Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 373.
-
Έχεις δοκιμάσει με άλλο καλώδιο και σε άλλη θύρα; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από 3ftw: “Παράθεση: “Δυστυχώς εγώ δεν το ξέρω σίγουρα οπότε εν αναμονή κάποιου που γνωρίζει ότι ισχύει αυτό που λες @3ftw ” Είμαι σίγουρος ότι εδώ μέσα κάποιος το είχε αναφέρει. Εγώ δεν έχω καταλάβει το άλλο. Το πρόβλημα με το shell, στο βγάζει αφού συνδέσεις το τηλέφωνο με το Pc η είναι μόνιμα αυτή η δουλειά; ” Παράθεση από 3ftw: “Καλά γενικά δεν συνδέω το κινητό με τον υπολογιστή. Και εφόσον υπάρχει "λύση" γιατί μας φοβεριζουν όλοι με τον κακό λύκο το shell; εγώ νόμιζα είναι μόνιμο τ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από baiosss: “Τον τελευταίο καιρό με τις τελευταίες ρομς παρατηρώ και γω ψιλομεγαλα ποσοστά από android system. Γύρω στα 15-17% παίζει. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ακριβώς τα ίδια είχα κι εγώ, αφού έκανα wipe cache και dalvic στην επόμενη επανεκκίνηση είχα 650mb από τα 3gb ελεύθερα, αναγκαστικά ξαναέκανα wipe και έστρωσε. Καλύτερα να περιμένεις την επόμενη dev που θα έχουν βάλει τα παιδιά και τον αναβαθμισμενο SU Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας T…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Είναι πρόβλημα του Mi PC Suite και δεν το κάνει μόνο σε σένα! Γενικά το Mi PC Suite έχει αποδειχτεί ψιλό άχρηστο για backups!! :(” Στο μόνο πράγμα τελικά που είναι αποδεδειγμένα καλό το Mi pc suite είναι στο να σου ενεργοποιεί το shell !!!!!! Χαχαχα Άμα είσαι root.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τελικά αυτή η ρομ έιχε λίγο περιπέτεια...αφού την κατέβασα έιπα να κάνω clean εγκατάσταση και έκανα factory reset, αμ έλα που δεν επανεκκίνησα και πήρα ένα ωραίο error 7, τέλως πάντων σβήνω τον φάκελο twrp και ξανακάνω εγκατάσταση, restore τις εφαρμογές μου βγάζει να κάνω και update το SU κάνω και επανεκκίνηση και ολα κομπλέ, όλα αυτά Σάββατο βράδυ, βάζω λειτουργία πτήσης και το πρωί από 60- 70 % που το άφησα άναβε κόκκινο λαμπάκι και είχα 13%. Αμαν λέω και αρχίζω να ψάχνω για shell, Google serv…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “ΟΛΑ ΚΟΜΠΛΕ με την επαναφορά του τελευταίου μου τοπικού back up... (με εξαίρεση το Viber, που είναι "δυσκοίλιο" όπως πάντα στα restore... και έπρεπε να το ξαναστήσω...) Τώρα πρέπει να βρούμε τρόπο να "απαγορεύσουμε" ή να μπλοκάρουμε το αυτόματο update του SuperSU μέσα απο το Google Play (δηλαδή όπως ζήτησε σε σένα γιατρέ). Καμμιά ιδέα? Πως μπλοκάρει αυτό?” Ανοίγεις το play πας στις εφαρμογές σου ανοίγεις την superSU και πάνω δεξιά πατάς τις τρεις τελίτσες και ξετικαρεις το A…
-
Καλημέρα @geoanto555. Εννοώ οτι profile σαν της 7, αυτά καθαυτά δεν υπάρχουν, να ορίσεις πχ Προφίλ "πρωί" με X ρυθμίσεις, προφίλ "εργασία" με Ψ ρυθμίσεις κλπ παπαλα, χρονοδιάγραμα ναι υπάρχει όπως λες σε άλλο μέρος. Δεν το είχα δουλέψει στην 7, απότι έχω διαβάσει λέω. Unfortunately in MIUI 8, some features have been removed from the Security App. The Data Saver has been removed (do not function well anyway), and battery profiles as well. Now we can no longer have different battery profiles to sw…
-
Παράθεση από 3ftw: “Παράθεση από omek07: “Παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει πως κάνουμε backup εφαρμογές και ρυθμίσεις έτσι ώστε να περάσω το backup αυτό μετά από flash νέας ρομ? Αν παω από 8 σε 7 μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτό το backup? ” Ρυθμίσεις, πρόσθετες ρυθμίσεις, αντίγραφα και επαναφορά και είναι η πρώτη επιλογή ” Το backup όσον αφορά τις εφαρμογές είναι ΟΚ, αλλά για τις ρυθμίσεις οχι και τόσο, τα προφίλ στην μπαταρία της 7 ας πούμε δεν υπάρχουν στην 8 οπότε το restore ισως δημιουργήσει προ…
-
Παράθεση από Geowrc: “Καλημέρα σε όλους. Μήπως ξέρει κανείς τι μπορεί να το κρατάει ενεργό. Η μόνες εφαρμογές στην αυτόματη εκκίνηση είναι Viber και Skype ” Όπως φαίνεται είναι το Google Services .... μετά από επανεκκίνηση λογικά θα σου σταματήσει
-
Το Soko-ban το θυμάστε;;; Ατελείωτες ώρες forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/15877/ oAAAAAElFTkSuQmCC