Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Magic WormHole

zanos - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

@Antretng & @flytouch1111 ευχαριστω πολυ

• Magic WormHole

Μήνυμα

@fog , @takisfrag , @EGW4321 ευχαριστώ πολύ να είστε καλά.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ @vrs5 , @linuxilakis , @spideman3 να είστε καλά ότι επιθυμείτε.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα καλή εβδομάδα και καλά κούλουμα. Καλο πέταγμα του χαρταετού γιατί εδώ δεν κουνιέται φύλλο. m.youtube.com/watch?v=hXCKLJGLENs

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα και καλό τρελό καρναβάλι. m.youtube.com/watch?v=uJPcKZV7yvE

• Magic WormHole

Μήνυμα

Στις 22:30 μη ξεχάσετε να δείτε στο Mega την @fog

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημερα και καλο ΣαββατοΚυρικοΔευτερο Ο_ΕΟ youtube.com/watch?v=90ji3NlJFGI

• Magic WormHole

Μήνυμα

@osalonikios κάτι τέτοιο που πέρασε από το μυαλό να πάω από εκεί και να τους κάνω, αλλά το θέμα είναι ότι θα πρέπει να χάσω μια μέρα.

• Παράθεση από demakhs: “Μην μπλέκετε με επαναφορά αντιγράφων. Εγώ κάνω βδομάδα παρά βδομάδα σχεδόν factory reset/format data, σε μια ωρίτσα, το πολυ, το χω ξανά στήσει το τηλεφωνάκι. ” Χαχαχαχαχα....Μπραβοο ρε Μήτσο μου έφτιαξες την μερα.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Στα όπλα στα όπλα...ο αυτοδιοριζομενος τους κοροϊδεύει κανονικά Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• Magic WormHole

Μήνυμα

Που μίλησα με το τελωνείο μου είπαν ότι πάει για καταστροφή αλλά αυτός που θα ήθελε να το χαρεί την πάτησε γιατί δεν έχει μπαταρίες και θέλει αλλά 40 ευρωπαϊκά για μπαταρίες και φορτιστή.

• Magic WormHole

Μήνυμα

πολλα λιγα τωρα εγιναν ατμος

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από takisfrag: “Κρίμα όπως και να έχει , εύχομαι να μην είχε δώσει πολλά χρήματα ! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” 58 Eurγια με priority

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από takisfrag: “Ναι ρε συ πως την πάτησες έτσι αφού έχει βουήξει ο τόπος τόσο καιρό ότι δεν επιτρέπεται και τα κατασχέτουν !!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Τακη δεν ασχολουμαι εγω με τετοια γιατι δεν καπνιζω, εξυπηρετηση αλλου ειναι, το φυσαει και δεν κρυωνει τωρα.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Δεν νομίζω ότι μπορείς να ζητήσεις χρήματα πίσω, είναι ξεκάθαρο ότι το δέμα εστάλει, έφτασε αλλά κατασχάθηκε στον τελωνειακό έλεγχο ως απαγορευμένο είδος προς εισαγωγή, κάτι που δεν είναι ευθύνη του καταστήματος ” Οποτε τον ηπιαμεν!!!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παιδες πως κανω refund money απο gearbest γιατι παραγγειλα ενα ηλεκτρονικο τσιγαρο απο gerabest και τωρα που μπηκα να δω που βρισκετε, βλεπω οτι νε μεν εφτασε στο Ελ. Βενιζελ. αλλα απαγορευται η εισαγωγη

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα εφτασεεε και το τριήμερο. m.youtube.com/watch?v=CdqoNKCCt7A =============== Φεβ 16th 2018, 6:21am =============== Τιεγινε ρε παιδιά ξεκίνησε η επανάσταση της τρουπας. Μήπως να πάρω το τουφέκι μου ........

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημερα με ομπρελα youtube.com/watch?v=fpigDGf6vXM

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ειρηνη το βρηκα @mastersakis ειναι: στοιχεια λογαρισμου - προσωπικες ρυθμισεις - ασφαλεια λογαριασμου τροποι συνδεσης. Εκει εχει την επαληθευση σε δυο βηματα

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από fog: “Μήπως έχεις ενεργοποιήσει two step verification; Δες τις ρυθμίσεις, το ίδιο συμβαίνει και στο Google με αυτή τη δικλείδα ασφαλείας. ” Ειρηνη το two step verification δεν το βρισκω ουτε στο κινητο ουτε στο pc