Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 279.
-
Παράθεση από Sakoumidis: “Αυτός ο οδηγός προορίζεται για κινητά με επεξεργαστή snapdragon. Σε κινητά με επεξεργαστή mtk ποιον τρόπο χρησιμοποιούμε για να κάνουμε καθαρή εγκατάσταση;” Αν εχεις το redmi pro που γραφεις στο προφιλ σου ο οδηγος ειναι αυτος Ολοκληρωμένος οδηγός για το Flash της ROM στο RedMi PRO (Omega)
-
Παράθεση από PontiosDA: “Χίλια ευχαριστώ για την ανταπόκριση και την ευχη σου..ελπιζω ολα να πανε καλά γιατί αν κ με τα αγγλικά δεν εχω θεμα με παραξενεψε πολυ οταν διαβασα πως πρεπει να κανω ολοκληρη διαδικασία για να περασω μια γλώσσα στο κινητό πραγμα που σε αλλα είναι πανεύκολο... Βασικα θα θελα να μ πεις αν ειν μεγαλη διαδικασία η κατι ευκολο και απλο και κυριως ΑΚΊΝΔΥΝΟ για το κινητο και την πληρη λειτουργία του...γιατι αν ειν να ρισκαρω εστω και στο ελάχιστο να το αφησω με αγγλικο μενου. …
-
Ωραιος! Χρονια πολλα με υγεια φιλε. Τις λυσεις που σου προτεινα κι εγω εδω τις εχω διαβασει. Με βοηθησαν τα παιδια και τωρα βοηθω κι εγω οσο μπορω. Δεν ειμαι κανενας expert. Παθων ειμαι. αχαχαχχα Καλο βραδυ.
-
Παραξενο.. παντως για να προχωρησεις πρεπει να το δει sαν fastboot device. Κι αν δε στο βλεπει τοτε σου λειπουν καποιοι drivers. Αν δεν μπορεις να επιλεξεις παλιοτερο driver τοτε ισως πρεπει να τους περασεις παλι μηπως φτιαξει. Υπαρχει κι αυτο το σκριπτ που κανει ευκολα την δουλεια. Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & χ86 Αλλιως περιμενεις το πρωι να σε βοηθησει καποιος απο τα παιδια εδω που ειναι ξεφτερια
-
Τι εγινε? Εκρηξη?
-
format data, reboot recovery, wipe cache/dalvik/data (αυτη τη φορα δεν θα δεις errors λογικα), back, install, επιλεγεις την sd card και περνας τη ρομ
-
Καλησπερα Οταν εκανες τα wipes μηπως σου εβγαλε καποια errors με κοκκινα γραμματα? Αν ναι τοτε πηγαινε στο μενου wipe και πατα format data> YES. Μετα κανε reboot recovery και λογικα θα βλεπει την sd καρτα σου και θα περασεις απο εκει την ρομ.
-
Παράθεση από geotzia: “Εκτός το ρίσκο του τελωνείου είναι καί πολύ μεγάλος πλέον ο χρόνος αναμονής 30-40+μέρες ... σύν τού ότι αν περάσει τελικά τελωνείο είναι +άλλον ένα μήνα τουλάχιστον.. Ή Ελλάδα λοιπόν ή Ευρωπαικές αποθήκες είναι σχεδόν μονόδρομος. ” Το ρισκο του τελωνειου υπαρχει. Οσον αφορα ομως τον χρονο παραδοσης ας μην ειμαστε τοσο υπερβολικοι. Ειναι κι εκει θεμα τυχης. Πριν μια εβδομαδα παρελαβα κινητο απο το gearbest το οποιο εκανε 19 ημερες να ερθει.