Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 209.

• Τι android έχει αυτή η τελευταία stable global rom; Έχω το Redmi Note 4 Nikel με τον Mediatek επεξεργαστή. 9.5.2 stable XTRV έκδοση rom και android 6. Μπορώ να την εγκαταστήσω; Ή χαμένος χρόνος και πάω να πάρω το Redmi Note 5 με snapdragon επεξεργαστή από δω και στο εξής; Γιατί από ότι καταλαβαίνω η Xiaomi μπορεί να ανακοίνωσε ότι θα βγάλει android 7 για το Nikel αλλά τίποτα δεν έκανε.

• Μου έφερε μια τέτοια τηλεόραση ένας φίλος μου που την παρέλαβε πριν λίγες μέρες από Gearbest για την ρυθμίσω να έχει playstore και αγγλικά. Σαν πρώτη εντύπωση είναι πολύ καλή αλλά έχει διάφορα μειονεκτήματα που για να λυθούν θέλει αρκετή δουλειά. Κατ αρχήν δεν παίζει τα επίγεια ψηφιακά γιατί δουλεύει σε DTMB το κινέζικο ψηφιακό στάνταρντ. Άρα δεν την αγοράζουμε για να βλέπουμε ψηφιακά κανάλια. Μικρό το κακό. Διορθώνεται με τη χρήση ενός εξωτερικού αποκωδικοποιητή με hdmi. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υ…

• Καλημέρα στην ομάδα. Μήπως γνωρίζει κανείς αν και πότε θα πάρει Android 7 το Remdi Note 4 Nikel;

• Βγήκε για Redmi Note 4 Nikel η 9 ή stable αλλά είναι και πάλι android 6; Την περνάω από πάνω με update από το twrp και χωρίς wipe data; Μόνο Wipe dalvik flash;

• RE:

leas1968 - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “δεν φαίνεται να βγαίνει 9αρα για nikel. Θα δείξει με το νέο έτος, αλλά οι αναβαθμίσεις για MTK τσιπακια είναι πιο αργές, αν όχι παγωμένες.” Κατάλαβα. Άλλο κινητό... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά, τι γίνεται με το Redmi Note 4; Θα δούμε την 9; Μπας και φτιάξει το πρόβλημα τυχαίας αποσύνδεσης του bluetooth;

• Εχω πρόβλημα με τη σύνδεση bluetooth μου. Εχω δοκιμάσει δύο διαφορετικά bluetooth plantronics και ανά λεπτό στις περισσότερες κλήσεις διακόπτεται το bluetooth χωρίς καμία προειδοποίηση και πρέπει να πατήσω ακουστικό και μετά bluetooth για να συνδεθεί. Εχω Redmi Note 4 με την 8.5.6 stable rom. Εχω αγανακτήσει μ αυτή την κατάσταση και πιστεύω ότι είναι πρόβλημα της έκδοσης και όχι του bluetooth. Δεν μπορώ να μιλήσω πια με bluetooth και αναγκάζομαι και μιλάω ή με καλώδιο που είναι απίστευτα δύσχρησ…

• Ok. Την πέρασα τη νέα rom. Το πρόβλημα με το Google widget παραμένει. Τέλος πάντων. Μπορεί να φταίει και το θέμα.

• Ευχαριστώ και πάλι. Οκ αυτό. Μπορείς σε παρακαλώ όμως να στείλεις το link εγκατάστασης μέσα από το TWRP; Γιατί πήγα στο Recovery και το μόνο που βλέπω όταν πατάω το Install και επιλέγω το zip είναι εγκατάσταση. Δεν έχει επιλογή για Wipe Dalvik Cache!

• Επειδή έχω αρχίσει να ξεχνάω μπορείς να μου θυμίσεις σε παρακαλώ ποιες cache συγκεκριμένα από το TWRP πάω να καθαρίσω; Ευχαριστώ πολύ!

