Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 661-680 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΗ καινουργια ArΩma της εβδομαδας
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από vrs5: “Και τι θα αλλάξει συνονόματε, θα έρθουν και θα περάσουν και αυτά όπως και τα άλλα. Και η ζωή συνεχίζετε.... Καλημέρα σας ” Οπως και να το κάνεις αλλάζει λίγο η διάθεση
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα και καλό μήνα πάει και αυτή η εβδομάδα,όλο και πλησιάζουν τα Χριστούγεννα. m.youtube.com/watch?v=Z0GFRcFm-aY
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα m.youtube.com/watch?v=N-rnyK4Q1Kw
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Με το που δουλέψει , το γραπώνεις χάρισμά του οι φορτιστές, του δίνεις τα λεφτά και ζήτα του τα διπλά να του το ξαναπουλήσεις , εάν το θέλει πίσω. ” Τωρα δεν την ξαναπαθαινω άμα μου ξανασυμβεί.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜωρε εγώ και το δοκίμασα του έβαλα την κάρτα cim (έτσι την λέει ο ινσπεκτορας) και τηλέφωνο πήρα αλλά όταν το έβαλε στη θήκη εκεί έκανε το μαγικό του και μπροστά στα μάτια μου και πήρα το ....
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΑστα να πάνε πριν 4 χρόνια στη Βουλγαρία μου πούλησαν για 50 ευργια iphone και τελικά μου βγήκε ένα κομμάτι κοντραπλακέ, έχουν δίκιο που λένε την πάτησα σαν μ@λ@κ@ς. =============== Νοε 29th 2017, 7:23pm =============== Παράθεση από demakhs: “Αυυος που είναι κ πρέπει, να ζητήσει συγγνώμη, να τελειώνουμε με αυτό θέμα...δε συνάδει όλο αυτό, με το πνεύμα της τρουπα...χάϊντε!!! ” Αυυος Αυυος έχεις δίκιο .
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΟ Ντουντού ξανά χτυπάει. Γυναίκα νόμιζε ότι αγόρασε κινητό ενώ τελικά ήταν ... πατάτες (βίντεο) | Pronews
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημερα youtube.com/watch?v=6zkMARyxPXw
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Κάποιες συσκευές ναι. Η σειρά Mi σχεδόν όλες. Από redmi μάλλον καμιά. Δες τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής που σε ενδιαφέρει. ” Κατάλαβα απογοητεύσει. Ευχαριστώ.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΡε παιδιά να ρωτήσω κάτι άσχετο. Τα xiaomi κινητα υποστηρίζουν NFC
-
Magic WormHole
ΜήνυμαUnboxing θα έχουμε ήηηηηηηηη......
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα m.youtube.com/watch?v=AWAsI3U2EaE
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠονάει η αγάπη μάτια μου πονάει...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα και καλή εβδομάδα με ομπρέλα και τρέλα m.youtube.com/watch?v=qzTZ76vhnKk =============== Νοε 27th 2017, 6:59am =============== "Έκλαψα" Σαουδαραβικο Talent show τραγουδάει Bob Marley Σαουδική Αραβία έχεις ταλέντο ή πώς να «εκτελέσετε» τον Bob Marley | Pronews
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΟχι πες πες θέλουμε να διαβάσουμε το στορυ. =============== Νοε 26th 2017, 9:28pm =============== Περιμένουμε με αγωνία όπως με το unboxing
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΞέρεις τώρα θα αρχίσει να λέει ότι έπιασε έναν ξιφία και εκεί που πήγε να τον βγάλει με την απόχη του έσπασε η πετονιά ή ήταν τρύπια η απόχη κλπ....
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤον καιρό που ήμουνα φαντάρος με αυτά πολεμούσαμε forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/46400/ Τι G3 HK FN και Φ@π@ρια
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από seitman: “Καλημέρα. Κάνει πείνα ή εγώ πεινάω; ” Μαλλον δίψας
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα m.youtube.com/watch?v=j2XX369Zwu0 Παράθεση από spideman3: “Χάλια φωτογραφίες. Αν είναι από το prixelokinito δέσε το με μια κλωστή στην άλλη άκρη πέτρα και στο λιμάνι. ” Να δούμε τι ψάρια πιάνει και αν