Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Magic WormHole

zanos - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Παράθεση από mastersakis: “Παράθεση από zanos: “Ερωτηση που εχει σχεση με το yahoo καθε φορα που μπαινω στο yahoo απο pc μου ζηταει να βαλω κλειδι ή να κανω επιβεβαιωση στο μηνυμα που στελνει, αυτο πως μπορω να το ακυρωσω για να να μπορω να μπαινω απο οποιοδηποτε pc χωρις να στελνει κλειδι ή επιβεβαιωση στο κινητο ” γι αυτόν ακριβώς τον λόγο παράτησα την yahoo και δεν ξαναμπαίνω στο mail μου. Κάθε φορά που πήγαινα να μπώ έκανα μια ώρα.......μόνο google τέλος!! ” Το καλο ειναι που εχω κ gmail αλλ…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ερωτηση που εχει σχεση με το yahoo καθε φορα που μπαινω στο yahoo απο pc μου ζηταει να βαλω κλειδι ή να κανω επιβεβαιωση στο μηνυμα που στελνει, αυτο πως μπορω να το ακυρωσω για να να μπορω να μπαινω απο οποιοδηποτε pc χωρις να στελνει κλειδι ή επιβεβαιωση στο κινητο

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα m.youtube.com/watch?v=Le_IyYLrUtQ

• Magic WormHole

Μήνυμα

ΠΑΝΤΑ

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Γιατί να μην στέλνει ; Με τα αντίστοιχα μεταφορικά βεβαίως. ” Επειδη πριν απο πολυ καιρο ειχα προσπαθησει αλλα δεν εστελνε Ελλαδα

• Magic WormHole

Μήνυμα

Γιατι στέλνει το amazon Ελλάδα?

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα m.youtube.com/watch?v=zc8hbSM1zVo

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλα ρε σεις μην δείτε κάποιον να ξεψυχάει αμέσως να τον κηδεψετε αντί να του κάνετε καμία τεχνίτη αναπνοή μπας ζωντανέψει για να το κρατησετε στη ζωή για να έχετε να περνάτε ωραία εσείς θέλετε να το ξεπαστρεψετε αμεσως,ρε τι σκληλικια είστε. Αρε θρυνε πως κατάντησες ούτε για λυπησει μας έχουν .

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα και καλή εβδομάδα m.youtube.com/watch?v=ECHSjLba0VA Καλά το κορίτσι τα σπάει

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα m.youtube.com/watch?v=8ISiGxgEtE4

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα καλό βροχερό Σαββατοκύριακο m.youtube.com/watch?v=WPyK0ehjnsU

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα και καλοχωνευτα τα χθεσινοβραδινα m.youtube.com/watch?v=3RaHTDNude4

• Magic WormHole

Μήνυμα

Άστα σήμερα για πρώτη φορά δεν έχει τσικνησμα στο σπίτι η γυναίκα δουλεύει απόγευμα τελειώνει στις 10 , ο γιος θα τσικνησει στο φροντιστήριο, στην δουλειά είχαμε προετοιμασία για μια άσκηση "Σωστρατος" που θα κάνουμε το άλλο Σάββατο,άστα πίκρα μεγάλη η σημερινή.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα m.youtube.com/watch?v=OQhbt2c8JqU

• Magic WormHole

Μήνυμα

Είναι μπουκομενος τωρα

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από osalonikios: “Παράθεση από zanos: “@osalonikios Ειναι απο τα μερη σου. ” Το ξέρω. Καμια 70αρια μέτρα από το κρεβάτι μου ειναι η στάση. Και λέω από το κρεβάτι μου γιατι βάζω και τις σκάλες που κατεβαίνω μέχρι και την στάση του λεωφορείου που ποτε δεν χρησιμοποιώ.:D ” Τωρα θα πεταχτει και ο αλλος και θα λεει οτι εισαι . Παράθεση από demakhs: “Παράθεση από zanos: “ ” Τσικνοπέμπτη στη Θήβα yeahhhhhh!!! ” Παλι τσαμπα θα την βγαλεις την τσικνοπεμτη κ τα γυναικοπαιδα στην Κω ? ή κ αυτα χρε…

• Magic WormHole

Μήνυμα

@osalonikios Ειναι απο τα μερη σου.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Εντοπισα τον Μητσο να κατεβαινει την Μεσογειων για το υπουργειο με το λεωφορειο

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα m.youtube.com/watch?v=0-7IHOXkiV8

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα m.youtube.com/watch?v=JaAWdljhD5o