Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 253.

• @makis1024 να ρωτήσω κάτι ξεκλείδωσα τελικά το mido και έβαλα την recovery που μου είπες. Παρατήρησα στο mido όταν πρωτοβγάζει το Mi κάτω κάτω έχει ενα μικρό λουκετάκι και γράφει unlocked, αυτό είναι πολύ χρήσιμο για να βλέπουμε αν ο bootloader ξανακλειδώσει. Εγώ στο nikel ( το εχω ξεκλειδώσει πάνω από 1,5 χρόνο ) δεν μου γράφει τίποτε τέτοιο εχω την XTRV και την 3.1.0-1 recovery, αν το ξαναβάλω για unlock λές να το γράψει και εμένα ( μάλλον βλακεία λέω) αλλά για να μου λυθεί η απορία, γιατι και…

• Γεια σε όλους, θέλω να περάσω για πρώτη φορά Recovery σε Mido ποία έκδοση της κοινότητας να περάσω για να μην έχω προβλήματα με encryption κτλ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων

• Εγκυκλοπαιδικά η 3.2.2-0 που υπάρχει στα αρχεία του forum τι εξυπηρετεί?

• @BanditGR γιά δώσε μου τα φώτα σου μην κάνω καμμιά πατάτα Είπα νά βάλω MIUI 10 λέω δεν αναβαμίζω και το TWRP επ' ευκαιρεία εχω το 3.1.0-1 της κοινότητας και είδα οτι για το nikel εχει βγεί η 3.2.2-0 την περνω από την παλιά recovery install ---> σε recovery partition, ξεκινάει κανονικά σε 3.2.2-0 αλλά ζηταει κωδικό πάτησα πίσω διάβασα τίς οδηγίες σας και λέι format data οτι τα σβήνει ολα στην εσωτερική μνήμη, ( κάτι που δεν το θέλω με τίποτε ) οποτε πέρασα μέσω fastboot flash την 3.1.0-1, και φλά…

• Σε ευχαριστώ @BanditGR πολύ με ενημέρωσες πλήρως. Εσύ έχεις βάλει το 10? και όσον αφορά το magisk δεν έχει προβλήματα? Αν το κάνω τελικά και απαρνηθώ το xposed θέλω FR? Sent from my U65GT using Tapatalk

• TWRP Root

leotzian - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Μήπως ξέρεις αν έχει βγει και δουλεύει Xposed για το miui 10 Sent from my U65GT using Tapatalk

• Γεια σε όλους και πάλι, και ειδικά στον @BanditGR δεν ξέρω αν έχεις ακόμα το nikel. Επανέρχομαι μετά από αρκετούς μήνες έχω ακόμα την 8.4.19 beta , έχω xposed ( που το χρειάζομαι ) και supersu, και δεν έχω κανένα πρόβλημα, αν και το έχω αρκετά φορτωμένο. Ήθελα να ρωτήσω στο nikel αν αξίζει να βάλω την τελευταία beta MIUI 10 αν έχει γίνει τίποτα με το xposed και αν ναι ποιο θα ήταν καλύτερα να βάλω το magisk η το supersu? πριν κάμποσους μήνες xposed δεν υπήρχε και με το magisk είχα προβλήματα και…

• TWRP Root

leotzian - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Γεια σε όλους ένα φιλαράκι μου έφερε ένα Mido να του περάσω TWRP είναι κάναμε αίτηση για ξεκλείδωμα bootloader ( 72 ωρες ). Έχει MIUI10 μέσα 8.11.8 beta Κατέβασα το τελευταίο TWRP για Mido και θέλουμε να κάνουμε και root, δεν με πειράζει να βάλω και την τελευταία developer την XTRV ( διάβασα οτι αν δεν μείνει η stock rom σε κάθε αναβάθμιση θα θέλει πάλι root και Twrp. Δώστε μου ένα link για τα βήματα αφού ξεκλειδώσω bootloader γιατί με τα καινούργια διάφορα της xiaomi μην μπλέξουμε πουθενά Τι πρ…

