Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 621-640 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαπως ετσι πρεπει να πηγαινει ο Μαρκος για δουλεια. facebook.com/ILoveSchaschlik/videos/1542749272488360/
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρες m.youtube.com/watch?v=w869Avr_fXI
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΗ μπίλια έκατσε στο mi band 2
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από geozn8: “Παράθεση από zanos: “Μωρε χτυπατω και μη μασάς και πες μας εντυπώσεις γιατί το ζαχαρωνει και ο γιος μου και άμα αξίζει να κάνω την κίνηση. ” Παράθεση από demakhs: “τόσα fanboy εδώ μέσα, κανείς δεν έχει mi band 2?? ” Το mi band 2 μου είναι σούπερ ντουπερ σκωληξ.. Τι θέλετε να μάθετε?? ” Αν ψήνει και καφέ.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤι αμασητα τα κατάπιες
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαλι καλα που ηταν ο Κλουζω στη μεση αλλιως θα μας ειχαν διαγραψει και εμας
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από Alex_MLT: “Μπα, μαζί μας ήταν και αυτός... Παράθεση από spideman3: “Γενική κουβέντα για το mi4c - lIbra ” Ρε αυτοί εκεί τι λένε για πορθητες, τσιγκινα, τοίχους.. και σε εμάς για ένα δακτυλακι έγινε της βόρειας Κορέας το κιγκλιδωμα... Ντροπή, αίσχος και ξανά ντροπή τους. ” Μα τι λες συγκρινονται πορθητες, τσιγκινα, τοίχοι με ενα δακτυλακι
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα m.youtube.com/watch?v=3pBQY4QlR9Q
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΘελει να μετραει τα χτυποκαρδια στο ...........unboxing που θα κανει στο μελλον.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜωρε χτυπατω και μη μασάς και πες μας εντυπώσεις γιατί το ζαχαρωνει και ο γιος μου και άμα αξίζει να κάνω την κίνηση.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
zanos - - Recoveries
ΜήνυμαΟκ ευχαριστώ =============== Δεκ 13th 2017, 12:49pm =============== Παράθεση από demakhs: “Συγχαρητηρια, με τη βοήθεια του Γιώργου, τα κανες σαλάτα!!! ” Προσπαθώ ότι μπορώ κάνω
-
zanos - - Recoveries
Μήνυμα@geoanto555 από τα tools έκανα unroot device και έβγαλε με κόκκινα αυτό το οποίο μάλλον έχει να κάνει με το θέμα που έχω για φόντο σωστά ή είναι κάτι άλλο? Το fingerprint το δοκίμασα δουλεύει. Το no-verity και το del Apps με τι έχει να κανουνforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/69191/ και κάτι που παρατήρησα τώρα και δεν έχει να κάνει με το twrp,αλλα με τον broswer του κινητού όταν πάτησα Συνημμένα μου άνοιξε " συστημα android , ηχογράφηση και έγγραφα" ενώ παλιά έβγαζε άλμπουμ και άλλα .
-
zanos - - Recoveries
Μήνυμα@geoanto555 το εβαλα στο κινητο στο αποθηκευτικο χωρο και σε φακελο εχω μπει σε twrp αλλα δεν το βρισκω ενταξει το βρηκα ακυρο
-
zanos - - Recoveries
ΜήνυμαΣε kenzo ολα οκ, εν αναμονη για τα καλα
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα m.youtube.com/watch?v=W9kdWYNx4fw
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕνημερωστε τα νεα παιδια οτι υπαρχει και η τρουπα οχι αοριστα για να μην τους στελνουν στα διεγραμμενα μηνυματα ουτε pm και φ@φ@ρ@ες. Γι'αυτο ολοι στη.......... youtube.com/watch?v=WVroFRJYJkc
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρες m.youtube.com/watch?v=2LE0KpcP05I