Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 209.
-
Εβαλα την 8.1.6 πάνω από την 8.1.3 με απλό install μέσω του twrp και δεν αναγνωρίζει τις sim! Τι στο καλό κάνετε;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Δεν μου έχει τύχει, αλλά από την άλλη έχουμε και διαφορετικές συσκευές :/” Το κάνει συνήθως όταν κλείνει τη γραμμή ο άλλος. Ακούγεται ενα "χρατς" και αρχίζει και παίζει υο τελευταίο κομμάτι που έπαιξα από τη μουσική Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα στην υπέροχη κοινότητα της Xiaomi Θέλω να παραθέσω μία εμπειρία μου με το Redmi Note 4. Όταν κάνω μία κλήση μέσω συνδεδεμένου bluetooth ακουστικού και ολοκληρώνω την κλήση από το ακουστικό αρχίζει και παίζει αυτόματα το τελευταίο κομμάτι μουσικής που είχα παίξει στο κινητό. Είναι λίγο ενοχλητικό αυτό. Πώς μπορεί να απενεργοποιηθεί; Η rom είναι η τελευταία XTRV 8.1.3 που έχει δημοσιευθεί στις 3/12/16.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από dialteo: “Παράθεση από leas1968: “Παράθεση από Savvakos: “Παράθεση από leas1968: “Ενεργοποιημενο είναι αλλά δεν δουλεύει Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Κλείσε την δόνηση στις κλήσεις. ” Οκ. Δουλεψε Πάντα το είχα σε δόνηση. Είναι μια συνήθεια που την έχω από την αρχή που εχω κινητό Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk =============== Δεκ 7th 2016, 9:33pm =============== Επίσης θέλω να τονίσω ότι τώρα η συσκευή δείχνει αισθητά πιο γρήγ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Savvakos: “Παράθεση από leas1968: “Ενεργοποιημενο είναι αλλά δεν δουλεύει Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Κλείσε την δόνηση στις κλήσεις.” Οκ. Δουλεψε Πάντα το είχα σε δόνηση. Είναι μια συνήθεια που την έχω από την αρχή που εχω κινητό Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk =============== Δεκ 7th 2016, 9:33pm =============== Επίσης θέλω να τονίσω ότι τώρα η συσκευή δείχνει αισθητά πιο γρήγορη σε σχέση με την gtv stable! Πάντα τέτοια
-
Ενεργοποιημενο είναι αλλά δεν δουλεύει Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Χθες που την έβαλα μου έφαγε γρήγορα την μπαταρία αλλά ήταν η πρώτη μέρα και είχα πολύ έξω με πολλά τηλέφωνα και ανοιχτά τα δεδομένα. Σήμερα το βλέπω να πάει καλύτερα η μπαταρία. Ομως, μου χάλασε ένα feature από την GTV 8.0.9 stable, που ήταν σχετικά καλό. Οταν κάποιος με καλούσε μπορούσα να αναποδογυρίσω τη συσκευή και να κάνει σίγαση. Τώρα στην xtrv 8.1.0 αυτή η δυνατότητα πού βρίσκεται αν βρίσκεται ακόμη;
-
Την πέρασα σήμερα μέσω TWRP recovery πάνω από την GTV Stable 8.0.9.0. Είναι οκ με ένα απλό Install και τίποτε άλλο. Ευτυχώς δούλεψε χωρίς προβλήματα Βλέπω υπάρχει και η άχρηστη (;) εφαρμογή MiHome μαζί με κάτι άλλες (επίσης άχρηστες) η οποία παραπέμπει μόνο σε Κινεζιες. Την έσβησα χωρίς δεύτερη σκέψη. Δεν ξέρω τι κάνει και ούτε θα ήθελα να μάθω από τη στιγμή που υπάρχει το Mi Account.
