Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 373.
-
τελικά ήταν η έκδοση του mi unlock, ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΥ όλους σας. Συνεχἰζω ολοταχώς. =============== Μαι 12th 2017, 11:25pm =============== Τελικά μετά το φλασ του twrp και της 7.5.11 και ενώ δεν έδειξε κανένα σφάλμα έμεινα στο mi logo. Ακολουθώ αυτόν τον οδηγο ; Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom και κατεβάζω αυτό; Redmi Note 4X Latest Global De…on Fastboot File Download
-
Σε Redmi Note 4X Global με την 8.2.4.0 μέσα προσπαθώ να βάλω την dev για να περάσω την Ελληνική αλλά ο updater μου βγάζει "Αδυναμία επαλήθευσης ενημέρωσης". Έχω κατεβάσει την 7.5.11 dev rom από εδώ για το Redmi Note 4X Global. Φίλε @geoanto555 τα φώτα σας... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/36478/
-
Επίσης και στο kenzo η εγκατάσταση της 7.5.11 πήγε μια χαρά!!!!
-
Έβαλα το 3.1.0-3 και πέρασε νεράκι τελικά. Ευχαριστώ @geoanto555
-
Νάστε καλά, ευχαριστούμε. Βάζω το νέο twrp 3,1,0-3 και θα ξαναφλασάρω γιατί με το παλιό έβγαλε error 7
-
Σε kenzo βγάζει error 7 forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/35901/
-
Παράθεση από jgougos: “Σε gemini και hydrogen περαστηκαν μία χαρά, αύριο σε kenzo ώστε να έχουμε και pc σε περίπτωση κλειδώματος του bootloader... Ευχαριστούμε ” το πιθανότερο πάντως είναι να μην σου κλειδώσει
-
Ναι πάτησα την μάσκα και μου βγάζει αυτήν την εικόνα. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/34837/ Και είμαι root Edit: Ώπα μιλάς με τον γιατρό...Τέλος πάντων δεν πειράζει
-
Παράθεση από markito: “Kαλησπέρα! Το magisk που περιεχέι η σημερινή ρομ χρειαζεται να το φλασ'αρω απο twrp χώρια ή είναι ετοιμο μεσα στη ρομ? ” Ειναι μέσα, δεν χρειάζεται εγκατάσταση.
-
Μολις περάστηκε σε kenzo η φρεσκότατη 7.4.20 χωρίς κανένα πρόβλημα. Ναστε καλά! Αυτό το magicsk τι ακριβώς είναι;
-
Παράθεση από maddoctor: “Μπορεί με τα τελευταία firmware να μην χρειάζεται το κόλπο, δεν το ξέρω ” Και τα δύο που συνδέθηκαν σε δυο kenzo έδειξαν κατευθείαν Ελληνικά.