• Καλημέρα σας Πρώτη φορά βλέπω φρέσκια ενημέρωση να έχει από την πρώτη μέρα το Redmi Note 4 Nikel. Μπράβο παιδιά! Φλασάρω μέσω TWRP μόνο με upgrade; Κάνω και κάτι άλλο; Dalvik cache κλπ; Δεν θα ήθελα να κανω κατά λάθος φορμάτ με wipe όπως την τελευταία φορά. Εχω την 8.5.5. Την αμέσως προηγούμενη δηλαδή, που μου παρουσιάζει κάποια προβλήματα στο Google search. Όταν πατάω το widget δεν ανοίγει. Πρέπει να κλειδώσω το τηλέφωνο και να το ξεκλειδώσω. Το έχω κλειδωμένο με δακτυλικό αποτύπωμα. Μόνο αν το…

• Κανονικά όχι. Μόνο αν αλλάξεις από Dev σε Stable Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πρόβλημα με αποσύνδεση bluetooth στην 8.5.5 Stable. Παρατήρησα ότι από τη στιγμή που εγκατέστησα αυτή την έκδοση το bluetooth μου αποσυνδέεται κατά τη διάρκεια κλήσης κάθε 10 λεπτά περίπου. Και πρέπει να το γυρίσω στο ακουστικό και μετά στο bluetooth για να συνδεθεί πάλι. Δεν αποσυνδέεται το bluetooth γιατί όταν αποσυνδεθεί ακούγεται ήχος αποσύνδεσης. Τώρα δεν ακούγεται τίποτα. Χάνεται ο ήχος απλά άρα είναι πρόβλημα στη rom

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

leas1968 - - Recoveries

Μήνυμα

Ακυρο. Εκανα κατά λάθος Swipe και έκανα wipe οπότε εγκατέστησα και την 8.5.5 Stable από την αρχή. Ολα καλά. Βλέπει τώρα πια και τις SIM! Απλά περισσότερος κόπος αλλά τελικά άξιζε! Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Είστε καταπληκτικοί!

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

leas1968 - - Recoveries

Μήνυμα

Τελικά πήρα έγκριση για ξεκλειδωμα του Redmi Note 4. Εγκατέστησα και την twrp_nikel_3.1.0-1_miui-hellas_new-screen.img με την παραπάνω διαδικασία αλλά τώρα δεν μπαίνει στο σύστημα. Εχω κάνει κάτι λάθος. Μου ζήτησε να εγκαταστήσει την εφαρμογή TWRP και πάτησα να το εγκαταστήσει.

• Δύσκολο τώρα επειδή είμαι σε δουλειά. Αργότερα το απόγευμα μάλλον. Παρεμπιπτόντως. Ο λογαριασμός Mi εχει χώρο 5 gb free ή 25 gb free; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ένας κωδικός ήρθε και τον πέρασα στη φόρμα που μου έβγαλε, που βλέπεις στο συνημμένο και όταν πατησα next μου πέταξε το μήνυμα που φαίνεται στα κινέζικα. Τι παίζει μ αυτό; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εκανα τη διαδικασία κανονικά. Πήρα μήνυμα στο κινητό, παρόλο που έχω Wind, το πέρασα και πάτησα Next αλλά μου έβγαλε το μήνυμα στα Κινέζικα και τη μόνη επιλογή να πατήσω Οκ.Επίσης πήγα στις Επιλογές για προγραμματιστές -> Κατάσταση ξεκλειδώματος Mi και πάτησα την Προσθήκη λογαριασμού και συσκευής αλλά όσες φορές κι αν το πατάω γράφει "Προετοιμασία προσθήκης λογαριασμού και συσκευής" και μετά "Συνδεθείτε στο δίκτυο και δοκιμάστε ξανά". Το τηλέφωνο είναι κανονικά συνδεδεμένο στο δίκτυο και στο λογ…

• Εχω κάνει αίτηση στο forum για ξεκλείδωμα όπως ακριβώς περιγράφεται στη διαδικασία από τις 30/8/17 και ενώ έχουν περάσει οι 72 ώρες δεν έχω πάρει καμία απάντηση. Καμιά ιδέα;

• Μόλις ξαναέκανα την αίτηση στο forum mi.com σύμφωνα με τις οδηγίες του thread και περιμένω. Θέλω να πω ότι η Xiaomi έχει "παραξενέψει" το τελευταίο διάστημα. Σα να μην ενδιαφέρεται για πελατες έξω από την Κίνα. Είχα αγοράσει πριν λίγους μήνες δύο Xiaomi Smart 1080p ip cameras και όταν τις σύνδεσα με το application mi home μου πέταξε μήνυμα ότι το προϊόν δουλεύει μόνο στην Κίνα και όχι σε Ευρώπη και Αμερική! Ελπίζω να μην επεκταθεί αυτή η λογική και στα κινητά της.