Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 621-640 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• @kongeo οπως σου ειπαν ο @makisfz και ο @George Kaggelaris ειχεις το kenzo κατι ξερουν, τωρα αμα θελεις να το διαπιστωσεις και μονος σου κατεβασε την εφαρμογη AIDA 64 και δες στο system εκει που λεει device σου λεει την ονομασια του κινητου.

• Magic WormHole

zanos - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Καπως ετσι πρεπει να πηγαινει ο Μαρκος για δουλεια. facebook.com/ILoveSchaschlik/videos/1542749272488360/

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρες m.youtube.com/watch?v=w869Avr_fXI

• Magic WormHole

Μήνυμα

Η μπίλια έκατσε στο mi band 2

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από geozn8: “Παράθεση από zanos: “Μωρε χτυπατω και μη μασάς και πες μας εντυπώσεις γιατί το ζαχαρωνει και ο γιος μου και άμα αξίζει να κάνω την κίνηση. ” Παράθεση από demakhs: “τόσα fanboy εδώ μέσα, κανείς δεν έχει mi band 2?? ” Το mi band 2 μου είναι σούπερ ντουπερ σκωληξ.. Τι θέλετε να μάθετε?? ” Αν ψήνει και καφέ.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Τι αμασητα τα κατάπιες

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παλι καλα που ηταν ο Κλουζω στη μεση αλλιως θα μας ειχαν διαγραψει και εμας

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από Alex_MLT: “Μπα, μαζί μας ήταν και αυτός... Παράθεση από spideman3: “Γενική κουβέντα για το mi4c - lIbra ” Ρε αυτοί εκεί τι λένε για πορθητες, τσιγκινα, τοίχους.. και σε εμάς για ένα δακτυλακι έγινε της βόρειας Κορέας το κιγκλιδωμα... Ντροπή, αίσχος και ξανά ντροπή τους. ” Μα τι λες συγκρινονται πορθητες, τσιγκινα, τοίχοι με ενα δακτυλακι

• Παράθεση από spideman3: “Απο σήμερα μόνο με τσιγκινο κίνδυνος θάνατος κυκλοφορεί και οπλοφορεί (Hidden Content) ” Και τοιχο τοιχο

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα m.youtube.com/watch?v=3pBQY4QlR9Q

• Magic WormHole

Μήνυμα

Θελει να μετραει τα χτυποκαρδια στο ...........unboxing που θα κανει στο μελλον.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Μωρε χτυπατω και μη μασάς και πες μας εντυπώσεις γιατί το ζαχαρωνει και ο γιος μου και άμα αξίζει να κάνω την κίνηση.

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

zanos - - Recoveries

Μήνυμα

Οκ ευχαριστώ =============== Δεκ 13th 2017, 12:49pm =============== Παράθεση από demakhs: “Συγχαρητηρια, με τη βοήθεια του Γιώργου, τα κανες σαλάτα!!! ” Προσπαθώ ότι μπορώ κάνω

zanos - - Recoveries

Μήνυμα

@geoanto555 από τα tools έκανα unroot device και έβγαλε με κόκκινα αυτό το οποίο μάλλον έχει να κάνει με το θέμα που έχω για φόντο σωστά ή είναι κάτι άλλο? Το fingerprint το δοκίμασα δουλεύει. Το no-verity και το del Apps με τι έχει να κανουνforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/69191/ και κάτι που παρατήρησα τώρα και δεν έχει να κάνει με το twrp,αλλα με τον broswer του κινητού όταν πάτησα Συνημμένα μου άνοιξε " συστημα android , ηχογράφηση και έγγραφα" ενώ παλιά έβγαζε άλμπουμ και άλλα .

zanos - - Recoveries

Μήνυμα

@geoanto555 το εβαλα στο κινητο στο αποθηκευτικο χωρο και σε φακελο εχω μπει σε twrp αλλα δεν το βρισκω ενταξει το βρηκα ακυρο

zanos - - Recoveries

Μήνυμα

Σε kenzo ολα οκ, εν αναμονη για τα καλα

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα m.youtube.com/watch?v=W9kdWYNx4fw

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ενημερωστε τα νεα παιδια οτι υπαρχει και η τρουπα οχι αοριστα για να μην τους στελνουν στα διεγραμμενα μηνυματα ουτε pm και φ@φ@ρ@ες. Γι'αυτο ολοι στη.......... youtube.com/watch?v=WVroFRJYJkc

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρες m.youtube.com/watch?v=2LE0KpcP05I