• Ερώτηση για το Find Device

leotzian - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

Κατάλαβα ευχαριστώ ελπίζω να μην συμβεί ποτέ βέβαια αλλά καλό να ξέρουμε τι παίζει.... Sent from my U65GT using Tapatalk

Μήνυμα

Αυτό λέω λες το find Device από το κινητό όταν όμως γίνει FR αυτό θα είναι ενεργοποιημένο? εδώ σε θέλω κανονικά το τηλέφωνο δεν θα έχει ούτε λογαριασμό κάνω κάπου λάθος? Sent from my U65GT using Tapatalk

Μήνυμα

Άσχετα αν έχει γίνει Factory reset? ρωτώ εκ περιέργειας γιατί διάβασα στο mui.com κάπου πως αν γίνει factory reset θα κλειδώσει μεν αλλά δεν θα μπορεί να εντοπιστεί. Sent from my U65GT using Tapatalk

Μήνυμα

Γεια σε όλους εχω το nikel για λυστε μου μια απορία. Αν χάσω το τηλέφωνο καί έχω ενεργοποιήσει το Find Device, και αυτός που το βρεί κάνει Factory reset μπορώ να το εντοπίσω από το mi.com μέσω του λογαριασμού μου που το έχω κάνει bond? Sent from my U65GT using Tapatalk

• @BanditGR γειά καί πάλι πρέπει να εχουμε το ιδιο τηλέφωνο, εχω την 8.4.19 Xtrv ( οχι Aroma ) SuperSu + Xposed με Global Source δεν ξέρω αν το λέω καλά, που γυρίσανε ολες οι Rom τελευταία, και δουλεύουν ολα ΑΨΟΓΑ. Αξίζει τον κόπο να βάλω αυτήν η να κάτσω στα αυγά μου και να μην γυρεύω τον μπελά μου...... αν δεν είναι να κερδίσω κάτι?

• Αυτό ακριβώς το έχω παρατηρήσει και στο δικό μου. Μάλλον για bug το βλέπω. Εγώ έχω την τελευταία xtrv. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• Εγώ στην θέση σου θα έβαζα πάνω την παλιά μπαταρία για να σηγουρευτώ ότι 100% η νέα μπαταρία δεν έχει πρόβλημα. Το έκανες αυτό? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• RE:

leotzian - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από intheend: “Παράθεση από leotzian: “@intheend και εγώ το ίδιο πρόβλημα με εσένα είχα το έψαξα πολύ η καλύτερη επιλογή για μένα είναι το macrodroid-device automation κάνει και πολλά παραπάνω... Sent from my U65GT using TTapatalk ” σε ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση και την πρόταση σου. Μια ερώτηση μόνο, θέλει root η λύση αυτή?” Αν θυμάμαι καλά όχι αλλά για κάποιες περιπτώσεις ναι. Δεν χάνεις τίποτε να το δοκιμάσεις Sent from my U65GT using Tapatalk

• Για το nikel η τελευταία μέχρι τα τέλη Ιουνίου είναι η xtrv 8.4.19? Sent from my U65GT using Tapatalk

• @intheend και εγώ το ίδιο πρόβλημα με εσένα είχα το έψαξα πολύ η καλύτερη επιλογή για μένα είναι το macrodroid-device automation κάνει και πολλά παραπάνω... Sent from my U65GT using Tapatalk

• @gkalen την πέρασα την ρομ μια χαρά είναι και όμως 2 ρομ πίσω υπήρχε το πρόβλημα το είχαν αναφέρει και 2 παιδιά εδώ τώρα όμως λύθηκε. Όλα καλά.. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• Παράθεση από MIUI_ART: “Γιατί δεν βάζεις την τελευταία 8.4.19; ” Δεν ξέρω αν μιλάς για μένα αν ναί, αυτό ρωτώ αν εχει δοκιμάσει κάποιος σε nikel αν με την 8.4.19 εχει φτιαχτεί αυτό το bug μην την παιρνώ και ξαναγυρίζω πίσω σε αυτήν που εχω που δουλεύει καλά.