-
Παράθεση από mc90606: “Παιδια καλημερα. εχθες εβαλα σε ενα Redmi Note 4 nikel την εκδοση stable XTVR beta 8.1.3.0 και δειχνει να ειναι 100% functional και τα sms και η sim. θα δω και τη προοδο της μπαταριας. το αναφερω μηπως δωθει λυση και δεν παιδευονται οι φιλοι εδω. ημουν σε παλαια Thunder by gkalen και αφου εβαλα την developer και δε δουλεψε εκανα wipe και εβαλα την stable και ουφ ειναι μια χαρα! ελπιζω να βοηθησα\ ” Πολύ ωραία. Θα την εγκαταστήσω τότε εφόσον δεν σου δημιούργησε κανένα πρόβλ…
-
Παράθεση από Vele21: “Παράθεση από leas1968: “Αμα είναι να μην αναγνωρίζει τις sim δεν τη βάζω. Υπάρχει κάποιο με redmi note 4 με gtv stable 8.0.9.0 να έκανε την αναβάθμιση στην xtrv 8.1.0 χωρίς factory data reset και να δούλεψε σωστά μετά η συσκευή; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εγώ την πέρασα από ελληνική 6.11.17.Εσύ λογικά από 8.0.9.0 δεν θα έχεις θέμα... Δεν χρειαζεται factory data reset ” Αν δεν το έχει κάνει κανείς ακόμη θα περιμένω. Την έχω κατεβάσει στο root…
-
Αμα είναι να μην αναγνωρίζει τις sim δεν τη βάζω. Υπάρχει κάποιο με redmi note 4 με gtv stable 8.0.9.0 να έκανε την αναβάθμιση στην xtrv 8.1.0 χωρίς factory data reset και να δούλεψε σωστά μετά η συσκευή; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τελικά πώς να κάνω αναβάθμιση από την gtv stable 8.0.9 στην xtrv. 8.1.0; Αρκεί μόνο ένα install μέσω twrp και τίποτε αλλο; Μήπως να κανω και wipe dalvik flash /data; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μπορώ να τη ριξω πανω από την gtv 8.0.9.0 stable; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Giannisagal: “Παράθεση από sakismaf: “Calibration πως κανουμε τη μπαταρια; ” ή με κάποιο app ή μόνος σου όπως κάνω εγώ....... υπάρχει οδηγός manual calibration.” Μας στέλνεις ένα λινκ για manual calibration; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Giannis_Apokoronas: “Παράθεση από demakhs: “Είτε China είτε global, αν είναι developer, απλά γλιτώνεις ένα βήμα... :thumbsup ” Τι βήμα γλιτώνω? είναι ξεκλείδωτο το Bootloader.?? Για αρχή λέω να το αφήσω με αγγλικά και αν δω οτι δεν πάει τότε θα βάλω την Ελληνική. Το έχει κάποιος δουλέψει με Αγγλικά?? βολεύει?? Για Remdi Note 4 Μιλάμε. :thumbup:” Αμα ξέρεις αγγλικά θα σου αρέσει κιόλας και μετά δεν θα το αλλάζεις Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εχω αυτή τη stable Έλληνική rom. Οταν ανέβει η 8.1.0 για το Redmi Note 4 μπορώ να την εγκαταστήσω χωρίς να κάνω Wipe Data, Factory Reset;
-
Το ανέβασα. Το δοκίμασα πάλι. Με το bluetooth δεν δουλεύει το skype. Μόνο με ακουστικό τηλεφώνου, ανοιχτή ακρόαση και ακουστικά ( το τελευταίο δεν το έχω δοκιμάσει αλλά υποθέτω θα δουλεύει)
-
Εκανα χθες μια δοκιμή βίντεοκλήση Skype με το Redmi Note 4. Πέρασα τον ήχο στο Bluetooth. Μόλις συνδέθηκε δεν άκουγα τίποτε αλλά τον έβλεπα και ο άλλος με έβλεπε και με άκουγε. Εκλεισα κι άνοιξα το bluetooth και το skype αλλά το πρόβλημα παρέμεινε και στην επόμενη κλήση. Ούτε όταν αποσύνδεσα το Bluetooth δεν άκουγα τίποτα. Εχω Ελληνική stable rom 8.0.9.0.
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από leas1968: “Έχεις δίκιο! Τα έχω μπλέξει. Το παθαίνω συχνά αυτό! Αλλά είναι η ελληνική stable 8.0.9.0 κλπ. Από εδώ την κατέβασα! [Ενημέρωση 9/11/2016] H νέα λίστα με τις STABLE V8.0.X.0 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη ! ” Έχεις κάνει καθαρή εγκατάσταση με το miflash tool μίας fastboot rom ? ” Εχω κάνει Factory reset Wipe Data τα πάντα όλα από την αρχή. Το miflash tool της Xiaomi δεν το χρησιμοποίησα. Διάβασα τους οδηγούς εδώ στo forum για το πώς θα δω αν έχω ξεκ…