Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 279.

• Οπως σωστα ειπες ο bootloader ειναι ξεκλειδωτος. Το προβλημα ειναι οτι (αν δεν κανω λαθος) δεν μπορεις ξερεις με ποιον τροπο ξεκλειδωθηκε. Official ή unofficial? Αν εχει ξεκλειδωθει με unofficial τροπο τοτε αν πας να περασεις την ελληνικη ρομ μπορει να αντιμετωπισεις σοβαρο προβλημα(hardbrick). Οποτε νομιζω το καλυτερο ειναι να περασεις με Miflash μια official dev rom οποτε αν το τηλεφωνο εχει ξεκλειδωθει με μη επισημο τροπο θα ξανακλειδωσει. Μετα, αφου θα εχει παρει το Miaccount σου εγκριση για…

• Παράθεση από Xoutas Lefteris: “εαν ακουλωθησω αυτομ τον οδηγο θα εχω αποτελεσμα???? Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader) ” Εγω προτιμω τον αλλο τροπο για να περασω official rom, αυτον που περιγραφεται εδω Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) Γινεται καθαρη εγκατασταση και δεν μπλεκω με το mipcsuite που μερικες φορες τρωει κολληματα

• Η ρομ αυτη ειναι developer και custom. Πειραγμενη απο τον gkalen. Απ οτι διαβαζω ειναι πολυ καλη. Προσωπικα δεν την εχω χρησιμοποιησει. Βαλε ειτε αυτην ή αν θελεις υπαρχουν και οι επιλογες της ελληνικης κοινοτητας που μας φιλοξενει. Η τελευταια developer ειναι εδω [GTV-6.9.1/2] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 3/9 01:15) και η stable εδω [Ενημέρωση 1/9/2016] H νέα λίστα με τις STABLE V8.0.X.0 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !

• Παράθεση από dkmaster: “Καλησπέρα παιδιά. Προσπαθώ να ακολουθήσω τον οδηγό αλλά έχω το εξής πρόβλημα, ενώ το τηλέφωνο το βλέπει ως QDLOADER 9008 στο device manager στην τελευταία έκδοση το XiaomiFlash όταν πατάω refresh βγάζει specified cast is not valid. Έχω windows 8 64-bit και signature off ” Εβγαλες ακρη? To Miflash βλεπει το τηλεφωνο? Γραφει COM10 κατω απο το device?

• @tsili Η ρομ που φοραει το κινητο σου ειναι κατα πασα πιθανοτητα unofficial. Θα ελεγα σιγουρα αλλα ειναι μια ωρα δυσκολη για ερευνα. Παντως ελληνικη γλωσσα + stable xiaomi rom δεν νομιζω οτι γινεται.. -Για το τηλεχειριστηριο νομιζω φταιει η ρομ. Δεν εχει αναφερθει τετοιο προβλημα για τις ελληνικες ρομ απ οσο γνωριζω. Για να τσεκαρεις παντως αν οι υπερυθρες του κινητου δουλευον κανονικα μπορεις να πας στις ρυθμισεις>σχετικα με το τηλεφωνο>κλικ 4-5 φορες πανω στην εκδοση kernel>single item test κα…

• Εν κατακλειδι μην κοιτας καν ποση ραμ εχει ελευθερο το τηλεφωνο και μην κλεινεις καν τις εφαρμογες στο background.. αν θελεις καποιες μονιμα ανοιχτες μπορεις να τις κλειδωσεις. Τις υπολοιπες ασε να τις διαχειριζεται η συσκευη και enjoy.

• Παράθεση από Xoutas Lefteris: “καλησπερα σημερα πειρα το κιμητο στα χερια ,ου απο οτι ειδα απο fast boot ο bootloader ειναι κλειδωμενος (να υποθεσω οτι αυτο ειναι καλο??) reset wipw πως μπορω να κανω??? ” Καλο ειναι ναι. Τι εννοεις φιλε reset wipw? Καθαρη εγκατασταση νεας ρομ νομιζω οτι πρεπει να κανεις.. O οδηγος ειναι αυτος εδω Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) Αν πανε ολα καλα και θελεις να περασεις ελληνικη ρομ στη συνεχεια θα κανεις ξεκλειδωμα του b…

• @derveni Απ οτι ειχαν πει οι δασκαλοι εδω αν εκτος απο wipe data/cache/dalvik κανεις και wipe system πρεπει να κανεις reboot to recovery και μετα να προχωρησεις σε install της νεας ρομ. Caeser αν υπαρχει και τιποτα αλλο να προσεξουμε πες το να αποφυγουμε τα τουβλα

• Εχει αναφερθει στο παρελθον αυτο το μαγαζι για αθηνα ÅðéóêåõÞ êéíçôþí Iphone êáé Notebook Δεν εχω καμια εμπειρια με το καταστημα.. απλα το ειχε ποσταρει καποιος και συγκρατησα το λινκ καλου κακου.

