Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 521-540 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Magic WormHole

zanos - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Το 2ο λαγαριασμο που έχω στο κινητό τον οποίο έβαλε ο γιος μου για να παίξει ένα παιχνίδι από το play store πως τον καταργώ?

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παντός ευτυχώς που είναι και ο @demakhs και έτσι εμείς οι αδαείς που έχουμε μαύρα μεσάνυχτα από pc και φλασαρισματα μάθαμε αρκετά πράγματα πάνω σ'αυτα τα θέματα .Μήτσο 2-3 φορές ακόμα και μετά θα πάρουμε μάστερ σε κινητά και pc.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Χρόνια πολλά στον Κιμ Γιονγκ Ουν που έχει γενέθλια σήμερα έχει και το κουμπί από το pc που ευτυχώς δεν κάνει μπιπ Παράθεση από demakhs: “Ναι Ειρήνη, δοκιμάσαμε δύο οθόνες, μια υποδοχή έχει μόνο από πισω.... ” Μια απορία έχω γιατί και οι δικές μου γνώσεις πάνω σε τέτοια θέματα είναι όπως του φίλου του @spideman3. πως γίνεται να έχει υποδοχή για οθόνη αλλά να μην έχει κάρτα γραφικών?

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Τέρμα το διάλειμμα μέσα τα κεφάλια. m.youtube.com/watch?v=GemKqzILV4w

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ μητέρα του forum @fog και @spideman3 @George Kaggelaris @balakof @makis1024, @geotzia και τέλος τον Αρχι...prixel

• Magic WormHole

Μήνυμα

@takisfrag και @sso ευχαριστώ πολύ.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα και χρόνια πολλά στους Γιάννηδες @vrs5 @johnny_red johnny wallker στις Γιαννες και σε όσους γιορτάζουν . m.youtube.com/watch?v=YKy4riaOBMk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Τετρακις μπραβο =============== Ιαν 6th 2018, 6:51pm =============== Τωρα που θα φυγει και ο Κατσε ποιος την χαρη σας

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

zanos - - Recoveries

Μήνυμα

@geoanto555 καλημερα στο mido του γιου δεν εχω θεμα οπως και στα νεα tools

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα και καλή επιφοίτηση m.youtube.com/watch?v=ii8pDdC8AiQ

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

zanos - - Recoveries

Μήνυμα

@geoanto555 στο kenzo με την νεα arΩma περαστηκε χωρις προβλημα το twrp3.2.1-1 και τα νεα εργαλεια

• Magic WormHole

Μήνυμα

Μια από τα ίδια σίγουρα, είναι σίγουρα δαχτύλος και μάλιστα Φ του @demakhs ο οποίος τώρα θα γελάει.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Την άλλη φορά θα βάλω πιο δύσκολα

• Magic WormHole

Μήνυμα

και ένα κουίζ για αλλαγή μέχρι να αρχίσει το Τανασι2 να αρχίσει φλασαρει. Βρείτε το όνομα του παιδιού.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Και μην ξεχασετε σημερα μετα τις 21:00 δυο νεα επεισοδεια της @demakhs production, πως φλασαρουμε recovery.img και αμεσος μετα πως φλασαρουμε xtrv arΩma rom " κινεζου θελοντος" με πολλη σανσπενς και ιντριγκα λιγο πριν γινει μπρικι για καφε το prixel-οφωνο

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα έφτασε και το Σαββατοκύριακο m.youtube.com/watch?v=XjhTHQhJLxs

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Μόνο από την σαμπάνια .......... όχι από τα κατορθώματα του αρχισκούληκα? Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Με τις χαμηλές πτήσεις του Αρχι......σκουλίκια θα έχουμε πιο πολύ γέλιο από του Αρκά.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ωχ το μάτι μου

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα m.youtube.com/watch?v=sonYFxHHvaM

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Ναι αλλά από υποστήριξη δεν έχει καρδιά μου η εταιρεία. Δεν θέλω να είμαι έρμαιο των Χ costum rom, οι οποίες κακά τα ψέματα όσο τέλειες και να είναι έχουν τα θεματάκια τους. Επίσης ο 820 είναι ένα αποτυχημένο soc για αυτό έβγαλε τον 821 που θα πάρει χαλαρά OREO σε official rom όλων των εταιρειών κινητής. ” Αμα υπαρχει ο @demakhs..............