,3 Και κάτι άλλο τώρα έχει εγκατασταθεί και supersu με την 8 αν θέλει κάποιος να μου πει ή αν υπάρχει κάπου να διαβάσω Ευχαριστώ πολύ
Θέλω να αναφερθώ για κάποια ποστ πιο πίσω και να ευχαριστήσω πάλι το φίλο geoanto555 για τις ακριβής οδηγίες του και να ζητήσω συγνώμη από την ομάδα για το ποστ με τις φωτογραφίες απλά ήταν η πρώτη φορά και ολίγον άσχετος εγω
Φιλε geoanto555 δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι πρέπει να κάνω και όπως ειπες σε παλιότερο ποστ καλύτερα να μην πραξω αφού δεν ξέρω θα τα ξαναπέρασε μάλλον όλα από την αρχή μάλλον ευχαριστώ πολύ παντως
Ρε παιδιά γιατί είμαι λίγο άσχετος ωραία το βρήκα το αρχείο του back up και τώρα πως κάνουμε επαναφορά γιατί μέσα στο φάκελο δεν αναγνωρίζονται τα αρχεία αυτά forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19118/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19118/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19118/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19118/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19118/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19118/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/1911…