Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 736.

• Παράθεση από Antretng: “ Αλλα γιατι να τραβηξεις βιντεο με gcam? Δεν νομιζω να χεις καποιο όφελος. ” Γιατί πολλοί από εμάς που έχουμε βάλει gcam δεν έχουμε άλλη επιλογή καθώς η stock παύει να λειτουργεί με ενεργοποιημένο το api2.

• Η οθόνη σου βλέπω ότι είναι άσχημα ραγισμένη οπότε έχει φάει γερό πέσιμο που να εξηγεί ακόμα και το ότι ανεβάζει τόσο πολύ θερμοκρασία.

• μενού σύνδεσης usb

theopan - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Yπάρχει η επιλογή που αναφέρθηκε στα developer settings αλλά ποτέ δεν μου λειτούργησε κι εμένα σε santoni...

• Παράθεση από geoanto555: “Έχω επισκευάσει περίπου 10 κενζο με το ίδιο πρόβλημα .Οι 3εις μου ορκίζονταν ότι χρησιμοποιούσαν μόνο τον στοκ φορτιστή και στο τέλος μου ξεφούρνισαν ότι έχουν powerbank xiaomi 5-9-12. Τεσπα, ο καθένας με τις επιλογές του. ” Δεν αμφισβητώ ότι έχεις δει προβλήματα ούτε κανέναν άλλον που λέει το ίδιο. Αλλά πάλι το Kenzo μου φέρατε ως παράδειγμα αν δεν κάνω λάθος. Εγώ μιλάω για Santoni στο οποίο ανάβει και η ένδειξη και ζητάει από μόνο του 9V ρίχνοντας ταυτόχρονα τα Ampere…

• Παράθεση από kwstasmiui9: “Καλησπερα, εχω το kate και ηθελα να ρωτησω αν παρω φορτιστη με quick charge 3.0 θα το υποστιριζει το κινητο; εχω δει οτι ο 650 την υποστιριζει ομως δεν θελω να βγαλει καποιο προβλημα η μπαταρια. ” Ανάβει το σύμβολο QC (κεραυνός μέσα σε κύκλο) στο τηλέφωνο όταν συνδέεις QC φορτιστή; Δεν ξέρω πως συμπεριφέρεται το KATE με τους QC φορτιστές, αλλά επειδή -δεν θα πω πως έχω διαφωνήσει- απλά συνεχίζω τέλος πάντων να έχω τις επιφυλάξεις μου με όσα μου έχουν πει παλιότερα τα π…

• bluetooth και μουσική

theopan - - RedMi 4X (Santoni)

Μήνυμα

Χρειάζεσαι bluetooth ακουστικό που να υποστηρίζει A2DP προφίλ. Τα περισσότερα νέα πλέον το υποστηρίζουν. Κάποια παλιότερα όχι.

• Η βιντεοκλήση (που ούτως ή άλλως δεν υποστηρίζεται μέσω παρόχου στα περισσότερα κινητά εδώ και χρόνια) τι σχέση έχει με το volte;

• Καλά απλά πληροφοριακά ρωτάω. Δεν με απασχολεί να το κάνω καθώς δεν βλέπω ποιά ιδιαίτερη χρησιμότητα έχει. Πέρα από την ίσως λίγο πιο γρήγορη ανταπόκριση στις εισερχόμενες κλήσεις αφού δεν χρειάζεται να γυρίζει σε 2G/3G.

• Παράθεση από antipages: “Το redmi note 4 υποστηρίζει κανονικα volte αλλάζοντας τη χώρα σε εκλογές Ινδία ή Μαλαισία και προσθέτοντας τη παράμετρο ims στον "Τύπο Apn". Προϋποθέτει την ενεργοποίηση από την cosmote, παρότι δεν ανήκει στις επίσημα υποστηριζόμενες. ” To SMS για την ενεργοποίηση πως το έστειλες; Έβαλες τη SIM σε άλλη υποστηριζόμενη συσκευή;

• Παράθεση από pelemponis: “Σιγουρα σε redmi note ως το 5 .. δεν την εχει.. υπαρχει περιπτωση να μπει στο μελλον με καποια αναβαθμιση? ” Απίθανο. Τέτοιες λειτουργίες απαιτούν ROM ειδικά διασκευασμένη για το εκάστοτε δίκτυο την οποία εγκαθιστούν σε συσκευές αγορασμένες από αυτό το δίκτυο.

• Παράθεση από vanni: “Δεν είπα όταν κλείνεις τα δεδομένα ότι συνδέεται σε 2G είπα ότι όταν κλείσεις τα δεδομένα και κάνεις κλήση ότι συνδέεται σε 2G και αυτό γιατί σίγουρα θα μπορέσεις να βγάλεις κλήση. ” Και σου ξαναλέω ότι είναι ανακριβές αυτό που γράφεις. Για 2 λόγους: 1) Αν υπάρχει κάλυψη με 3G/H+ το τηλέφωνο θα συνδεθεί σε αυτά για να πραγματοποιήσει την κλήση και όχι σε 2G 2) Υπάρχει δυνατότητα διακίνησης δεδομένων ακόμα και στο 2G (ανέκαθεν υπήρχε και λέγεται GPRS και EDGE). Κάπου αλλού εί…

• Δεν έχω δεδομένα έγραψα. Τα έκλεισα. Κουρτίνα προς τα κάτω>πάτημα στο διακόπτη> δοκιμή και δεν μπαίνει σε σελίδες. Ποιός σου είπε ότι όταν κλείνουμε τα δεδομένα το τηλέφωνο συνδεέται υποχρεωτικά σε 2G (που κι αυτό δίνει δεδομένα 2G-->GPRS, 2,5G-->EDGE αλλά τέλος πάντων); Συνδέεται στο ισχυρότερο δίκτυο που βρίσκει διαθέσιμο. Αυτό μπορεί να είναι είτε 3G είτε και 4G εφόσον υπάρχει κάλυψη σε αυτά ανεξαρτήτως του αν είναι ανοιχτά ή κλειστά τα data.

