Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
Μήνυμα@EvangeliaK δεν εριξα εντατικο διαβασμα, αλλα παντα παρακολουθουσα τα τεκτενομενα στην τρουπα απλα λογο αλλον υποχρεωσεων δεν συμμετειχα.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “...σας το χρωστούσα...εγώ τα χρέη μου, δεν τα ξεχνάω ποτέ! ” Μονο έναν καρσιλαμα πρέπει να έχεις ξεχάσει.
-
@gkalen , @geoanto555 πέρασα το twrp 3.2.2.0 και αυτό που παρατήρησα είναι όταν διάλεξα μέσα από την εφαρμογή αναβάθμιση αυτό που λέει "επιλέξετε πακέτο αναβάθμισης" κάνει πάλι μόνο του reboot ενώ όταν μπήκα στο recovery και έκανε install από εκεί τότε μου έβγαλε να επιλέξω το reboot system και τό cache, dalvik. @makisfz το twrp3.2.3.2-tools δεν το βρήκα για στείλε.Οσο για τον @demakhs έχει πάρει ασυλία .
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρες πολλές
-
Εγω που την πέρασα μόνο με flash πάνω από την παλιά δεν την έκανε όλη την διαδικασία όπως τις προηγούμενες rom, όταν ξεκίνησε το φλασαρισμα μετά από 1λεπτο έκανε reboot και το τηλ. άνοιξε κανονικά και στις ρυθμίσεις γράφει κανονικά xtrv-8.13.12 λογικά δεν πρέπει να έχει περαστεί κανονικά. Μετά μου έβγαλε ότι υπάρχει νέα έκδοση την σβουντουριξα και αυτη αλλά πάλι το ίδιο, δεν ολοκληρώσε το φλασαρισμα.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜεχρι να το ξανα μετανιωσεις και να ψαχνεις για κανενα Γatos ξαναμανα
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημερα και καλο Σ/Κ
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από takisfrag: “....... Χρώμα προτείνω άσπρο για να φαίνεται και το βράδυ !! ” Το θεμα με το χρωμα του αλογου ειναι να μην κανει αντανακλασει στο κοντρα φως κιας ειναικαι σε-μπεζακη....
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠολλες καλησπερες. Α ρε Αρνιακε παλι μας κοροιδεψες για χιονι. Τοσες ωρες που χιονιζει ουτε μια πασπαλα στρωσιμο δεν εχει κανει, τι πραγματα ειναι αυτα .
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημερα
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημερα και καλη εβδομαδα
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημερα καλησπέρα
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Παράθεση από zanos: “Επέστρεψα πάλι στην τρουπα ” Έλα ρε φίλε και πίστεψα ότι σε είχε συμβεί κάποιο κακό, μακριά μακριά από εδώ. Μας έλειψες. ” Αραχνια όλα καλά φίλε.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από geotzia: “Παράθεση από foxy4270: “κοντρα σε φως οχι σε ηλιο ” Παράθεση από demakhs: “Έγινε, αλλά ... έφυγε ο ήλιος!! ” κοντρα σε φως οχι σε ηλιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ” Άμα είσαι 1 tera-ς και τα βλαστοκύτταρα σου βγήκαν ελάττωματικα ,το φως το περνάς για ήλιο. Επέστρεψα πάλι στην τρουπα . Υ.Γ @osalonikiosi καρντασι με το καλό και σίδεροκέφαλος