• Καλησπερα, εχω το mi5 και του εχω βαλει την ελληνικη dev rom 6.8.11. Εδω και 2 ημερες δεν λειτουργει η περιστροφη οθονης πουθενα. Ουτε σε φωτογραφιες, ουτε στον borwser ουτε στο youtube (ακομα κι αν πατησω maximize κατω δεξια δεν κανει τιποτα. Δεν προβαλει το βιντεο σε πληρη οθονη). Μπηκα στο cit και ειδα οτι δεν υπαρχει καν η επιλογη για gyroscope που πιστευω θα επρεπε να υπαρχει εκει. Εχετε καμια ιδεα τι μπορει να φταιει? Σκεφτηκα να περασω παλι απο πανω την ιδια ρομ μηπως στρωσει(ελπιζω οτι ε…

• Παράθεση από XiaomiFTW: “Δε με νοιάζει ή προϊστορία κανενός. Με νοιάζει τι βλέπω τώρα. Ναι δεν μπαίνει ούτε απ τον updater ούτε με συνδυασμό των κουμπιών. Δεν ξέρω αν έχει κατεστραμμένη recovery ή κάτι άλλο οπότε ακολουθώ πάλι τον οδηγό για flash της official; ” Κι εμένα με νοιάζει τι βλέπω τώρα. Βλέπω ένα άτομο που μπηκε σε ένα φόρουμ, όπου εθελοντές θυσίαζουν το χρόνο τους και μοιράζουν απλόχερα τις γνώσεις τους για να βοηθήσουν χωρίς αντάλλαγμα ανθρώπους να φτιάξουν τις συσκευές τους, κι αυτό…

• Παράθεση από LoufasGR: “Μιας και είναι η πρώτη φορά που περνάω εβδομαδιαία ενημέρωση απλά να πετάξω το αρχείο μέσα στην κάρτα με όνομα ''update'' και το κάνω install από recovery mode? ” Εξαρταται απο το ποια ρομ φορας τωρα. Αν εχεις αλλη ελληνικη dev που να ειναι και προσφατη (miui8) τοτε ναι. Πεταξε το μεσα, μπες recovery και κανε install. Μετονομασια δεν χρειαζεται απ οτι ξερω.

• Παράθεση από geoanto555: “Γεια σας .. γεια σας.. Υπάρχει κάποιος Αθήνα Καλλιθέα να βοηθήσει την Βάσια @gallinda να βάλει Ελληνική ρομ; Ευχαριστώ... ” Μπορω να βοηθησω κι εγω. Ας μου στειλει μηνυμα οταν παρει την εγκριση απο Xiaomi.

• Καποια στιγμη θα βγαλει προβλημα λογικα. Καλυτερα να βαλεις ή την global official rom ή την ελληνικη ρομ. Αγγλικα εχουν ολες.

• Για να βαλεις ομως μετα την ελληνικη ρομ πρεπει να ξεκλειδωσεις τον bootloader.

• Συγνωμη εκ των προτερων για το offtopic @pavlidisc Αυτο το κομματι ειναι γραμμενο για τους ios users youtube.com/watch?v=uAOkLDhRP28. Οποτε αν εχεις δικιο και γινει καποτε η xiaomi σαν την apple εγω θα αλλαξω εταιρια.. Για να σου προσφερει η apple ασφαλεια και ταχυτητα σε βαζει μεσα σε ενα κλουβι οπου εχεις περιορισμενες δυνατοτητες. Και γι αυτο τρεχει σφαιρα ακομα και με χαμηλοτερα specs το λειτουργικο της. Ειναι καλυτερα optimized γιατι βγαινει για 5 συσκευες αλλα ειναι και κουτσουρεμενο. Αποδ…

• @fragsp α) Δεν γνωριζω β) Κανε αμεσα την αιτηση για unlock (αφου πρωτα φτιαξεις miaccount) και μεχρι να ερθει το κινητο θα εχεις παρει και την εγγριση. Για να καθαρισει το κινητο προτεινω να περασεις μια fastboot dev κινεζικη ρομ μεσω Miflash μετα να ξεκλειδωσεις τον bootloader και μετα να περασεις την ελληνικη ρομ. Επειδη την διαδικασια αυτη την εκανα σε mi4c 8 μηνες πριν ας το επιβεβαιωσει καποιος πιο ειδικος.. γ)Για τους drivers κανε την διαδικασια που λενε οι οδηγοι και θα επιβεβαιωσεις οτι …

• Γιατι αν παθει κατι το τηλεφωνο σε κανα 6μηνο++ (λεμε τωρα) πιστευετε θα ξερουν εδω στο ελληνικο καταστημα τι ρομ φορουσε το κινητο που πουλησαν? Εγω αμφιβαλω. Προσωπικα θα του περνουσα κανονικα την ελληνικη ρομ κι αν στο μελλον χρειαζομουν την εγγυηση θα του εβαζα μια official και θα το εστελνα στο σερβις.

• Παράθεση από giorgos68: “Καλησπέρα παίδες.Θέλω την βοήθεια σας σαν αρχάριος.Μόλις έφτασε στα χέρια μου το Redmi Note 3 Pro το οποίο φοράει αν δεν κάνω λάθος την MIUI Global 7.3.Το θέμα μου ειναι οτι ξεκινώντας το αρχικό σετάρισμα σου δίνει στην αρχική οθόνη επιλογή για Ελληνικά αλλά στην επόμενη που διαλέγεις την χώρα δεν εχει την Ελλάδα σαν επιλογή.Τι κάνω για να συνεχίσω το αρχικό σετάρισμα ?? Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια . ” Προσεχε διότι είσαι σε θέμα του redmi 3 pro ενώ εσύ έχεις το redm…

• Xiaomi redmi 3 pro keyboard

ianpan24 - - RedMi 3 & PRO (Ido)

Μήνυμα

Δοκίμασε να βάλεις το SwiftKey και να πας ρυθμισεις-> γλώσσα και εισαγωγή->προεπιλογη και να το ενεργοποιησεις από εκεί.