• Παράθεση από sharkimi: “αυτό παρατήρησα και εγώ.όταν τα ενεργοποιείς ενώ έχεις ξεκινήσει την κλήση δεν δουλεύουν.δεν είναι και τόσο βολικό γιατί μπορεί να θες να ψάξεις κάτι ενώ μιλάς. ” Σε εμένα δεν συμβαίνει αυτό πάντως. Στην κάρτα που μου δίνει δεδομένα -με 4G μάλιστα- δοκίμασα να τα απενεργοποιήσω, έκανα κλήση, και ενώ ήταν σε εξέλιξη η κλήση μπόρεσα να ενεργοποιήσω τα data κανονικά (γύρισε αυτόματα σε Η+ πράγμα λογικό για να έχει δυνατότητα ομιλίας) και να έχω πρόσβαση στο ίντερνετ. Υ.Γ. Το…

• Δεν είναι Mido. Nikel είναι και άρα τα προβλήματα με τη μπαταρία αναμενόμενα...

• Θέματα σε xiaomi redminote 4x

Μήνυμα

@vanni Το έγραψα 3-4 φορές και συνεχίζετε να επιμένετε: δεν δουλεύει ούτε η εφαρμογή ταπετσαρίας και η αιτία είναι αναμφισβήτητα η τελευταία αναβάθμιση της εφαρμογής "Θέματα". Απεγκαθιστώντας τις ενημερώσεις όπως πρότεινε ο @gegoul επανήλθε στην έκδοση 1.2.7.5 και δουλεύει και πάλι κανονικά η αλλαγή ταπετσαρίας.

Μήνυμα

Το δοκίμασα και αυτό γυρίζοντας τη χώρα σε Ελβετία. Δεν λειτουργεί και συνεχίζει να βγάζει το ίδιο μήνυμα όταν ξαναγυρίσω σε Ελλάδα και στα "Θέματα" αλλά -το κυριότερο- και στις "Ταπετσαρίες". Απλά έκανε μεγάλη πατάτα η xiaomi με την τελευταία αναβάθμιση καταλαβαίνω. Ας το δοκιμάσει και κανένας άλλος αλλά συνιστώ να μην κάνουν αναβάθμιση του "Θέματα" στην 1.3.8.1-global όσοι έχουν ακόμα παλιότερη γιατί δεν θα μπορούν να αλλάξουν ούτε καν ταπεσταρία.

Μήνυμα

Ξαναλέω ότι αν ήταν όπως το περιγράφεις, δεν θα μπορούσα τόσον καιρό ούτε να επιλέγω θέματα ανάμεσα σε αυτά που ήδη έχω κατεβάσει. Και δεν είχα αυτή τη δυνατότητα μόνο εγώ αλλά όλοι μας και μάλιστα το αναφέραμε πολλές φορές ότι γίνεται μόνο εφαρμογή θεμάτων που ήδη έχουν κατέβει. Το ότι μου έκανε update μια εφαρμογή που δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί με επιλεγμένη χώρα της Ε.Ε. και το ότι συνεχίζει να μου την δείχνει είναι όντως περίεργο και ανούσιο.

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Κανονικά, από τη στιγμή που έχεις χώρα Ελλάδα, δεν θα έπρεπε καν να βλέπεις την εφαρμογή θέματα. Πάντως με 8.10.11 XTRV, άλλαξα κανονικά την εικόνα ταπετσαρίας...μάλλον κάτι παίζει στη συσκευή σου ” Όχι ανέκαθεν έβλεπα την εφαρμογή "Θέματα" κι εγώ και όλοι μας νομίζω. Έτσι άλλωστε μπορούσαμε να αλλάζουμε θέματα από τα ήδη κατεβασμένα. Με το κατέβασμα νέων θεμάτων υπήρχε πρόβλημα τους τελευταίους μήνες. Τώρα που έκλεισαν και τη δυνατότητα εφαρμογής των ήδη κατεβασμένων όν…

Μήνυμα

Ό,τι έβγαζε και πριν βγάζει. Απλά στη συνέχεια πατώντας το "Ταπετσαρία" δεν ανοίγει καν και πετάει μήνυμα "Τα θέματα δεν υποστηρίζονται στην περιοχή σας". Το ξέρω το κόλπο με την αλλαγή χώρας αλλά δεν είναι λύση αυτό. Χώρια ότι κάθε φορά που αλλάζει η χώρα εγκαθιστά και άχρηστη σαβούρα όπως το mi store, mi apps και Ινδικά/Κινέζικα στη γλώσσα πληκτρολογίου τα οποία πρέπει να ξηλώνω.

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Είναι θέμα εδώ και μήνες. Δεν έχεις διαβάσει κάτι σχετικό; ” Δεν είναι απλά το ίδιο πρόβλημα που υπήρχε εδώ και μήνες. Το προχώρησαν ακόμα παραπέρα όπως διαπίστωσα τυχαία μόλις πριν 10 λεπτά! Πλέον δεν αφήνει ούτε μόνο την ταπετσαρία να αλλαχτεί μέσω παρατεταμένου πατήματος στο desktop! Ο μόνος τρόπος που βρήκα να μπει custom φωτογραφία είναι με επιλογή πάνω της ενώ τη βλέπω στον file explorer. Σε Santoni και μάλλον συνέβη μετά το τελευταίο update σε 9.6.5.0 official αλ…