Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 541-560 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
Μήνυμα@spideman3 σβουντουρατο
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Παράθεση από zanos: “Ασε που μπορει να θα ηθελε να περασω και κανενα twrp τυπου zxc ” Θα σε βοηθούσα εγώ βρε, καμία ανησυχία!!! ” Δεν ανυσηχω απλα σκιαζομαι
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από fog: “Οι σωστές ερωτήσεις φέρνουν γρήγορες λύσεις Αν ρώταγες : γιατί δε μου τρέχει το unlock, θα ψάχναμε καμιά βδομάδα dll στο system32 ” Ασε που μπορει να θα ηθελε να περασω και κανενα twrp τυπου zxc
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από fog: “Δεν τρέχεις αυτό το εκτελέσιμο αλλά το miflash_unlock.exe ” Ναι ρε Ειρηνη δικιο εχεις.Ειπαμε λιγο τα μελομακαρονα πολυ η πρεσβυωποια
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜια απορια απο το pc της δουλειας δεν μπορω να ανοιξω το fastboot unlock.exe απο το zip που ειναι για ξεκλειδωμα του booloader της τελευταιας εκδοσης ενω την παλια εκδοση την ανοιγει κανονικα αλλα στο 50% μου ζηταει να κανω upgrade ,εχει να κανει με καποιο αρχειο απο το pc εχω windows7
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρες πολλές. m.youtube.com/watch?v=0WUdlaLWSVM
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα να μπαίνουμε σιγά σιγά στους καθημερινούς ρυθμούς μας. m.youtube.com/watch?v=NrLkTZrPZA4
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από geotzia: “Καλή χρονιά παίδες!!!!!! Ότι επιθυμεί ο καθένας μας να το πάθει!!! Αλλά προσοχή...να ξεχωρίσουμε τα σημαντικά από τα ασήμαντα. Χρόνια πολλά σον Βασίλη και στό μωρό μου,την γυναίκα μου που γιορτάζει σήμερα ” Να τους χαιρεσαι
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από zanos: “@MIUI_ART καλησπέρα και καλή χρονιά να έχουμε. Στο mido όταν το μενού είναι στα Ελληνικά το face data δεν σε αφήνει να προχωρήσεις,λογο του ότι πολύ πιθανόν επειδή η μετάφραση από αγγλικά στα ελληνικά είναι πιο μεγάλη δεν σε αφήνει να κάνεις scroll down ώστε να πατήσεις το επομενο,ενώ στο αγγλικό μενού μπορείς πατήσεις το next. ” Σίγουρα το έχουν παρατηρήσει και σίγουρα έχει αναφερθεί και σε άλλες γλώσσες πλην της Αγγλικής και πιστεύω σύντομα θα μπεί …
-
Magic WormHole
Μήνυμα@linuxilakis χρονια πολλα οτι επιθυμης να σου'ρθει
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα καλή χρονιά σε όλους και καλή εβδομάδα m.youtube.com/watch?v=0DE3CTcGqCs
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλή χρονιά με υγεία
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
zanos - - Recoveries
Μήνυμα@geoanto555 με το mido όλα καλά . Καλή χρονιά.
-
zanos - - Recoveries
ΜήνυμαΠυραυλος το recovery πολυ ωραιο @geoanto555 ετοιμασε και για mido ζουλεψε ο γιος και πες μου
-
zanos - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Στο land το νέο έχει θέμα με τις arwma και το ψάχνουμε... =============== Δεκ 31st 2017, 5:47pm =============== forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/47837/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/47838/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/47839/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/47840/ Για τους λάτρεις του σκαλίσματος . όποιος ενδιαφέρεται μου γράφει να το κάνω για το κινητό του. Προς το παρών είναι μόνο για kenzo-kate ” Στο instal image διαλεγω τ…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΑρχσαν τα παρακαλια TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI
-
@MIUI_ART καλησπέρα και καλή χρονιά να έχουμε. Στο mido όταν το μενού είναι στα Ελληνικά το face data δεν σε αφήνει να προχωρήσεις,λογο του ότι πολύ πιθανόν επειδή η μετάφραση από αγγλικά στα ελληνικά είναι πιο μεγάλη δεν σε αφήνει να κάνεις scroll down ώστε να πατήσεις το επομενο,ενώ στο αγγλικό μενού μπορείς πατήσεις το next.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕρωτηση φιλος θελει να αγορασει xiaomi και ειναι μεταξυ mi max 2 και redmi note 4x πιο απο τα δυο
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα m.youtube.com/watch?v=IcZ0s5xYoiw
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαι όπως γίνεται πάντα κάθε φορά τον τελευταίο καιρό θα βγει και θα λέει οτι τα κατάφερα και τι μεγάλος αρχισκοληκας που είμαι.